Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Designjohtaminen - yrityksen strateginen resurssi

LAB-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1 päivä
450 EUR + alv 24 % (yht. 558 EUR)
22.9.2022 09.00
Haku päättyy: 4.9.2022
   
Lähiopetus
Lahti
Koulutus
tietokone

Designjohtaminen - yrityksen strateginen resurssi

Designjohtaminen -koulutuksessa käydään läpi designin roolin muuttumista tuote- tai palvelukehityksen osa-alueesta strategiseksi resurssiksi. Design-lähtöinen organisaatio on asiakaslähtöinen, innovatiivinen ja ketterä ja menestyy usein kilpailijoitaan paremmin.

Tavoite

Käymme läpi miten organisaatiot ja niiden johto voivat hyödyntää design-ajattelua ja sen periaatteita järjestelmällisesti ja saada selkeää kilpailuetua. Design-lähtöisen organisaation rakentaminen edellyttää empatian lisäämistä ja luovuuden vapauttamista, mutta myös strategista otetta sekä tiukkoja tulostavoitteita ja niiden mittaamista. Koulutusohjelma sisältää runsaasti tutkimustietoa, käytännön näkökulmia sekä tuoreita case-esimerkkejä erityisesti Piilaaksosta.

Sisältö

Etsimme yhdessä vastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

  • Mikä on designin strateginen rooli?
  • Miksi designista on tullut liikkeenjohdon uusi musta?
  • Miten organisaatiosta luodaan design-lähtöinen?
  • Miten design-lähtöisen organisaation onnistumista mitataan?

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Designjohtaminen - yrityksen strateginen resurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Kaikille jotka haluavat kehittää design-ajattelua ja ohjata organisaatiota yhä asiakaslähtöisemmäksi ja siten hyödyntää uusia toimitapoja ja parantaa tuloksia.

Aikataulu

klo 9-16

Koulutuspaikka

LAB-ammattikorkeakoulu
Lahden kampus
Mukkulankatu 19
15210 LAHTI

Kouluttaja

Jesse Maula siirtyi vuoden 2020 alussa Avidlyn toimitusjohtajaksi Idean Enterprises -konsernista, jossa hän on yksi perustajista ja toiminut useissa eri johtotehtävissä, viimeksi design-johtajania. Tässä tehtävässä hän on vastannut muun muassa Ideanin 12 designstudion toiminnasta Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Maula on erikoistunut digitaaliseen palvelumuotoiluun ja johtamiseen. Hän on asunut viimeiset kuusi vuotta Piilaaksossa ja tehnyt satoja designprojekteja maailman johtavien organisaatioiden, kuten IBM:n, Facebookin ja 23&Me:n kanssa. Jesse on ollut rakentamassa monia yrityksiä design-lähtöisiksi. Hän on myös käynyt omakohtaisesti läpi design-alan yrityskaupan, kun Idean myytiin CapGeminille vuonna 2017. Hän on julkaissut kirjan Design ja johtaminen v. 2020 yhdessä Hanna Maulan kanssa. Kirjassa käsitellään designin roolia organisaation strategisena resurssina ja johtajien työkaluna. 

Kustannukset

450 € + alv 24 %

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Designjohtaminen - yrityksen strateginen resurssi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät. LAB-ammattikorkeakoulu on uusi työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa koulutusta viidellä eri alalla: sosiaali- ja terveysala, tekniikka, liiketalous, hotelli-, ravintola- ja matkailuala sekä muotoilu, taide ja...


Lue lisää kouluttajasta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

LAB-ammattikorkeakoulu

Niemenkatu 73
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
lab.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 55 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Designjohtaminen - yrityksen strateginen resurssi täytä seuraavat tiedot: