🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Arvioinnit aiheesta IPMA C sertifiointivalmennus | sertifioitu projektipäällikkö

Keskiarvo: 4,2

Perustuu 102 arviointiin

Kari Kaurala, Grano Oy
Joonas Kinnunen, Tilastokeskus

Hyvä ja keskusteleva koulutus pienelle ryhmälle. Sopivasti pohdintaa ja tehtäviä, ehkä ensimmäisenä päivänä olisi voinut olla vielä enemmän tehtäviä. Erityisen hyvää oli kokeneen vetäjän oma arvio standardin eri kohdista ja sen konkretisoiminen, minkälaiset vastaukset standardin kokeessa esimerkiksi kelpaavat.

Annamaija Mäki-Ventelä

Erittäin hyvä Keskustelua voisi olla enemmän ryhmän kanssa esimerkein

Merja Kangasjärvi, VEBIC/Vaasan yliopisto

Koulutuksen sisältö oli mielestäni mielenkiintoista, joskaan ei aivan helpoimmasta päästä. Kouluttaja oli tosi hyvä ja onnistui pitämään hyvin mielenkiinnon yllä. Hän osasi myös selittää asiat selkeästi ja tuntui olevan alastaan innostunut. Oli harvinaisen hyvä koulutus, mielestäni. Kiitos! :)

Vesa Leppänen, Vaisala Oyj

Erittäin mukava sekä antoisa kaksi päiväinen preppauskurssi sertifiointikoetta varten. Asiat aukesivat paljon paremmin kuin edellisessä käymässäni koulutuksessa. Mm. ositus- sekä tuloksenarvo -asiat käytiin perinpohjin läpi, mikä auttoi ymmärtämään asian. Lisäksi, pienet tärpit koetta ajatellen olivat erittäin hyviä. Lisää asiaa olisin ehk...

Näytä kokonaan
Teemu Kolkka, Pesmel Oy

Koulutuksen harjoitustehtävät ja niiden kautta keskustelu oli oppimismielessä todella positiivinen ja asiat ymmärrettäväksi tekevä. Vielä enemmän case-esimerkkejä ja käytäntöä olisin kaivannut. Ehkä enempi sitä kuin siinä alussa aikaa käytettiin lähes 2h sertifiointiprosessiin ja mitä mistäkin löytyy. Se pitäisi olla jokaisen osallistujan vastuu...

Näytä kokonaan
Antti Seppänen, KEHA-keskus

Projektipäällikkö kurssin sisältö oli juuri sitä mitä nyt työn osalta ajattelinkin tarvitsemani. Paljon asiaa ja paljon vielä luettavaa/opiskeltavaa. Materiaalia on paljon ja opettaja osasi hyvin poimia oleellisia asioita käsiteltäväksi vaaditussa ajassa. Tauotus oli oikea-aikaista ja paikallaan. Ainoa pieni kehitettävä asia liittyi esitysmat...

Näytä kokonaan
Steerprop
Juha Jusi, Steerprop Oy

Hyvä ja informatiivinen koulutus. Vetäjä piti koulutuksen mielenkiintoisena erityisesti käytännön esimerkeillä. Ei ollut yhtään tylsää hetkeä, joka on kyllä harvinaista.

Mikko Väisänen, Netox Oy

Koulutus oli hyvä ja tukee hyvin valmistautumista sertifiointikokeeseen. Antaa valmiudet itseopiskeluun.

Jani Pelto, Vaisala Oyj

Erinomainen koulutus sertifiointiin valmistautuville. Käytännön tehtäviä ja esimerkki kysymyksiä, joiden avulla hahmottaa paremmin sertifiointikokeen eri tyyppiset kysymykset ja miten niihin on ajateltu vastattavan.

Petra Kurtti

Kouluttaja osasi esitellä asiakokonaisuudet hyvin, ja purkaa syntyneet esimerkkikysymykset teorian ja viitekehyksen kautta.

Ossi Hahtela, Vaisala

Kurssi antoi hyvät valmiudet valmistautua IPMA-C sertifiontikokeeseen. Kurssin materiaali ja harjoitustehtävät olivat laajuudeltaan ja vaativuudeltaan sopiva. Myöhempää itseopiskelua varten jäi hyvät eväät.

Minna
Hannu Sairanen

Koulutuksessa oli mielenkiintoista huomata, että eri alojen ihmiset törmäävät projekteissaan samoihin asioihin. En ollut tajunnutkaan, miten samanlaisia hyvinkin erilaiset projektit loppupeleissä ovat. Tämä tuli esille myös harjoitustehtävissä. Ylipäätään valmennus herätti yhdistämään monta hyvää käytäntöä projektijohtamisen yleisiin käytäntöihi...

Näytä kokonaan
Sanna Valkeinen, Finavia Oyj

Koulutus oli hyvä ja antoi hyviä valmiuksia IPMA sertifikaatin suorittamiseen.

Timo Anttila NES

Kouluttaja vaikutti osaavan asiansa ja luennointityyli miellyttävä ja selkeä.

Mikko Ristilä

Hyvä koulutus. Kattava paketti. Joskus yhtenäiset istumiset taukojen välillä venyivät pariinkin tuntiin jolloin keskittyminen herpaantuu. Ammattitaitoinen kouluttaja.

Sari Aura

Hyvin käytännönläheinen ja ymmärrettävä, antoi hyvät eväät sertifikaattikoetta ajatellen ja hyviä näkökulmia oman projektinjohtamisen tehostamiseen

Antti Ketolainen

Oiva, sopivan tiivis, paketti projektin hallintaan liittyvistä osa-alueista ja projektipäällikön, standardien mukaisista,roolista. Antoi varmasti hyvin eväitä varsinaiseen sertifiointiprosessiin.

Janne Jantunen, Teknoware Oy

Koulutus oli mielestäni erinomainen. Kouluttuja oli hyvin läsnä, persoonallinen, ja onnistui hyvin ylläpitämään mielenkiintoa ja osallistuttamaan oppilaat. sisältö oli hyvin mietitty ja kattoi projektinhoitoa laajalta alueelta. Koulutuksen punainen lanka, preppaus sertifiointi kokeeseen, oli selkeästi mukana. Ajankäyttö oli onnistunut, mutta ei...

Näytä kokonaan
Antti

Valmennus tarjosi hyvän kertauksen projektinhallinnan menetelmiin, vaikka ei sinällään mitään uutta tarjonnutkaan. Orientoi samalla hyvin IPMA C -kokeeseen, vaikka se ei valmennuksen keskiössä ollutkaan.

Marko Laine, Istekki

Koulutus oli tiivis ja vauhdiltaan todella kova. Itse kokeeseen valmistautumiseen tämä kurssi antaa valmiuksia. Toisaalta materiaalin "voimassaolo" on mielestäni koulutuksen hintaan nähden todella lyhyt. Kaikki eivät pysty heti koulutuksen jälkeen alkaa suorittamaan sertifikaattia.

Mika Jurva@jtaconnectiom

Tilan akustiikkaan voisi kiinnittää huomioita, sen verran kaikui että varsinkin 1. päivän alussa oli vaikea saada luennoitsijan puheesta selvää. Ehkä luennoitsijalla oli vauhtiin pääsyn kanssa tekemistä myös. Ryhmä- ja harjoitustöitä lisää.

Esa Jalonen, Istekki Oy

Koulutus tarjosi hyvät eväät sertifiointitenttiin. Hyödyllistä myös keskustella muiden alojen projektipäälliköiden kanssa ja laajentaa omia näkemyksiä.

studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.