Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

NPA (Non-Personal-Awareness -taidoilla tuloksiin)

Kymenlaakson kesäyliopisto
Yhteenveto
2 päivää
95 EUR (arvonlisäverotonta)
14.10.2022
Haku päättyy: 30.9.2022
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Hymyilevä nainen harmaan taustan edessä

NPA (Non-Personal-Awareness -taidoilla tuloksiin)

Ei-henkilökohtaisen ajattelun (Non-Personal-Awareness) taidoilla tuloksiin!

Koulutukseen osallistuvalla on mahdollisuus paneutua henkilökohtaisiin tavoitteisiinsa ja parantaa niiden toteutumisen todennäköisyyttä kurssin oppeja hyödyntäen. Koulutus koostuu kahdesta kokonaisesta päivästä, joista kumpikin pitää sisällään taustatietoa, aiheen käsittelyn helposti pureskeltavassa muodossa sekä itsereflektointiharjoituksia ja yhdessä työskentelyä. Lisäksi jokaista osa-aluetta avataan esimerkkitapausten kautta. Osa-alueet linkittyvät toisiinsa. Tämän lisäksi osanottajat saavat myös yksilöllistä valmennusta koulutuksen aikana.

Koulutuksen tavoitteet

 • Oppia NPA:n (Non-Personal-Awareness) perusteet: tarkastella asioita ja ilmiöitä ei-henkilökohtaisesta perspektiivistä sekä oppia helppo tapa työstää rajoittavia ajatusmalleja. Tutkimme yhdessä malleja: keho-mieli-tunteet, ajattelu-tunteet-toiminta-tulokset.
 • Perehtyä ja saada konkreettinen käsitys ei-henkilökohtaisen tietoisuuden taustaoletuksista. Viimeisten vuosikymmenten aikana tieteelliset löydökset energian luonteesta alkavat vaikuttaa yleisesti niin maailmankatsomuksessamme kuin arkimaailmassa, vaikuttaen työssämme ja elämässämme yleisestikin. Taustatiedot ja harjoitteet antavat omakohtaisen kokemuksen helposta menetelmästä saavuttaa laajempi perspektiivi omaan ajatteluun sekä poistaa rajoittavia uskomuksia hyvän olon ja onnellisuuden tunteiden tieltä.

Koulutuksen sisältö

Viimeisimmät tutkimustulokset ajattelun vaikutuksista tunteisiin, toimintaan ja tuloksiin:

 • energian ominaisuus tieteellisestä näkökulmasta
 • aivotutkimukset – kuinka mieli toimii
 • myönteinen psykologia – tutkittua tietoa hyvinvoinnista ja onnellisuudesta
 • keho-mieli-tunteet ja ajattelu-tunteet-toiminta-tulokset -mallit teoriassa ja käytännössä
 • uskomusten voima: rajoittavien käytös-, tunne- ja uskomusmallien muuttaminen ei-henkilökohtaisen menetelmän avulla omia ja työyhteisön tavoitteita tukeviksi

1. päivä Non-Personal-Awaressin teorian sekä taustojen läpikäynti

Eli taustaoletuksen vaikutuksia käytännössä, kun ajattelemme, että kaikki on vain energiaa, eikä sinällään henkilökohtaiseksi tarkoitettua. Teorian lomassa siirrymme vähitellen harjoitteiden kautta aiheeseen konkreettisella tasolla.

Päivän aikana saadaan vastauksia kysymyksiin:

 • Mitä NPA (Non-Personal-Awareness) -ajattelu on?
 • Miksi ja kenelle siitä on hyötyä?
 • Missä sitä voidaan hyödyntää?
 • Milloin?
 • Miten ajattelun apuna toimivaa NPA-prosessia käytetään?

2. päivä rakentuu ensimmäisen päivän perustalle

Keskitytään suhdedynamiikan-malleihin sekä suhteisiin liittyvien konfliktien ratkaisuharjoituksiin. Päivä koostuu teoriatiedosta ja käytännöstä keskittyen enemmän käytännön harjoituksiin. Ne auttavat saamaan omakohtaisen käsityksen ei-henkilökohtaisen tietoisuuden vaikutuksista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta NPA (Non-Personal-Awareness -taidoilla tuloksiin), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

 • Kaikille, jotka haluavat parantaa omia ajattelutaitojaan, lisätä ymmärrystä oman
  mielensä toiminnasta ja varmistaa tavoitteidensa toteutumisen.
 • Niille, jotka haluavat vapautua haittaavista ei-tietoisista ajatusmalleista ja uskomuksista.
 • Ryhmille, jotka haluavat parantaa vuorovaikutusta sekä saavuttaa uudenlaisen yhteen hiileen puhaltamisen tuloksellisen tilan.

Aikataulu

pe-la 14.-15.10.2022 klo 9-16

Koulutuspaikka

Verkkokoulutus

Kouluttaja

Marja Koivisto, eMBA, FK

Marja on itsekehitystaitojen valmennuksen ammattilainen. Viimeiset 16 vuotta hän on kouluttanut ja valmentanut asiakkaita itsensäjohtamisen eri alueilla, kuten tunnetyöskentely, vuorovaikutus, itsetuntemus sekä oman hiljaisen tieto-taidon tunnistaminen ja hyödyntäminen työssä.

Marja on julkaissut kaksi henkilökohtaisen kasvun ja vuorovaikutustaitojen tietokirjaa sekä kolme runokirjaa. Uusin, vuonna 2022 sekä suomen- että englanninkielisenä ilmestyvä tietokirja käsittelee itsensäjohtamista ja on suunnattu työelämässä oleville ihmisille tämän päivän haasteisiin.

Kustannukset

335 €

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta NPA (Non-Personal-Awareness -taidoilla tuloksiin)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Kymenlaakson kesäyliopisto

Osaamisen kehittäjä Kymenlaaksossa

Kymenlaakson kesäyliopisto on asiakkaiden tarpeista lähtevä korkea-asteen koulutuspalveluja tuottava maakunnallinen aikuiskoulutus- ja kehittämisorganisaatio, jonka tehtävä on tarjota kymenlaaksolaisille laadukasta ja monipuolista koulutusta. Ajan ilmiöihin tartutaan, ja eri aloilla tapahtuviin muutoksiin reagoidaan kehittämällä koulutustarjontaa jatkuvasti. Toimipisteet sijaitsevat Kotkassa ja Kouvolassa. Kymenlaakson kesäyliopisto...


Lue lisää kouluttajasta Kymenlaakson kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kymenlaakson kesäyliopisto

Hovioikeudenkatu 6
45100 Kouvola

 Näytä puhelinnumero
www.kymenlaaksonkesayliopisto.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta NPA (Non-Personal-Awareness -taidoilla tuloksiin) täytä seuraavat tiedot: