Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Itsearvioinnin toteutus - näin vedän itsearvioinnin

Laatukeskus Excellence Finland
Yhteenveto
2 päivää
790 EUR + alv 24 % jäsenille: Kysy
24.5.2019
Keskiarvo: 4 (1 arviointia)
   
Espoo
Avoin koulutus

Itsearvioinnin toteutus - näin vedän itsearvioinnin

Kurssin tavoitteena on oppia käyttämään CAF- ja EFQM -mallia organisaation johtamisen ja toiminnan systemaattiseen kehittämiseen. Tavoitteena on tiedot, taidot ja osaaminen itsearviointien suunnitteluun, ohjaamiseen ja arviointihavaintojen hyödyntämiseen. Opiskeltavat toimintatavat tehostavat ryhmätyöskentelyä ja tuottavat lopputuloksena organisaation strategian pohjalta priorisoidun listan toiminnan kehityskohteista.

Kun tilaat tämän koulutuksen kanssa samaan aikaan CAF-arviointimalli - perustiedot mallista ja sen käytöstä -koulutuksen tai EFQM Assessor Training 2pv -koulutuksen kanssa, saat Itsearvioinnin toteutus - näin vedän itsearvioinnin -koulutuksen erikoishintaan 340? +alv (normaali jäsenhinta 680? +alv) Tee tilaus sähköpostitse osoitteeseen ilmoittautumiset@laatukeskus.fi.?

Kenelle

Laatu- ja kehityspäälliköille sekä kehittämisen vastuuhenkilöille ja asiantuntijoille. Itsearvioinnin ohjaamiseen erikoistuvalle fasilitaattorille. Oppimisen kannalta on eduksi aiemmin hankittu CAF- tai EFQM-mallin tuntemus. (Riittävän valmiuden tuottavat mm. Laatukeskuksen kurssit CAF-arviointimalli ja EFQM Assessor Training -arvioijakoulutus).

Kouluttajat

Seniorikonsultti, DI Heikki Niemi on Laatukeskuksen johtava asiantuntija CAF- ja EFQM Excellence-mallien käytössä sekä itsearviointi- ja ulkoisten arviointien menettelyjen kehittämisessä. Hänellä on 30 vuoden mittainen ja 200 organisaation laajuinen kokemus kilpailukyvyn / toiminnan tuloksellisuuden arvioinnista ja parantamisesta laadunhallinnan keinoin.

Heikki on EFQM:n akkreditoima arvioijien pääkouluttaja Laatukeskuksessa. Hänen vetämissään koulutuksissa jo 5 000 hlöä on perehtynyt arvioinnin ja parantamisen menetelmiin ja työkaluihin. Hän toimii myös arviointiryhmien tukihenkilönä, joka ylläpitää omaa arviointiosaamistaan työskentelemällä arvioijana niin kotimaassa kuin EFQM Global Excellence Award -arvioinneissa.

Heli Knihti, vanhempi konsultti, Kela, on julkisen sektorin kehittämiseen erikoistunut asiantuntija. Hänellä on kokemusta EFQM- ja CAF- arvioinneista yli 15 vuoden ajalta ja vahva osaaminen julkisen sektorin strategialähtöisestä toiminnan kehittämisestä.

Lisätietoja

Osallistujille jaettava materiaali

Osallistuja saa laajan koulutusaineiston, joka sisältää EFQM Excellence-mallin, ennakkotehtävän ohjeet, arvioitavan caseorganisaation toiminnan kuvauksen sekä luentoaineiston.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen viimeistään 14 vrk ennen kurssin alkua.

Ohjelma

Valmennukseen kuuluu suppea ennakkotehtävä ja koulutuspäivä, jossa alustuksia ja itsearvioinnin vetoharjoituksia.

Koulutuspäivä alkaa 08:30 ja päättyy 17:30.

  • Systemaattinen ja tuloksellinen kehittämien, kokonaiskuva
  • CAF- ja EFQM-mallin pikakertaus
  • Itsearvioinnin perustekniikka
  • Itsearviointikäytännön suunnittelu ja toteutus vaihe vaiheelta

Kustannukset

790 EUR

Laatukeskus Excellence Finland

Laatukeskus Excellence Finland – Laatujohtaminen ja laadunvalvonta

Laatukeskus tukenasi laadun kehittämisessä

Säännöllisin väliajoin on hyödyllistä tarkistaa ja kyseenalaistaa tällä hetkellä käytössä olevia toimintatapoja. Systemaattinen tarkastelu tuo näkyville mahdolliset pullonkaulat ja tuottaa ideoita organisaation suorituskyvyn kohentamiseen. Haluatko perehtyä laatuun ja kehittämiseen vai syventää osaamistasi? Asiakkaidemme tarpeiden mukaan suunnitellusta koulutustarjonnasta löydät vastaukset. Koulutuksemme...


Lue lisää kouluttajasta Laatukeskus Excellence Finland ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Itsearvioinnin toteutus - näin vedän itsearvioinnin? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Laatukeskus Twitterissä


Yhteystiedot : Laatukeskus Excellence Finland

Laatukeskus Excellence Finland

Keilaranta 8
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.laatukeskus.fi


Arvioinnit

Mirva
(4)
Organisaatiomme on sitoutunut arvioimaan toimintaansa EFQM-mallin mukaisesti ja toimintamme laatuvastaavana tarvitsin oppia itsearvioinnin vetämiseen. Koulutus ja käytännön järjestelyt oli järjestetty hyvin. Laatukeskuksessa on miellyttävä ilmapiiri, joka edesauttoi oppimista.
Arvioinnit
Itsearvioinnin toteutus - näin vedän itsearvioinnin
Arvioinnit
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 21 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Itsearvioinnin toteutus - näin vedän itsearvioinnin täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Sulahitsauksen laadunvarmistus 28.3.

Tule kuulemaan hitsauksen ISO 3834 ja EN 1090 -standardien vaatimuksista ja löydä ainekset teknisesti hyvään hitsauslaatuun.