Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Allergeenien hallinta elintarviketyössä

Laatu & Liike Oy
Yhteenveto
2 tuntia
200 EUR + alv 24 % (yht. 248 EUR)
Koulutus
Verkossa
Alkavat koulutukset
Verkossa
200 EUR
Milloin tahansa

Verkossa
Sovittavissa erikseen
Allergeenien hallintaa ja tutkimusta

Allergeenien hallinta elintarviketyössä

Allergeenien kokonaisvaltainen hallinta ja riskien arviointi on olennainen osa ammattimaisesti toteutettavaa elintarviketyötä.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käydään läpi allergeenien hallinnan kokonaisuus käytännönläheisillä esimerkeillä: 

  • Allergeenit EU:ssa ja muualla maailmassa
  • Allergeenit pakkausmerkinnöissä
  • Allergeeniriskien arviointi
  • Allergeeniriskien hallintakeinot
  • Toiminta allergeenikontaminaatiota epäiltäessä
  • Testi, jonka hyväksytysti suorittaneet saavat todistuksen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Allergeenien hallinta elintarviketyössä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Elintarvikeyritysten ja ammattikeittiöiden työntekijät ja työnjohto.

Kouluttaja

Kouluttaja THM, lead auditor Vuokko Niemitalo, Laatu&Liike Oy.

Vuokko on koulutukseltaan THM, ravitsemusterapeutti ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus pakkausmerkintöjen laatimisesta ja tuotantoprosessien riskienhallinnasta. 

Kustannukset

200 euroa + alv 24% 

Verkkokoulutukseen ilmoittaudutaan ja maksetaan etukäteen, jonka jälkeen saat linkin koulutukseen ja testiin.

Pyydä tarjous yrityskoulutuksesta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Allergeenien hallinta elintarviketyössä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Laatu & Liike Oy

Laatu & Liike Oy tarjoaa elintarvikealan koulutusta

Maalaisjärjellä, tiedolla ja taidolla rakennettu laatu on elintarvikealan henkivakuutus. Kokemuksen tuomalla varmuudella Laatu & Liike Oy auttaa täyttämään asiakkaiden, lainsäädännön ja laatustandardien vaatimukset. Asiakkaiden aikaa ei käytetä opetteluun, vaan kääritään hihat ja ryhdytään töihin, luotettavasti ja luottamuksella. Laatu & Liike...


Lue lisää kouluttajasta Laatu & Liike Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Laatu & Liike Oy

Puijonsarventie 11
70260 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
www.laatuliike.com

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Allergeenien hallinta elintarviketyössä täytä seuraavat tiedot: