Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Erinomaiseksi EFQM Excellence -mallilla

Laatukeskus Excellence Finland
Yhteenveto
1 piv
0 EUR + alv 24 % jäsenille: Kysy
Avoin koulutus
Espoo
Alkavat koulutukset
Espoo
20.5.2019  
0 EUR
10.6.2019  
0 EUR
20.8.2019  
0 EUR
13.9.2019  
0 EUR
7.10.2019  
0 EUR
12.11.2019  
0 EUR

Erinomaiseksi EFQM Excellence -mallilla

Tule tapaamaan Suomen parhaita EFQM Excellence -mallin asiantuntijoita. Ota selvää, miten organisaation 360 -arviointi tehdään ja miten kilpailukykyä kehitetään EFQM Excellence -mallin avulla. Annamme sinulle tiiviin ja hyvän perehdytyksen malliin ja sen käyttötapoihin. Aamupäivän kestävässä maksuttomassa tietoiskussa opit EFQM Excellence -mallin rakenteen, sisällön, käyttötavat sekä sillä saavutettavat tulokset.

Lisäksi sinulle jää aikaa vaihtaa ajatuksia muiden osallistujien ja Laatukeskuksen asiantuntijan kanssa. Quality Caf tarjoaa pullakahvit. Jatko-opintoja varten saat mukaasi veloituksetta uusimman EFQM Excellence -mallin.

Kenelle

Päättäjille ja toiminnan kehittäjille kilpailukyvyn ja erinomaisuuden kehittämisestä kiinnostuneista ja innostuneista organisaatioista.

Kouluttajat

Laatukeskus asiantuntijat, jotka ovat EFQM-mallin "heavy usereita", joilla on kokemusta ulkoisista ja sisisistä arvioinneista Suomen ja Euroopan tasolla.

Seniorikonsultti, DI Heikki Niemi on Laatukeskuksen johtava asiantuntija CAF- ja EFQM Excellence-mallien käytössä sekä itsearviointi- ja ulkoisten arviointien menettelyjen kehittämisessä. Hänellä on 30 vuoden mittainen ja 200 organisaation laajuinen kokemus kilpailukyvyn / toiminnan tuloksellisuuden arvioinnista ja parantamisesta laadunhallinnan keinoin.

Heikki on EFQM:n akkreditoima arvioijien pääkouluttaja Laatukeskuksessa. Hänen vetämissään koulutuksissa jo 5 000 hlö on perehtynyt arvioinnin ja parantamisen menetelmiin ja työkaluihin. Hän toimii myös arviointiryhmien tukihenkilönä, joka ylläpitää omaa arviointiosaamistaan työskentelemällä arvioijana niin kotimaassa kuin EFQM Global Excellence Award -arvioinneissa.

Listietoja

Osallistujat saavat maksuttoman EFQM Excellence -mallin.

Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille osallistujille.

Ohjelma

klo 8.45 - 11.30

08:45 Aamukahvit 09:00 EFQM Excellence -malli, sen käyttö ja hyödyt 11:30 Tilaisuus päättyy

Kustannukset

0 EUR

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Erinomaiseksi EFQM Excellence -mallilla? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Laatukeskus Twitterissä


Yhteystiedot : Laatukeskus Excellence Finland

Laatukeskus Excellence Finland

Keilaranta 8
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.laatukeskus.fi


Arvioinnit

Maria
(5)
Hyvä, tiivis koulutus. Selkeä materiaali EFQM-mallista ja sen käytöstä.
Hyvää laatua voi vaatia kaikilta
(5)
Osallistuin koulutukseen päivittääkseni EFQM Excellence Finland tietoni. Sain hyvän kuvan muutoksista ja uusista painotusalueista. Koulutus oli järjestetty hyvin. Sopiva määrä kurssilaisia mahdollisti hyvän vuoropuhelun ja kokemusten jakamisen. Kouluttaja puhui "laadusta kiinnostuneen koulutettavan kansankielellä", eikä liian teoreettisesti. Ko...
Näytä kokonaan
Arvioinnit
Erinomaiseksi EFQM Excellence -mallilla
Arvioinnit
(5,0)
Perustuu 2 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 21 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Erinomaiseksi EFQM Excellence -mallilla täytä seuraavat tiedot: