Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Positiivinen johtaminen ja organisaatio (5 op)

Kymenlaakson kesäyliopisto
Yhteenveto
5 valmennuspäivää
595 EUR (arvonlisäverotonta)
22.8.2022
Haku päättyy: 8.8.2022
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Positiivinen johtaminen ja organisaatio 5 op / Kymenlaakson kesäyliopisto

Positiivinen johtaminen ja organisaatio (5 op)

Positiivinen johtaminen on johtamisteoria ja -näkemys, joka nojaa humanistiseen ihmiskäsitykseen ja arvomaailmaan. Se soveltuu siten inhimillisesti kestävän ja laadukkaan työelämän rakentamiseen millä tahansa toimialalla tai organisaatiossa. Positiivinen johtaminen on tutkimusten mukaan yhteydessä hyvinvointiin, innostukseen ja työn imuun ja sitä kautta organisaatioiden tuloksellisuuteen, tehokkuuteen ja laatuun.

Tavoite

Tässä opintokokonaisuudessa perehdytään positiivisen johtamisen sekä positiivisen organisaation lähtökohtiin, teoriaan ja käytännön sovelluksiin. Tavoitteena on, että osallistuja saa eväitä oman työn, työyhteisön ja oman itsen tarkasteluun sekä positiivisen johtamisen periaatteiden soveltamiseen oman työn näkökulmasta.

Sisältöteemat:

  • humanistisen psykologian ja positiivisen psykologian lähtökohdat
  • lähtökohdat positiivisen johtamiseen
  • positiivisen organisaation PRIDE-teoria
  • tutustuminen positiivisen johtamisen osa-alueisiin (myönteiset käytänteet, vuorovaikutus ja yhteistyö, vahvuudet, positiivinen johtajuus, tunteiden ja ilmapiirin johtaminen)

Koulutuksen voi suorittaa itsenäisenä kokonaisuutena tai jatkaa syventämään osaamista koulutuksessa "Hyveet ja luonteenvahvuudet positiivisessa johtamisessa" ja/tai 40 opintopisteen kokonaisuudessa "Positiivinen ja yhteisöllinen johtaminen" - asiantuntijakoulutus (tiedot julkaistaan helmikuussa 2022)

Kirjallisuus: 

Wenström, S. (2020). Positiivinen johtaminen. Johda paremmin opetus- ja kasvatusalalla.Jyväskylä: PS-kustannus. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Positiivinen johtaminen ja organisaatio (5 op), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu kaikille positiivisesta johtamisesta sekä työelämän ja työhyvinvoinnin kehittämisestä kiinnostuneille. 

Aikataulu

Maanantaisin 22.8., 5.9., 19.9., 3.10. ja 17.10.2022 klo 15-18

Toteutustapa:

  • viisi 3 tunnin osallistavaa webinaaria
  • välityöskentely: välitehtävät ja verkkomateriaali
  • oppimispäiväkirja (palautuspäivämäärä ilmoitetaan myöhemmin)
  • lisäksi kaksi tunnin esittely- ja johdantowebinaaria ennen koulutuksen alkamista (28.4. ja 12.5.2022 klo 15-16).  Aiheina "Mitä on positiivinen johtaminen"ja"Vahvuuksien voima työelämässä". Voit kuunnella webinaarit ja miettiä haluaisitko kuulla aiheesta vielä lisää ja ilmoittautua tälle opintojaksolle.

Kouluttaja

KT, FM Sanna Wenström, lehtori, Oulun ammattikorkeakoulu

Sanna Wenström on väitellyt positiivisesta johtamisesta ja kirjoittanut aiheesta tietokirjan. Työkseen hän valmentaa oppilaitosten ja muiden organisaatioiden henkilöstöä ja johtoa kehittämään toimintaansa positiivisen johtamisen ja organisaation periaatteiden varassa. Hän toimii myös PoJo - Positiivisella johtamisella tuottavuutta ja hyvinvointia -hankkeen projektipäällikkönä ja asiantuntijana sekä vahvuuksien tunnistamiseen ja hyödyntämiseen tähtäävän VOIMAKEHÄ®- konseptin omistajana.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Positiivinen johtaminen ja organisaatio (5 op)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Kymenlaakson kesäyliopisto

Osaamisen kehittäjä Kymenlaaksossa

Kymenlaakson kesäyliopisto on asiakkaiden tarpeista lähtevä korkea-asteen koulutuspalveluja tuottava maakunnallinen aikuiskoulutus- ja kehittämisorganisaatio, jonka tehtävä on tarjota kymenlaaksolaisille laadukasta ja monipuolista koulutusta. Ajan ilmiöihin tartutaan, ja eri aloilla tapahtuviin muutoksiin reagoidaan kehittämällä koulutustarjontaa jatkuvasti. Toimipisteet sijaitsevat Kotkassa ja Kouvolassa. Kymenlaakson kesäyliopisto...


Lue lisää kouluttajasta Kymenlaakson kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kymenlaakson kesäyliopisto

Hovioikeudenkatu 6
45100 Kouvola

 Näytä puhelinnumero
www.kymenlaaksonkesayliopisto.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Haluatko parempia tuloksia?

Kehitä myyntiä ja johtamista, ja saavuta parempia tuloksia Uranon kanssa. Koulutukset järjestetään verkossa tai räätälöidysti paikan päällä.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Positiivinen johtaminen ja organisaatio (5 op) täytä seuraavat tiedot: