Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Itsearvioinnin toteutus EFQM 2020 -mallilla

Laatukeskus Excellence Finland
Yhteenveto
2 päivää
1 190 EUR + alv 24 %
Avoin koulutus
Espoo
Alkavat koulutukset
Espoo
2.3.2020  
1 190 EUR
4.6.2020  
1 190 EUR
14.9.2020  
1 190 EUR
25.11.2020  
1 190 EUR

Itsearvioinnin toteutus EFQM 2020 -mallilla

Kurssin tavoitteena on perehtyä ”uunituoreeseen” EFQM 2020 -malliin ja oppia käyttämään sitä organisaation johtamisen ja toiminnan systemaattiseen kehittämiseen. Kurssi antaa perusvalmiudet organisaation itsearviointikäytäntöjen suunnitteluun, arviointityöskentelyyn ja sen ohjaamiseen.

Opiskeltavat työskentelytavat soveltuvat myös Baldrige- ja CAF-mallin käyttöön itsearvioinneissa. Excellence-mallien ja itsearviointien myötä organisaatio saa käyttöönsä välineet, jotka auttavat sitä kilpailukyvyn kehittämisessä ja toiminnan tuloksellisuuden parantamisessa.

Sisältö

Hyödyt  

Kurssi tuottaa osaavia itsearviointien ohjaajia!

Itsearviointi on osallistava tapa muodostaa osallistujien yhteinen näkemys toiminnan ja tulosten vahvuus- ja parantamisalueista sekä toiminnan edelleen kehittämisen mahdollisuuksista ja prioriteeteista. Itsearviointien onnistumisen edellytyksiä ovat ”PAT-periaatteella” valittu osallistujajoukko ja osaava arviointityöskentelyn ohjaaja. 

Sisältö & aikataulu Valmennukseen kuuluu suppea ennakkotehtävä ja koulutuspäivä, jossa alustuksia ja itsearvioinnin vetoharjoituksia.

Koulutuspäivä alkaa 08:30 ja päättyy 17:00.

  • Systemaattinen ja tuloksellinen kehittämien, kokonaiskuva
  • CAF- ja EFQM-mallin pikakertaus
  • Itsearvioinnin perustekniikka
  • Itsearviointikäytännön suunnittelu ja toteutus vaihe vaiheelta

Materiaalit Osallistuja saa laajan koulutusaineiston, joka sisältää EFQM Excellence-mallin, ennakkotehtävän ohjeet, arvioitavan caseorganisaation toiminnan kuvauksen sekä luentoaineiston.

Koulutuspaikka

Laatukeskus
Keilaranta 8
02150 Espoo

Kohderyhmä

Laatu- ja kehityspäälliköille sekä kehittämisen vastuuhenkilöille ja asiantuntijoille. Itsearvioinnin ohjaamiseen erikoistuvalle fasilitaattorille. Oppimisen kannalta on eduksi aiemmin hankittu CAF- tai EFQM-mallin tuntemus. (Riittävän valmiuden tuottavat mm. Laatukeskuksen kurssit CAF-arviointi ja EFQM Assessor Training -arvioijakoulutus).

Kouluttajat

Seniorikonsultti, DI Heikki Niemi on Laatukeskuksen johtava asiantuntija CAF- ja EFQM Excellence-mallien käytössä sekä itsearviointi- ja ulkoisten arviointien menettelyjen kehittämisessä. Hänellä on 30 vuoden mittainen ja 200 organisaation laajuinen kokemus kilpailukyvyn / toiminnan tuloksellisuuden arvioinnista ja parantamisesta laadunhallinnan keinoin.

Heikki on EFQM:n akkreditoima arvioijien pääkouluttaja Laatukeskuksessa. Hänen vetämissään koulutuksissa jo 5 000 hlöä on perehtynyt arvioinnin ja parantamisen menetelmiin ja työkaluihin. Hän toimii myös arviointiryhmien tukihenkilönä, joka ylläpitää omaa arviointiosaamistaan työskentelemällä arvioijana niin kotimaassa kuin EFQM Global Excellence Award -arvioinneissa.

Heli Knihti, vanhempi konsultti, Kela, on julkisen sektorin kehittämiseen erikoistunut asiantuntija. Hänellä on kokemusta EFQM- ja CAF- arvioinneista yli 15 vuoden ajalta ja vahva osaaminen julkisen sektorin strategialähtöisestä toiminnan kehittämisestä.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Myöhemmin kuin 14 vrk ennen kurssia tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssin hinnasta. Jos varattu paikka jätetään peruuttamatta, veloitamme koko hinnan. Jos olet estynyt osallistumasta, organisaatiosi voi vaihtaa osallistujaa kuluitta ilmoittamalla siitä Laatukeskukseen ennen koulutuksen alkua.

Mikäli organisaatiostasi on  osallistujia vähintään kolme, pyydä ryhmätarjous!

Kustannukset

1190 EUR

Laatukeskus Excellence Finland

Laatukeskus Excellence Finland – Laatujohtaminen ja laadunvalvonta

Laatukeskus auttaa organisaatiotanne kehittymisen polulla – aina erinomaisuuteen asti

Vain toimintaa jatkuvasti kehittämällä voi parantaa kilpailukykyä ja tuloksia kestävästi. Asiakastyytyväisyys ja tuloksellisuus varmistetaan tasalaatuisilla ja toimivilla prosesseilla. Sujuva toiminta motivoi myös työntekijöitä. Laatukeskus on mukana organisaatioiden toiminnan ja johtamisen laadun jatkuvassa kehittämisessä. Laatukeskuksen sydämessä on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka on...


Lue lisää kouluttajasta Laatukeskus Excellence Finland ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Itsearvioinnin toteutus EFQM 2020 -mallilla? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Laatukeskus Twitterissä


Yhteystiedot : Laatukeskus Excellence Finland

Laatukeskus Excellence Finland

Keilaranta 8
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 21 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Itsearvioinnin toteutus EFQM 2020 -mallilla täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Sujuuko työyhteisösi toiminta?

Laatukeskuksen Lean Six Sigma Green Belt ja Black Belt -valmennuksilla kehität ongelmanratkaisukykyä ja vältät turhan työn. Saat investoinnin takaisin moninkertaisena.