Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tulityökortti

Koulutusmaailma
Yhteenveto
1 päivä
98 EUR + alv 24 %
Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Imatra, Joensuu - Näytä kaikki  
Alkavat koulutukset
Mikkeli
23.9.2019  
98 EUR
28.10.2019  
98 EUR
Seinäjoki
24.9.2019  
98 EUR
15.10.2019  
98 EUR
Turku
24.9.2019  
98 EUR
15.10.2019  
98 EUR

Tulityökortti

Tulityökorttikoulutukset Koulutusmaailmasta!

Tulityökortti – ehkäise tulityöonnettomuudet

Tulitöiden turvallisuustutkinnon tarkoituksena on lisätä tietoisuutta tulityöhön liittyvistä riskeistä, ennaltaehkäistä vahinkoja ja opettaa oikeaa toimintaa mahdollisessa onnettomuustilanteessa.

Tulitöitä ovat esimerkiksi kipinöintiä aiheuttava hitsaus, poltto- ja kaarileikkaus, laikkaleikkaus ja metallien hionta. Tulitöiksi luetaan myös työt, joissa käytetään kaasupoltinta, muuta avoliekkiä, kuumailmapuhallinta tai muuta näihin verrattavaa voimakasta lämpösäteilyä tuottavaa työvälinettä.

Tulityökoulutus sekä katto-ja vedeneristysalan tulityökoulutus yhdistyivät 1.1.2016, jonka jälkeen suoritettu tulitöiden turvallisuustutkinto oikeuttaa tekemään sekä ns. perinteisiä tulitöitä että katto-ja vedeneristysalan tulitöitä.

Tulityökorttikoulutuksen suorittaminen

Tutkinto edellyttää tulitöiden turvallisuuskurssin ja kurssikokeen suorittamista. Tulitöiden turvallisuuskurssi on taukoineen työpäivän mittainen koulutus (vähintään 8 h), joka sisältää teoriaosion, harjoitusosion ja tutkintokokeen.

Tulityökortti on määräaikainen todistus hyväksytysti suoritetusta tulitöiden turvallisuustutkinnosta. SPEKin myöntämä tulityökortti on voimassa muissa Pohjoismaissa, ja pohjoismaisten palontorjuntaliittojen myöntämät tulityökortit hyväksytään vastaavasti Suomessa. Tulityökortti on voimassa viisi vuotta sen suorittamisesta.

Tulityökorttikoulutukset kokemuksella Koulutusmaailmasta

LIS Group Oy (Koulutusmaailma®) on koulutuskeskus, jolla on kattava kokemus erilaisten korttikoulutuksien järjestämisestä. Koulutusmaailman järjestämän Tulityökorttikoulutuksen tarkoituksena on:Tulityökortti

  • tulityöhön liittyvän riski-tietoisuuden lisääminen
  • vahinkojen ennaltaehkäiseminen 
  • ohjaava lainsäädäntö
  • oikean toiminnan opettaminen mahdollisessa onnettomuustilanteessa.

Tulityökorttikoulutusta myös yrityksien tarpeisiin

Kaikille avointen kurssien lisäksi LIS Group on erikoistunut yrityskohtaisten koulutuksien järjestämiseen, joten yrityksenne koulutustarpeet on mahdollista kartoittaa pikaisesti ja luotettavasti. Koulutuksia on mahdollista toteuttaa joustavasti yrityksenne tarpeisiin nopeallakin aikataululla – jopa seuraavana päivänä sekä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kysy lisää!

LIS Group hoitaa kaikki koulutuksiin liittyvät järjestelyt kokonaisuudessaan aina henkilöstön infokirjeistä ja koulutustilojen sekä tarjoamisten varauksesta aina pätevyyskorttien toimittamiseen suoraan henkilöstölle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu kaikille tulen kanssa työskenteleville.

Kouluttaja

Koulutuksia on saatavilla LIS Groupilta myös muualla yrityskohtaisesti koko Suomessa. Lisäksi koulutuksia on mahdollista toteuttaa myös ulkomailla, kuten Venäjällä, Virossa, Latviassa, Ruotsissa ja Norjassa.

LIS Groupin Koulutusmaailma™ -kouluttajien tasovaatimukset ovat kovat. LIS Group valvoo laatua aktiivisesti kurssipalautteiden ja koulutusauditointien kautta ja toimittavat avoimesti koulutuksien palautteita ja niiden analyysejä myös asiakkaidensa arvioitaviksi. 

Kaikkien Koulutusmaailma™ -koulutuksien palautteista saadut keskiarvot asteikolla 1–5 ovat:

  • Kouluttajan ammattitaito ja tietämys 4,6
  • Kouluttajan esiintymistaito 4,4 

Kustannukset

Kurssin on saatavilla tarjoushintaan 98€ + alv 24% (norm.120€).

Ryhmäkohtaiset koulutukset

Pyydä tarjous koulutuksesta ryhmälle yhteydenottolomakkeella

Maksa Koulutusmaailman koulutuskortilla

Koulutuksen voi maksaa myös Koulutusmaailman koulutuskortilla. Koulutuskortilla on mahdollista hankkia viisi koulutusta alle neljän koulutuksen hinnalla.

Koulutusmaailma (Koulutusmaailma)

Koulutusmaailma

Suomen suurimpiin ja pisimpään toimineisiin lyhytkursseja tarjoaviin yrityksiin kuuluva LIS Group Oy palvelee asiakkaitaan Koulutusmaailma™ -konseptin kautta. LIS Groupin asiakaskunta koostuu suurista kansainvälisiä konserneista yksityishenkilöihin ja toiminta-alueena toimii koko Suomi. Lisäksi LIS Group on toteuttanut lukuisia koulutuksia mm. Venäjällä, Virossa,...


Lue lisää kouluttajasta Koulutusmaailma (Koulutusmaailma) ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö tai kurssi-ilmoittautuminen

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tulityökortti? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Koulutusmaailma

Koulutusmaailma

Tainionkoskentie 68
55120 Imatra

 Näytä puhelinnumero
www.koulutusmaailma.fi


Arvioinnit

Aki Enberg
(4)
Koulutus oli asiallinen
Viktor Lembinen
(5)
Koulutuksen oli helppo löytää, rekisterointi on sujunut hyvin, sekä itse koulutus. Opettaja oli pätevä ja hyvin valmistautunut koulutuksen ja harjoitteluun. Parkkipaikat oli helposti löytää pihalta. Voisin suositella muille sellaisen koulutuksen. Kiitos!
Heli
(5)
Etittäin hyvä
Arvioinnit
Tulityökortti
Arvioinnit
(4,6)
Perustuu 29 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,7)
Perustuu 339 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tulityökortti täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Työelämän turvallisuuskoulutukset

KIP Service Oy tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat turvallisuuskoulutukset (mm. Kokkolassa), kuten Tulityökortti, Työturvallisuuskortti, Laippaliitoskoulutus ja monet muut koulutukset.