Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Itsearviointi EFQM 2020 -mallilla

Laatukeskus Excellence Finland
Yhteenveto
2 päivää
1 190 EUR + alv 24 %
Koulutus
Espoo
Alkavat koulutukset
Espoo
1 190 EUR
14.9.2020

Espoo
1 190 EUR
25.11.2020

Itsearviointi EFQM 2020 -mallilla

Jotta sinun olisi vaivattomammin mahdollisuus osallistua ja oppia paikasta riippumatta, kevään 2020 koulutus 4.-5.6. järjestetään etäyhteyksin. Osallistujille lähetetään tieto käytettävästä kanavasta ennen koulutuksen alkua. 

Kurssin tavoitteena on perehtyä uudistuneeseen EFQM 2020 -malliin ja oppia käyttämään sitä organisaation johtamisen ja toiminnan systemaattiseen kehittämiseen. Kurssi antaa perusvalmiudet organisaation itsearviointikäytäntöjen suunnitteluun, arviointityöskentelyyn ja sen ohjaamiseen.

Opiskeltavat työskentelytavat soveltuvat myös Baldrige- ja CAF-mallin käyttöön itsearvioinneissa. Excellence-mallien ja itsearviointien myötä organisaatio saa käyttöönsä välineet, jotka auttavat sitä kilpailukyvyn kehittämisessä ja toiminnan tuloksellisuuden parantamisessa.

Sisältö

Hyödyt Osallistujana saat käytännönläheisen perehdytyksen EFQM-malliin sekä valmiudet sen käyttämiseen. Opit suunnittelemaan ja toteuttamaan itsearviointeja sekä ohjaamaan arviointityöskentelyä systemaattisella otteella.

Itsearviointi on osallistava tapa muodostaa osallistujien yhteinen näkemys toiminnan ja tulosten vahvuus- ja parantamisalueista sekä toiminnan edelleen kehittämisen mahdollisuuksista ja prioriteeteista.  Sisältö & aikataulu Valmennukseen kuuluu suppea ennakkotehtävä ja kaksi koulutuspäivä, jossa alustuksia ja itsearvioinnin vetoharjoituksia.

 1. Koulutuspäivä klo 09:00 – 17:00; aamukahvit tarjolla 08:30 alkaen
  - Systemaattinen ja tuloksellinen kehittäminen, kokonaiskuva
  - EFQM-malli 2020
  - Itsearvioinnin perustekniikka
 2. Koulutuspäivä klo 09:00 – 16:00; aamukahvit tarjolla 08:30 alkaen
  - Itsearviointien suunnittelu ja toteutus
  - Miten edetään arvioinnista kehittämiseen
Materiaalit Osallistuja saa EFQM 2020 -mallin, ennakkotehtävän ohjeet ja aineiston sekä luento-osuuksien materiaalin. Koulutuspaikka

Laatukeskus
Keilaranta 8
02150 Espoo

Kohderyhmä

Laadunhallinnan ja kilpailukyvyn kehittämisen vastuuhenkilöt ja asiantuntijat sekä itsearvioinnin ohjaamiseen perehtyvät fasilitaattorit.

Kouluttajat

Vanhempi asiantuntija, DI Heikki Niemi on Laatukeskuksen johtava asiantuntija Excellence-mallien käytössä sekä itsearviointi- ja ulkoisten arviointien menettelyjen kehittämisessä. Hänellä on 30 vuoden mittainen ja 200 organisaation laajuinen kokemus kilpailukyvyn / toiminnan tuloksellisuuden arvioinnista ja parantamisesta laadunhallinnan keinoin.

Laatukeskuksen vanhempi asiantuntija Maija Vaismaa on kokenut kehittämisen, laadun sekä turvallisuus- ja ympäristöjohtamisen osaaja, jolla on vankka teollisuustausta ja vuosien kokemus EFQM-arvioinneista. Koulutukseltaan hän on tuotantotalouden DI ja tietojärjestelmätieteen KTM, lisäksi hän on täydentänyt opintojaan mm. työpsykologian, työturvallisuuden ja ympäristöjohtamisen aloilla.

 Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Myöhemmin kuin 14 vrk ennen kurssia tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssin hinnasta. Jos varattu paikka jätetään peruuttamatta, veloitamme koko hinnan. Jos olet estynyt osallistumasta, organisaatiosi voi vaihtaa osallistujaa kuluitta ilmoittamalla siitä Laatukeskukseen ennen koulutuksen alkua.

Yhteystiedot

Mikäli organisaatiostasi on  osallistujia vähintään kolme, pyydä ryhmätarjous!

Leena Huotari

050 5513 663
leena.huotari@laatukeskus.fi

Kouluttajat:

Heikki Niemi

040 536 6001
heikki.niemi@laatukeskus.fi

Maija Vaismaa

040 556 2547
maija.vaismaa@laatukeskus.fi

Kustannukset

1190 EUR

Laatukeskus Excellence Finland

Laatukeskus Excellence Finland – Laatujohtaminen ja laadunvalvonta

Laatukeskus auttaa organisaatiotanne kehittymisen polulla – aina erinomaisuuteen asti

Vain toimintaa jatkuvasti kehittämällä voi parantaa kilpailukykyä ja tuloksia kestävästi. Asiakastyytyväisyys ja tuloksellisuus varmistetaan tasalaatuisilla ja toimivilla prosesseilla. Sujuva toiminta motivoi myös työntekijöitä. Laatukeskus on mukana organisaatioiden toiminnan ja johtamisen laadun jatkuvassa kehittämisessä. Laatukeskuksen sydämessä on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka on...


Lue lisää kouluttajasta Laatukeskus Excellence Finland ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Itsearviointi EFQM 2020 -mallilla? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Laatukeskus Twitterissä


Yhteystiedot : Laatukeskus Excellence Finland

Laatukeskus Excellence Finland

Keilaranta 8
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 38 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Itsearviointi EFQM 2020 -mallilla täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: