Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Seksuaalineuvontakoulutus (30 op)

Kymenlaakson kesäyliopisto
Yhteenveto
1 vuosi
2 790 EUR (arvonlisäverotonta)
8.9.2022
Haku päättyy: 25.8.2022
   
Hybriditoteutus
Kouvola
Tutkinto

Seksuaalineuvontakoulutus (30 op)

Seksuaalineuvontakoulutus antaa valmiuksia monimuotoiseen ja laadukkaaseen seksologiseen asiakastyöhön. Seksuaalineuvontakoulutuksessa painotetaan opiskelijan omaa prosessia kohtaavan työn ammattilaisena. Koulutuksen suorittanut saa oikeuden käyttää nimikettä seksuaalineuvoja.

Seksuaalineuvontakoulutuksen suoritettuaan on mahdollista hakea seksuaaliterapiaopintoihin, mikäli muut hakukriteerit täyttyvät.

Toteutustapa:

 Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena eli sekä lähiopetuksena että reaaliaikaisena verkko-opetuksena (ks. päivämäärät). 

Koulutus rakentuu 20 seminaaripäivästä (10 x 2 päivää), välijakson lukemistosta ja tehtävistä, käytännön harjoittelusta, lopputyöstä ja lähiopetuspäivien sisältämästä työnohjauksesta ja mentoroinnista.

Koulutuksen painopisteet:
- opiskelijan oma prosessi (SAR/SSA-opinnot)           
- seksuaalineuvonnan periaatteet ja menetelmät   
- ajantasainen seksologinen tietoperusta
- seksuaali- ja ammattietiikka
- seksuaalioikeudet

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Seksuaalineuvontakoulutus (30 op), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutukseen voivat hakea sosiaali-, terveys- ja kasvatusalojen ammattilaiset sekä muiden soveltuvien alojen ammattilaiset. Jokainen hakemus arvioidaan erikseen.

Tutkinto / todistus

Koulutus on pohjoismaisten NACS-koulutuskriteerien mukainen ja sisältää auktorisointiin vaadittavat 16 tuntia työnohjausta sekä mentoroidun harjoittelun. Opiskelija voi valmistuttuaan hakea kansallista auktorisointia, mikäli muut auktorisointikriteerit täyttyvät.

Aikataulu

Lähiopetusjaksot:  8.-9.9. ja 13.-14.10.2022 sekä 18.-19.4., 30.-31.5. ja 28.-29.9.2023 klo 9-16
Etäopetusjaksot: 17.-18.11. ja 13.-14.12.2022 sekä 24.-25.1., 2.-3.3. ja 15.-16.8.2023 klo 9-16

Kouluttaja

Tiina Vilponen, TM, kliininen seksologi (NACS), seksuaaliterapeutti, Authorised Sexuality Educator and Sexual Health Promoter (NACS). Koulutuksessa vierailee Sexpon ja Ihmissuhdeterapiakeskuksen asiantuntijoita.

Kustannukset

2790 € 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Seksuaalineuvontakoulutus (30 op)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Kymenlaakson kesäyliopisto

Osaamisen kehittäjä Kymenlaaksossa

Kymenlaakson kesäyliopisto on asiakkaiden tarpeista lähtevä korkea-asteen koulutuspalveluja tuottava maakunnallinen aikuiskoulutus- ja kehittämisorganisaatio, jonka tehtävä on tarjota kymenlaaksolaisille laadukasta ja monipuolista koulutusta. Ajan ilmiöihin tartutaan, ja eri aloilla tapahtuviin muutoksiin reagoidaan kehittämällä koulutustarjontaa jatkuvasti. Toimipisteet sijaitsevat Kotkassa ja Kouvolassa. Kymenlaakson kesäyliopisto...


Lue lisää kouluttajasta Kymenlaakson kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kymenlaakson kesäyliopisto

Hovioikeudenkatu 6
45100 Kouvola

 Näytä puhelinnumero
www.kymenlaaksonkesayliopisto.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Seksuaalineuvontakoulutus (30 op) täytä seuraavat tiedot: