Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Trukkikortti

Kiwa Koulutusmaailma
Yhteenveto
1 päivä
   
Lappeenranta, Tampere, Useita paikkakuntia, Vantaa
Sopimuksen mukaan
Lupa- ja korttikoulutukset

Trukkikortti

Trukkikortti

Trukkikortilla oikeat käyttö- ja ajotavat haltuun!

Kiwa Koulutusmaailman Trukkikorttikoulutus on helppo tapa varmistaa, että henkilöstön perehdyttämisestä säädettyjen lakien ja asetusten vaatimukset täyttyvät. Koulutus antaa kattavat tiedot kuljettajille laitteiston oikeista käyttötavoista ja turvallisesta ajokäyttäytymisestä.

Trukkikortti

Trukkikortti suoritetaan kahdeksan tuntia kestävällä kurssilla, joka sisältää sekä teoria- että käytännön opetusta. Koulutus perehdyttää kuljettajat erilaisiin trukkityyppeihin sekä niiden turvalliseen käyttöön.

Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet kuljettajat saavat Trukkikortin, joka on voimassa viisi vuotta.

Korttikoulutukset luotettavasti Kiwa Koulutusmaailmasta

Kiwa Inspecta (Kiwa Koulutusmaailma) on Liikenteen turvallisuuskeskus Trafin hyväksymä koulutuskeskus, jolla on kattava kokemus korttikoulutuksien järjestämisestä. Koulutukset pystytään toteuttamaan tarvittaessa myös ammattipätevyyskoulutuksina.  

Koulutusta on saatavilla useilla eri kielillä, kuten suomi, ruotsi, englanti ja venäjä.

Korttikoulutuksia myös yrityksille

Kaikille avointen kurssien lisäksi Kiwa Inspecta on erikoistunut yrityskohtaisiin korttikoulutuksien järjestämiseen, joten yrityksenne koulutustarpeet on mahdollista kartoittaa pikaisesti ja luotettavasti. Koulutuksia on mahdollista toteuttaa joustavasti yrityksenne tarpeisiin usein nopeallakin aikataululla – jopa seuraavana päivänä sekä iltaisin ja viikonloppuisin. Kysy lisää!

Kiwa Inspecta hoitaa kaikki koulutuksiin liittyvät järjestelyt kokonaisuudessaan aina henkilöstön infokirjeistä ja koulutustilojen sekä tarjoamisten varauksesta aina pätevyyskorttien toimittamiseen suoraan henkilöstölle.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Trukkikortti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Trukkikorttikoulutus on tarkoitettu kuljettajille, kuljetusammattilaisille ja kaikille, jotka tarvitsevat tietoa trukkilaitteiston käyttötavoista ja turvallisesta ajokäyttäytymisesta.

Kouluttaja

Koulutuksia on saatavillaKiwa Inspectalta myös muualla yrityskohtaisesti koko Suomessa. Lisäksi koulutuksia on mahdollista toteuttaa myös ulkomailla, kuten Venäjällä, Virossa, Latviassa, Ruotsissa ja Norjassa.

Kiwa Inspectan Kiwa Koulutusmaailma -kouluttajien tasovaatimukset ovat kovat.Kiwa Inspecta valvoo laatua aktiivisesti kurssipalautteiden ja koulutusauditointien kautta ja toimittavat avoimesti koulutuksien palautteita ja niiden analyysejä myös asiakkaidensa arvioitaviksi. 

Kaikkien Kiwa Koulutusmaailma -koulutuksien palautteista saadut keskiarvot asteikolla 1–5 ovat:

  • Kouluttajan ammattitaito ja tietämys 4,6
  • Kouluttajan esiintymistaito 4,4

Kustannukset

Kurssin hinta on 120 €+ alv 24 %.

Ryhmäkohtaiset koulutukset

Pyydä tarjous koulutuksesta ryhmälle yhteydenottolomakkeella.

Ammattipätevyyspäivä

Tästä koulutuksesta on mahdollista saada myös ammattipätevyyspäivä. Kiwa Inspecta veloittaa tällöin rekisteröinnistä voimassa olevan viranomaiskulun 17 € / henkilö. 

Maksa Kiwa Koulutusmaailman koulutuskortilla

Koulutuksen voi maksaa myös Kiwa Koulutusmaailman koulutuskortilla. Koulutuskortilla on mahdollista hankkia viisi koulutusta alle neljän koulutuksen hinnalla.

Kiwa Koulutusmaailma (Koulutusmaailma)

Kiwa Koulutusmaailma

Kiwa Koulutusmaailma tarjoaa lyhytkurssit ja korttikoulutukset tarpeisiisi

Suomen suurimpiin ja pisimpään toimineisiin lyhytkursseja tarjoaviin yrityksiin kuuluva Kiwa Inspecta palvelee asiakkaitaan Kiwa Koulutusmaailma -konseptin kautta. Kiwa Inspectan asiakaskunta koostuu suurista kansainvälisiä konserneista yksityishenkilöihin ja toiminta-alueena toimii koko Suomi. Lisäksi Kiwa Inspecta on toteuttanut lukuisia koulutuksia mm. Venäjällä, Virossa,...


Lue lisää kouluttajasta Kiwa Koulutusmaailma (Koulutusmaailma) ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö tai kurssi-ilmoittautuminen

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Trukkikortti? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Kiwa Koulutusmaailma

Kiwa Koulutusmaailma

Tainionkoskentie 68
55120 Imatra

 Näytä puhelinnumero
www.koulutusmaailma.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,8

Perustuu 23 arviointiin

Jartsa
(5)
Hyvä kurssi.
Tyytyväinen asiakas
(5)
Ajan varaaminen oli hieman haasteellista, koska koulutus peruuntui pari kertaa vähäisen osallistujamäärän takia -> varasimme ryhmäkohtaisen koulutuksen. Todella selkeä ja hyvä koulutus, kouluttaja erinomainen ja asiantunteva. Hyvä koulutus!
Saija Liisa
(5)
Erittäin mukava ja opettavainen päivä. Kouluttaja oikein mukava, osasi opettaa sopivan maanläheisesti ja mielenkiintoisesti.
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,7)
Perustuu 23 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,7)
Perustuu 341 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Trukkikortti täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Työelämän turvallisuuskoulutukset

KIP Service Oy tarjoaa laadukkaat turvallisuuskoulutukset (mm. Kokkolassa), kuten Tulityökortti, Työturvallisuuskortti ja monet muut koulutukset.