Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Vesityökortti

Koulutusmaailma
Yhteenveto
1 päivä
150 EUR + alv 24 %
Imatra, Jyväskylä, Tampere, Useita paikkakuntia, Vantaa
Alkavat koulutukset
Tampere
22.10.2019  
150 EUR
Imatra
29.10.2019  
150 EUR
Vantaa
31.10.2019  
150 EUR

Vesityökortti

Vesityökorttikoulutukset Koulutusmaailmasta!

Vesityökorttikoulutus talous- tai allavesihygienian kanssa toimiville

Vesilaitostekniikka- ja talousvesihygieniakoulutus (vesihygieniapassi)

Vesityökorttikoulutuksen (vesihygieniapassin) soveltamisalaan kuuluu koko vesihuoltolaitos vedenottamoineen, vedenkäsittelylaitoksineen ja verkostoineen.

Koulutusmaailman Vesityökortti-osaamistestiin osallistuvat henkilöt valitsevat joko pohjavesilaitoksissa työskenteleville tai pintavesilaitoksissa työskenteleville henkilöille tarkoitetut testikysymykset. Suorittajalla on siis valittavissa joko vesilaitos- tai vesijohtoverkostotesti.

Talousveden laatuun vaikuttavia toimenpiteitä ovat mm. vedenottamolla veden hankintaan sekä verkostoissa vesijohtoverkostoon liittyvien laitteiden asennus, huolto, säätö ja kunnostustyöt sekä talousveden kemikaalien käsittely ja päivystys.

Vesityökorttikoulutukset kokemuksella Koulutusmaailmasta

Vesityökorttikoulutukset

LIS Group Oy (Koulutusmaailma®) on koulutuskeskus, jolla on kattava kokemus erilaisten korttikoulutuksien järjestämisestä. Koulutukset pystytään toteuttamaan tarvittaessa myös ammattipätevyyskoulutuksina.  

Koulutusta on saatavilla useilla eri kielillä, kuten suomi, ruotsi, englanti ja venäjä.

Vesityökorttikoulutusta myös yrityksien tarpeisiin

Kaikille avointen kurssien lisäksi LIS Group on erikoistunut yrityskohtaisten koulutuksien järjestämiseen, joten yrityksenne koulutustarpeet on mahdollista kartoittaa pikaisesti ja luotettavasti. Koulutuksia on mahdollista toteuttaa joustavasti yrityksenne tarpeisiin nopeallakin aikataululla – jopa seuraavana päivänä sekä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kysy lisää!

LIS Group hoitaa kaikki koulutuksiin liittyvät järjestelyt kokonaisuudessaan aina henkilöstön infokirjeistä ja koulutustilojen sekä tarjoamisten varauksesta aina pätevyyskorttien toimittamiseen suoraan henkilöstölle.

Kohderyhmä

Vesityökorttikoulutus soveltuu talousvettä toimittavassa laitoksessa tai uimahalleissa ja kylpylöissä tai vastaavissa työskenteleville talous- tai allasveden laatuun vaikuttavia toimenpiteitä tekeville henkilöille.

Kouluttaja

Koulutuksia on saatavilla LIS Groupilta myös muualla yrityskohtaisesti koko Suomessa. Lisäksi koulutuksia on mahdollista toteuttaa myös ulkomailla, kuten Venäjällä, Virossa, Latviassa, Ruotsissa ja Norjassa.

LIS Groupin Koulutusmaailma™ -kouluttajien tasovaatimukset ovat kovat. LIS Group valvoo laatua aktiivisesti kurssipalautteiden ja koulutusauditointien kautta ja toimittavat avoimesti koulutuksien palautteita ja niiden analyysejä myös asiakkaidensa arvioitaviksi. 

Kaikkien Koulutusmaailma™ -koulutuksien palautteista saadut keskiarvot asteikolla 1–5 ovat:

  • Kouluttajan ammattitaito ja tietämys 4,6
  • Kouluttajan esiintymistaito 4,4 

Kustannukset

Vesityökorttikoulutuksen hinta avoimena kurssina on 150 € + 30 € osaamistesti + alv 24%

Ryhmäkohtaiset koulutukset

Pyydä tarjous koulutuksesta ryhmälle yhteydenottolomakkeella.

Ammattipätevyyspäivä

Tästä koulutuksesta on mahdollista saada myös ammattipätevyyspäivä. LIS Group Oy veloittaa tällöin rekisteröinnistä voimassa olevan viranomaiskulun 17 € / henkilö.
 

Koulutusmaailma (Koulutusmaailma)

Koulutusmaailma

Suomen suurimpiin ja pisimpään toimineisiin lyhytkursseja tarjoaviin yrityksiin kuuluva LIS Group Oy palvelee asiakkaitaan Koulutusmaailma™ -konseptin kautta. LIS Groupin asiakaskunta koostuu suurista kansainvälisiä konserneista yksityishenkilöihin ja toiminta-alueena toimii koko Suomi. Lisäksi LIS Group on toteuttanut lukuisia koulutuksia mm. Venäjällä, Virossa,...


Lue lisää kouluttajasta Koulutusmaailma (Koulutusmaailma) ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö tai kurssi-ilmoittautuminen

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vesityökortti? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Koulutusmaailma

Koulutusmaailma

Tainionkoskentie 68
55120 Imatra

 Näytä puhelinnumero
www.koulutusmaailma.fi


Arvioinnit

Pia Hindén
(1)
Olen ennenkin ollut vesityökortti koulutuksessa (en koulutusmaailman), mutta teidän koulutus ei ollut edellisen tasoinen. Kouluttajan pitää tietää mistä puhuu ja yrittää edes olla innostava, tämän kurssin kouluttaja ei sitä ollut.. Edellisessä koulutuksessa hintaan kuului aamupala, päivällinen ja iltapäiväkahvit makean tarjonnan kera, eikä hint...
Näytä kokonaan
Marko Leivo
(3)
Kouluttaja oli ihan ok. Toki olisi voinut vielä materiaalia saada, josta seurata teorioita. Koulutuspaikka oli järkyttävä. Siellä oli niin kylmä, että kaikki oli ulkovaatteet päällä ja silti oli kylmä...
Arvioinnit
Arvioinnit
(2,0)
Perustuu 2 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,7)
Perustuu 339 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Vesityökortti täytä seuraavat tiedot: