Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Trukkikortti

Koulutusmaailma
Yhteenveto
1 päivä
   
Kotka, Tampere, Useita paikkakuntia, Vantaa
Sopimuksen mukaan
Lupa- ja korttikoulutukset

Trukkikortti

Trukkikorttikoulutus, Koulutusmaailma

Trukkikortilla oikeat käyttö- ja ajotavat haltuun!

Koulutusmaailman Trukkikorttikoulutus on helppo tapa varmistaa, että henkilöstön perehdyttämisestä säädettyjen lakien ja asetusten vaatimukset täyttyvät. Koulutus antaa kattavat tiedot kuljettajille laitteiston oikeista käyttötavoista ja turvallisesta ajokäyttäytymisestä.Trukkikortti

Trukkikortti suoritetaan kahdeksan tuntia kestävällä kurssilla, joka sisältää sekä teoria- että käytännön opetusta. Koulutus perehdyttää kuljettajat erilaisiin trukkityyppeihin sekä niiden turvalliseen käyttöön.

Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet kuljettajat saavat Trukkikortin, joka on voimassa viisi vuotta.

Korttikoulutukset luotettavasti Koulutusmaailmasta

LIS Group Oy (Koulutusmaailma®) on Liikenteen turvallisuuskeskus Trafin hyväksymä koulutuskeskus, jolla on kattava kokemus korttikoulutuksien järjestämisestä. Koulutukset pystytään toteuttamaan tarvittaessa myös ammattipätevyyskoulutuksina.  

Koulutusta on saatavilla useilla eri kielillä, kuten suomi, ruotsi, englanti ja venäjä.

Korttikoulutuksia myös yrityksille

Kaikille avointen kurssien lisäksi LIS Group on erikoistunut yrityskohtaisiin korttikoulutuksien järjestämiseen, joten yrityksenne koulutustarpeet on mahdollista kartoittaa pikaisesti ja luotettavasti. Koulutuksia on mahdollista toteuttaa joustavasti yrityksenne tarpeisiin usein nopeallakin aikataululla – jopa seuraavana päivänä sekä iltaisin ja viikonloppuisin. Kysy lisää!

LIS Group hoitaa kaikki koulutuksiin liittyvät järjestelyt kokonaisuudessaan aina henkilöstön infokirjeistä ja koulutustilojen sekä tarjoamisten varauksesta aina pätevyyskorttien toimittamiseen suoraan henkilöstölle.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Trukkikortti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Trukkikorttikoulutus on tarkoitettu kuljettajille, kuljetusammattilaisille ja kaikille, jotka tarvitsevat tietoa trukkilaitteiston käyttötavoista ja turvallisesta ajokäyttäytymisesta.

Kouluttaja

Koulutuksia on saatavilla LIS Groupilta myös muualla yrityskohtaisesti koko Suomessa. Lisäksi koulutuksia on mahdollista toteuttaa myös ulkomailla, kuten Venäjällä, Virossa, Latviassa, Ruotsissa ja Norjassa.

LIS Groupin Koulutusmaailma™ -kouluttajien tasovaatimukset ovat kovat. LIS Group valvoo laatua aktiivisesti kurssipalautteiden ja koulutusauditointien kautta ja toimittavat avoimesti koulutuksien palautteita ja niiden analyysejä myös asiakkaidensa arvioitaviksi. 

Kaikkien Koulutusmaailma™ -koulutuksien palautteista saadut keskiarvot asteikolla 1–5 ovat:

  • Kouluttajan ammattitaito ja tietämys 4,6
  • Kouluttajan esiintymistaito 4,4

Kustannukset

Kurssin hinta on 120 €+ alv 24 %.

Ryhmäkohtaiset koulutukset

Pyydä tarjous koulutuksesta ryhmälle yhteydenottolomakkeella.

Ammattipätevyyspäivä

Tästä koulutuksesta on mahdollista saada myös ammattipätevyyspäivä. LIS Group Oy veloittaa tällöin rekisteröinnistä voimassa olevan viranomaiskulun 17 € / henkilö. 

Maksa Koulutusmaailman koulutuskortilla

Koulutuksen voi maksaa myös Koulutusmaailman koulutuskortilla. Koulutuskortilla on mahdollista hankkia viisi koulutusta alle neljän koulutuksen hinnalla.

Koulutusmaailma (Koulutusmaailma)

Koulutusmaailma

Suomen suurimpiin ja pisimpään toimineisiin lyhytkursseja tarjoaviin yrityksiin kuuluva LIS Group Oy palvelee asiakkaitaan Koulutusmaailma™ -konseptin kautta. LIS Groupin asiakaskunta koostuu suurista kansainvälisiä konserneista yksityishenkilöihin ja toiminta-alueena toimii koko Suomi. Lisäksi LIS Group on toteuttanut lukuisia koulutuksia mm. Venäjällä, Virossa,...


Lue lisää kouluttajasta Koulutusmaailma (Koulutusmaailma) ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö tai kurssi-ilmoittautuminen

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Trukkikortti? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Koulutusmaailma

Koulutusmaailma

Tainionkoskentie 68
55120 Imatra

 Näytä puhelinnumero
www.koulutusmaailma.fi


Arvioinnit

Jartsa
(5)
Hyvä kurssi.
Tyytyväinen asiakas
(5)
Ajan varaaminen oli hieman haasteellista, koska koulutus peruuntui pari kertaa vähäisen osallistujamäärän takia -> varasimme ryhmäkohtaisen koulutuksen. Todella selkeä ja hyvä koulutus, kouluttaja erinomainen ja asiantunteva. Hyvä koulutus!
Saija Liisa
(5)
Erittäin mukava ja opettavainen päivä. Kouluttaja oikein mukava, osasi opettaa sopivan maanläheisesti ja mielenkiintoisesti.
Arvioinnit
Trukkikortti
Arvioinnit
(4,7)
Perustuu 23 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,7)
Perustuu 339 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Trukkikortti täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Työelämän turvallisuuskoulutukset

KIP Service Oy tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat turvallisuuskoulutukset (mm. Kokkolassa), kuten Tulityökortti, Työturvallisuuskortti, Laippaliitoskoulutus ja monet muut koulutukset.