Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

ISO 9001:2015 -standardi ja laatujärjestelmä

Laatukeskus Excellence Finland
Yhteenveto
1 päivä
750 EUR + alv 24 %
16.11.2021
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

ISO 9001:2015 -standardi ja laatujärjestelmä

Laatukeskus järjestää koulutukset toistaiseksi etäyhteyden kautta. Koulutukset toteutetaan osallistujille maksuttomilla ohjelmilla (Teams, Zoom). Osallistujat saavat tiedon käytettävästä ohjelmasta sekä linkin koulutukseen tervetuloviestin yhteydessä.

Koulutuksen aikana käsitellään laadunhallintajärjestelmää organisaation liiketoiminnan ja toimintojen tukemisen näkökulmasta. Koulutuksesta saa perusvalmiudet laadunhallinnan kehittämiseen ja sen aikana muodostetaan kokonaiskuva standardin vaatimuksista sekä siihen liittyvistä kehitystoimenpiteistä. Koulutuspäivän aikana käydyt vuorovaikutteiset keskustelut ja ryhmätyöt vahvistavat osallistujien aiempia tietoja ja antavat uutta osaamista organisaatioon vietäväksi.

Organisaatioiden liiketoimintaa ja menestystä tukee laatulähtöinen toiminta. Usein organisaatioiden haasteina on hahmottaa laadunhallinnalle asetetut vaatimukset ja millaisilla toimenpiteillä toimintaa voidaan kehittää vaatimukset täyttäväksi.

Standardin puuttuminen voi nykypäivänä usein jopa olla liiketoiminnan este.

ISO 9000 -standardisarja on systemaattisen laatujohtamisen väline, jota organisaatioilla on mahdollista soveltaa laatuasioidensa hallintaan ja kehittämiseen monilla eri aloilla. Standardi asettaa vaatimukset toiminnalle ja toimintajärjestelmän sertifiointi osoittaa organisaation toimivan vaatimukset täyttävästi ja luo uskottavuutta. Standardin tavoitteena on, että sen esittämät laadunhallinnan ja -varmistuksen näkökohdat toteutetaan järjestelmällisesti organisaation liiketoiminnassa ja sen johtamisessa.

Koulutuksessa sovelletaan standardin viimeisimmän version periaatteita ja vaatimuksia.

Sisältö

Hyödyt
 • Osallistujat saavat selkeän yleiskuvan standardin vaatimuksista ja vaikuttavuudesta, sekä tarvittavista toimenpiteistä kehittäessään toimintoja vaatimukset täyttäväksi
 • Osallistujat saavat tuntumaa siitä, miten vahva laatulähtöinen toiminta tukee organisaation liiketoimintaa ja menestystä kokonaisuudessaan
 • Kurssilla sovelletaan uudistetun standardin periaatteita ja vaatimuksia.
 • Standardia jo tuntevat osallistujat ymmärtävät päivityksen vaikutukset nykyiseen liiketoimintaan sekä oppivat tekemään vaadittavat kehitystoimenpiteet uuden standardin mukaiseksi
 • Koulutuksen aikana saa vertaistukea vuorovaikutteisista keskusteluista sekä ryhmätöistä
Sisältö & aikataulu

Koulutuspäivä alkaa klo 8:30 ja päättyy 16:30

Päivän aiheita:

 • ISO 9001 standardin yhteys liiketoimintaan
 • Standardin pääperiaatteet ja rakenne
 • Standardin vaatimukset ja niiden tulkinta
 • Laatujärjestelmän käyttöönotto ja toiminta
 • Laatujärjestelmän ylläpito ja jatkuva parantaminen
 • Raportointi
 • Laatujärjestelmän sertifiointi
 • Tuki omatoimiselle työskentelylle
Koulutus muodostuu luennoista, vuorovaikutteisista keskusteluista sekä ryhmätöistä esimerkkiaineistoon perustuen. Materiaalit

Osallistujat saavat luentomateriaalin.

Lähiopetuksessa Laatukeskuksella osallistujilla on mahdollista saada koulutuksen ajaksi käyttöönsä ISO 9001:2015 -standardi.

Koulutuspaikka

Laatukeskus järjestää koulutukset toistaiseksi etäyhteyden kautta. Koulutukset toteutetaan osallistujille maksuttomilla ohjelmilla (Teams, Zoom). Osallistujat saavat tiedon käytettävästä ohjelmasta sekä linkin koulutukseen tervetuloviestin yhteydessä.

Kohderyhmä

Henkilöille, jotka tarvitsevat tietoa ISO 9000-standardista ja laadunhallinnasta, sekä niille, jotka suunnittelevat toimintajärjestelmänsä sertifiointia. Koulutus soveltuu myös jo standardin perusasiat ymmärtävälle. Sen aikana syvennetään jo olemassa olevaa osaamista ja sisältö antaa keinoja standardien päivittämiseen uusien vaatimusten mukaisiksi.

Standardi sopii kaiken tyyppisille ja kaikenkokoisille organisaatioille.

Suosittelemme erityisesti toiminnan ja laadun kehittämisen parissa työskenteleville, yrityksen johdolle ja sisäisille auditoijille.

Kouluttajat

Esa Heikkinen

Esa Heikkinen on yli 20 vuoden ajan toiminut mm. tuotannon operatiivisessa linjajohdossa, liiketoiminnan ja laadun kehittämisen
tehtävissä sekä Lean ja Six Sigma -hankkeissa eri toimialoilla. Esalla on pääauditoijan pätevyys ISO9001:2015 sekä ISO45001:2018 standardeihin ja hän
toimii myös ulkoisena auditoijana. Esa on sertifioitu Lean Six Sigma Master Black Belt.

Palautteita

"Parasta oli asiasisältö ja käytännönläheinen lähestymistapa. Valitsimme Laatukeskuksen aiempien kokemustemme perusteella."

"Minusta tämä antoi hyvin jäsennellyn kuvan sertistä. Ilman muuta suosittelen!"

Asiakaspalautteen keskiarvo 5,5 (asteikolla 1-6)

 Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Myöhemmin kuin 14 vrk ennen kurssia tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssin hinnasta. Jos varattu paikka jätetään peruuttamatta, veloitamme koko hinnan. Jos olet estynyt osallistumasta, organisaatiosi voi vaihtaa osallistujaa kuluitta ilmoittamalla siitä Laatukeskukseen ennen koulutuksen alkua.

Yhteystiedot

Mikäli organisaatiostasi on  osallistujia vähintään kolme, pyydä ryhmätarjous!

Leena Huotari

050 5513 663
leena.huotari@laatukeskus.fi

Kustannukset

750 EUR

Laatukeskus Excellence Finland

Laatukeskus auttaa organisaatiotanne kehittymisen polulla – aina erinomaisuuteen asti

Vain toimintaa jatkuvasti kehittämällä voi parantaa kilpailukykyä ja tuloksia kestävästi. Asiakastyytyväisyys ja tuloksellisuus varmistetaan tasalaatuisilla ja toimivilla prosesseilla. Sujuva toiminta motivoi myös työntekijöitä. Laatukeskus on mukana organisaatioiden toiminnan ja johtamisen laadun jatkuvassa kehittämisessä. Laatukeskuksen sydämessä on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka on...


Lue lisää kouluttajasta Laatukeskus Excellence Finland ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta ISO 9001:2015 -standardi ja laatujärjestelmä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Laatukeskus Twitterissä


Yhteystiedot : Laatukeskus Excellence Finland

Laatukeskus Excellence Finland

Keilaranta 8
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 38 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta ISO 9001:2015 -standardi ja laatujärjestelmä täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: