Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Laurea Risk Manager -koulutus

Laatukeskus Excellence Finland
Yhteenveto
Koulutuksen järjestäjä: Laatukeskus Excellence Finland plus
Kesto: 6 päivää
Hinta: 3 100 EUR + alv 24 %
   
Koulutuspaikkakunta: Espoo
Aloituspäivämäärä: 27.2.2018
Koulutustyyppi: Avoin koulutus

Laurea Risk Manager -koulutus

Onko Sinulla tarvittavat tiedot ja taidot vaatimustenmukaisen riskienhallintajärjestelmän kehittämiseen, käyttöönottoon ja ylläpitämiseen? Tulisiko Sinun pystyä analysoimaan riskejä? Tavoitteletko EOQ:n mukaista Risk Manager ?henkilösertifiointia? Koulutus tarjoaa Sinulle tilaisuuden kouluttautua asiantuntijaksi!

Risk Manager -riskienhallinnan koulutus on suunniteltu kaikille riskien- ja laadunhallinnan parissa työskenteleville yrityselämän, julkisen sektorin ja järjestöjen asiantuntijoille. Koulutuksen tavoitteena on tuottaa osallistujalle sellaisia riskienhallinnan tietoja ja taitoja, joiden avulla hän pystyy analysoimaan riskejä sekä kehittämään, ottamaan käyttöön ja pitämään yllä vaatimustenmukaista riskienhallintajärjestelmää. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Laatukeskuksen kanssa ja se täyttää European Organisation for Quality (EOQ) ?kriteerit. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet henkilöt voivat hakea Laatukeskukselta Risk Manager ?henkilösertifioinnin. Koulutus täyttää korkeakoulutasoisen koulutuksen vaatimukset.

Ilmoittautuminen koulutukseen on alkanut!

Ilmoittaudu tästä

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu kaikille riskien- ja laadunhallinnan parissa työskenteleville, jotka haluavat kehittää itseään ja syventää tietämystään riskienhallinnasta tai jotka haluavat hakea EOQ:n mukaista Risk Manager -henkilösertifiointia.

Koulutukseen otetaan enintään 30 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutus toteutuu 10 osallistujalla.

Huomio: koulutuksen suorittamisen jälkeen osallistuja ei automaattisesti saa henkilösertifiointia, vaan koulutus mahdollistaa sen, että koulutuksen suorittanut henkilö voi hakea henkilösertifiointia Laatukeskukselta. Lisätietoja sertifioinnista ja sertifioinnin pätevyysvaatimuksista kohdasta Sertifiointi

Lisätietoja

Koulutuksen ajankohta: 27.2-18.4.2018

  • Lähipäivät:

27.-28.2.2018 20.-21.3.2018 17.-18.4.2018

  • Koulutuksen lopputentti koulutustodistuksen saamiseksi Laurealta: 19.4.2018, 17.5.2018 tai 7.6.2018 Laurean Leppävaaran kampuksella. Yksi, valittu tentti sisältyy koulutuksen hintaan.

Kustannukset

3100 EUR

Laatukeskus Excellence Finland

Laatukeskus Excellence Finland – Laatujohtaminen ja laadunvalvonta

Laatukeskus tukenasi laadun kehittämisessä Säännöllisin väliajoin on hyödyllistä tarkistaa ja kyseenalaistaa tällä hetkellä käytössä olevia toimintatapoja. Systemaattinen tarkastelu tuo näkyville mahdolliset pullonkaulat ja tuottaa ideoita organisaation suorituskyvyn kohentamiseen. Haluatko perehtyä laatuun ja kehittämiseen vai syventää osaamistasi? Asiakkaidemme tarpeiden mukaan suunnitellusta...


Lue lisää kouluttajasta Laatukeskus Excellence Finland ja katso heidän muut koulutuksensa tästä.

Yhteydenottopyyntö

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää koulutuksesta Laurea Risk Manager -koulutus.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden koulutuksen järjestäjään.


Kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Laatukeskus Twitterissä


Yhteystiedot : Laatukeskus Excellence Finland

Laatukeskus Excellence Finland

Keilaranta 16
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.laatukeskus.fi