Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Koronavirus vaikuttaa monen koulutussuunnitelmiin. Katso etäkoulutukset täältä ja osallistu kyselyymme: COVID-19 ja täydennyskoulutus

Arvioinnit aiheesta Laatukeskus Excellence Finland

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 32 arviointiin

Osallistuja
(5)
Osallistuja
(5)
Kouluttajat ovat innostavia ja asiantuntevia ja käytännön esimerkkien kautta saa tarttumapintaa tosielämään.
Osallistuja
(5)
Laatukeskuksen ja koulutuksen ilmapiiri aina hyvä ja koulutuskokonaisuus oli hyvä ja tasapainoinen.
Osallistuja
(5)
Parasta on ollut aihealueissa esitetyn perusteella seurannut keskustelu, jota vetäjä koordinoi. Teorian voi lukea kirjoista, mutta kokemusta ja tietämyksen vaihtoa ei.
Osallistuja
(5)
Ryhmätyöt ja niiden kautta opitut uudet menetelmät.
Osallistuja
(5)
Sisällön puolesta asiakaspolkuajattelu ja hajonnan vaikutuksen demonstrointi käytännön esimerkeillä. Jakson teemoista useassa kohtaa oli tarttumapintaa oman yrityksen nykytilaan.
Osallistuja
(5)
Osallistuja
(5)
Osallistuja
(5)
Koulutukseen osallistunut
(5)
Sopivan kokoinen ryhmä, vuorovaikutteinen ja kouluttajalla on laaja-alainen ja hyvin monipuolinen osaaminen, joten on ilo olla oppimassa.
Koulutukseen osallistunut
(4)
Hyvä ryhmä, kouluttaja Juha Isomäki omaa osaamista ja selventää asioita, jos tarvitaan perehtymiseen apua. Uudet työkalut Minitabissa, niiden harjoitukset käytännössä.
Perusteet tutuksi
(4)
Koulutus jäsensi hyvin järjestelmän osa-alueita ja periaatteita. Esimerkit olivat hyviä. Joidenkin yksityiskohtien osalta järjestelmän sisältö jäi sisäistymättä, koska aiempi kokemus järjestelmästä oli pintapuolinen. Perusajatusmalli järjestelmän luonteesta kuitenkin välittyi, mikä oli tärkeintä. Ehkä koulutuksen alkupuoleen olisi voinut käyttää...
Näytä kokonaan
Mikko Leinonen
(4)
Koulutuksessa käsiteltiin ISO 14001-standardi perusteellisesti ja riittävällä tarkkuudella. Uskon, että sain kouluksesta hyviä valmiuksia soveltaa standardin sisältöä ja ymmärrän paremmin standardin vaatimuksia organisaatioille. Opetusmateriaali ja kurssin puitteet olivat erinomaisia. Kouluttaja oli innostava ja osaava. Kurssilla saatiin aikaise...
Näytä kokonaan
Maria
(5)
Hyvä, tiivis koulutus. Selkeä materiaali EFQM-mallista ja sen käytöstä.
Sanna
(4)
Sain tietoa, mitä tarvitsin eli ihan perusjuttuja. Päivä oli rakennettu hyvin eli ns. ryhmätyöt rytmittivät päivää eikä tullut "puutumista".
Jari Turunen
(5)
Tilaisuus vastasi korkeisiin odotuksiini erittäin hyvin.
Mikko Ahvenainen
(5)
Osallistuin koulutukseen työnantajan aloitteesta. Koulutus oli todella hyödylinen, tulen varmasti RADAR-mallia soveltamaan omassa toiminnassani jatkossa. Koulutusryhmämme oli hyvin suunniteltu ja täydensimme toinen toistemme osaamista, ja näkemyksiämme koska olimme eri aloilta. Laatukeskus onnistui kokonaisuudessaan kiitettävästi.
Hanna
(4)
JJ13
(5)
Johtamisen jalanjälki valmentajavalmennus antoi minulle hyvät eväät vetää valmennuksia itsenäisesti. Koulutuspäivä sisälsi sekä taustatietoa aiheesta, mutta myös paljon käytännönharjoituksia, jotka konkretisoivat oppimaani.
JS
(4)
Työantaja vaati koulutusta, mutta se antoi hyvin paljon enemmän kuin pelkän standardilähtöisen lähestymistavan tarkastamiseen. Suosittelen koulutusta kaikille laatu- ja kehittämistyöstä kiinnostuneille.
Prosessiguru?
(4)
Prosessikurssin Kai Laamanen on niin vetävä kouluttaja. Valitettavasti kurssille osallistui aika vähän ihmisiä ja varsinainen vuorovaikutus jäi vähäiseksi tai toimialamme ei kohdanneet.
Mirva
(4)
Organisaatiomme on sitoutunut arvioimaan toimintaansa EFQM-mallin mukaisesti ja toimintamme laatuvastaavana tarvitsin oppia itsearvioinnin vetämiseen. Koulutus ja käytännön järjestelyt oli järjestetty hyvin. Laatukeskuksessa on miellyttävä ilmapiiri, joka edesauttoi oppimista.
H
(4)
Halusin tietää erityisesti riskienhallinnasta, mikä tulee osana ISO 9001 standardiin. Olen tyytyväinen kurssin antiin.
ee
(3)
Jaana Ilomäki
(4)
Miksi osallistuin? Halusin päivittää EFQM-arvioijaosaamiseni. Olin järjestelyihin ja kouluttajiin tyytyväinen. Mitä hyötyä minulle tästä oli? Sain jälleen uusia näkökulmia ja käytännön vinkkejä arviointiprosessin toteutukseen. Opin uudistetun EFQM-mallin. Olen soveltanut osaamistani omassa kumppaniorganisaatiossani, mutta toivoisin myö...
Näytä kokonaan
studentum.fi
Koulutusvinkkejä suoraan sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla! Saat koulutusvinkkejä ja tietoa ajankohtaisista teemoista osaamisen kehittämisen saralla.