Luottamuksen johtaminen, 5 op

Kymenlaakson kesäyliopisto, paikassa Kouvola
Kesto
9 kuukautta
Hinta
2 450 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
8 helmikuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 23.1.2024
Toteutustapa
Hybriditoteutus
Kesto
9 kuukautta
Hinta
2 450 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
8 helmikuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 23.1.2024
Toteutustapa
Hybriditoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Luottamuksen johtaminen, 5 op

Kouluttaja Anne Birgitta Pessin kuva

Millaista on inhimillisesti kestävä johtajuus? Uusi Luottamuksen johtamisen koulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden reflektoida omaa johtajuutta yksin ja yhdessä muiden kanssa, perehtyä inhimillisesti kestävän johtajuuden tuoreimpaan tutkimustietoon sekä kerryttää arkeen helposti sovellettavia johtamisen työkaluja.

Koulutuskerrat toimivat suvantoina hektisen johtajuuden arjen keskellä, mutta samalla tiedolliset sisällöt, tehtävät ja menetelmät auttavat opitun viemistä tehokkaasti oman työyhteisön hyödyksi. Erityisesti huomioidaan johtajien tuen tarve tasapainoillakseen johtajuuden paineiden, omien odotusten ja rajallisten resurssien välillä.

Sisältö:

Luottamuksen luominen on yksi hyvän johtamisen avaintaitoja. Johtajia kohtaan koettu luottamus on yhteydessä parempaan työstä suoriutumiseen ja työtyytyväisyyteen ja työhön sitoutumiseen.

Luottamus on muuttuvissa toimintaympäristöissä entistä tärkeämpi johtajuuden kyvykkyys, sillä luottamuksen luominen auttaa työyhteisöä menestymään muutoksessa mm. vahvistamalla positiivista tunneilmapiiriä.

Koulutuskokonaisuus huomioi myös toisen ulottuvuuden johtajuuden ja luottamuksen kytköksessä: johtajan tulee olla luotettava mutta myös johtaa luottamusta eli rakentaa edellytyksiä keskinäiselle luottamukselle koko työyhteisössä.

Osaamistavoitteet: Koulutuksen käytyään osallistuja

 • hahmottaa luottamuksen tärkeyden johtajuuden ilmiönä, sekä sen kytkökset työelämän laatuun
 • ymmärtää erilaisia tapoja jäsentää luottamusta osana johtamista ja työyhteisöjä
 • jäsentää oman vastuunsa a) profiloitua luotettavana johtajana ja b) johtaa luottamuksen edellytyksiä organisaatiossa
 • osaa hahmottaa omia vahvuuksiaan ja kehittämisteemojaan luottamuksen johtamisessa
 • on saanut työkaluja ja menetelmiä luottamuksen johtamiseen, joista osaa on jo testannut koulutuksen aikana
 • pystyy jatkossa johtamaan omassa organisaatiossaan luottamusta rakentavia kehitysprosesseja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Luottamuksen johtaminen, 5 op, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

8 helmikuuta, 2024

 • Hybriditoteutus
 • Kouvola
 • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 23.1.2024

Kohderyhmä

Koulutus sopii johtajille ja esihenkilöille. Koulutus sopii erityisesti sote-alan ja muille julkisen sektorin johtajille.

Aikataulu

 •  To 8.2.2024 klo 9.30–12.00
 • To 22.2.2024 klo 9.30–12.00 (etä)
 •  To 7.3. klo 9.30–12.00
 • To 4.4. klo 9.30–12.00 (etä)
 • Ti 7.5. klo 9.30–12.00
 • Ti 14.5. klo 9.30–12.00 (etä)
 • Ti 3.9. klo 9.30–12.00
 • Ti 1.10. klo 9.30–12.00
 •  Ti 22. 10. klo 9.30–12.00
 • Ti 5.11. klo 9.30–12.00

Koulutuspaikka

Monimuotototeutus: lähi- ja etäopetusta.

Osoite: Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola.

Kouluttaja

TT Anne Birgitta Pessi, professori (HY), dosentti, vaikuttavuusjohtaja

Anne Birgitta on koko menestyksekkään tutkijanuransa tutkinut myötätuntoa, arvoja ja hyväntekemistä. Hän on Suomen tunnustetuimpia vapaaehtoistoiminnan tutkijoita, ja luennoi jatkuvasti kolmannen sektorin organisaatioissa. Viime vuodet Anne Birgitta on fokusoinut myös työelämään paitsi tutkijana, myös kehittäjänä. Hän johti CoPassion-tutkimushankketta, joka oli menestystarina. Anne Birgitta kouluttaa, valmentaa ja kehittää organisaatioita erityisesti myötätunnon, merkityksellisyyden ja psykologisen turvan teemoissa.

TT Anna Seppänen, toimitusjohtaja, eetikko

Anna on työelämän ja liiketoiminnan etiikan syväosaaja, joka on hankkinut monipuolisen osaamisensa muun muassa Helsingin yliopiston sosiaalietiikan tutkijana, palvelumuotoilutoimisto Palmun asiantuntijana, Tasavallan presidentin käynnistämän nuorten syrjäytymistä ehkäisevän hankkeen hankekehityspäällikkönä sekä kehittäjänä Helsingin diakonissalaitoksella. Anna auttaa työyhteisöjä yhdistämällä syvät eettiset näkökulmat arjen kokemuksiin ja viemällä luovat ideat määrätietoisesti kestäväksi toiminnaksi. Hänen väitöstutkimuksensa käsitteli yritysvapaaehtoistoiminnan eettistä arviointia.

TT Jenni Spännäri, tutkimusjohtaja, tutkijatohtori

Jenni on tutkija ja kouluttaja, jonka erityisalaa ovat viisaus, myötätunto ja innovatiivisuus, erityisesti työelämässä. Tutkijanuran lisäksi Jennillä on pitkä kokemus luennoista, kouluttamisesta ja fasilitoinnista  – sekä eri yliopistoista ja organisaatioista että tanssiopettajana. Jennillä on lisäksi taustallaan positiivinen neuroplastisuus (PNT) -ammattilaiskurssi sekä Art of Hosting -opinnot. Jenni osaa luotsata työyhteisöt lempeän päättäväisesti viisaaseen kasvuun, huumoria unohtamatta. Jenni on tutkimuksen renessanssi-ihminen, joka hallitsee sekä kvalitatiiviset että kvantitatiiviset metodit.

Annassa, Anne Birgitassa ja Jennissä yhdistyvät akateeminen osaaminen ja työelämän konkreettinen kehittäminen. He toimivat CoHumans Oy:ssä, joka kehittää, valmentaa, konsultoi ja tutkii organisaatioiden inhimillistä kestävyyttä.

Kustannukset

2450 EUR

Kymenlaakson kesäyliopisto Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Luottamuksen johtaminen, 5 op? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Kymenlaakson kesäyliopisto
Hovioikeudenkatu 6
45100 Kouvola

Osaamisen kehittäjä lähellä sinua

Kymenlaakson kesäyliopisto on asiakkaiden tarpeista lähtevä korkea-asteen koulutuspalveluja tuottava aikuiskoulutus- ja kehittämisorganisaatio, jonka tehtävä on tarjota laadukasta ja monipuolista koulutusta. Ajan ilmiöihin tartutaan, ja eri aloilla tapahtuviin muutoksiin reagoidaan kehittämällä koulutustarjontaa jatkuvasti. Toimipisteet sijaitsevat Kotkassa ja Kouvolassa, mutta verkkokoulutuksissa osallistujia on...

Lue lisää kouluttajasta Kymenlaakson kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu