Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Ennakointi liiketoiminnassa, vahvista yrityksesi tulevaisuuskyvykkyyttä

LAB-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
12 tuntia
450 EUR + alv 24 % (yht. 558 EUR)
2.11.2022
Haku päättyy: 19.10.2022
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Ennakointi liiketoiminnassa, vahvista yrityksesi tulevaisuuskyvykkyyttä

Ennakointi liiketoiminnassa, vahvista yrityksesi tulevaisuuskyvykkyyttä

Muutokset tapahtuvat yhä kiihtyvällä vauhdilla. Erilaiset uudet ilmiöt ja trendit muokkaavat toimintaympäristöämme ennalta-arvaamattomasti. Ennakointi tarjoaa työkaluja hahmottamaan muutosta, löytämään relevantteja mahdollisuuksia ja tukemaan päätöksentekoa.
Tulevaisuus tehdään tämän päivän päätöksillä, ja on erityisen tärkeää sitoa tulevaisuusymmärrys nykyhetkeen ja pitää kurssi oikeana muuttuvassa maailmassa. Konkreettiset toimenpiteet rakentavat yritysten kilpailukykyä ja mahdollistavat uudistumisen.

Tavoite

Koulutuksessa käydään läpi, mitä tulevaisuusajattelu on, miten ennakointia tehdään ja kuinka sitä voi hyödyntää liiketoiminnan kehittämisessä. Ennakoinnin avulla muodostetaan monimuotoinen kuva päätöksenteon tueksi. Ennakointi auttaa siltaamaan tulevaisuutta nykyhetkeen luoden polun yrityksen, palvelun tai tuotteen tulevaisuudesta. Koulutuskokonaisuus sisältää teoreettista taustatietoa, käytännön esimerkkejä, konkreettista ennakointityöskentelyä ja soveltamista omaan työhön.

Sisältö

1. koulutuspäivä: Ensimmäisessä koulutussessiossa käymme läpi ennakoinnin perusteet: tutustutaan erilaisiin lähestymistapoihin, käydään läpi termistöä ja tyypillisimpiä menetelmiä.

2. koulutuspäivä: Toisessa koulutussessiossa tutustutaan ajankohtaisiin trendeihin ja ilmiöihin sekä valmistetaan tulevaisuuskartta

3. koulutuspäivä: Kolmannessa sessiossa keskitytään ennakoinnin soveltamiseen ja käydään läpi tulevaisuuskarttaa osallistujien omien casejen kautta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ennakointi liiketoiminnassa, vahvista yrityksesi tulevaisuuskyvykkyyttä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Kaikille, jotka ovat kiinnostuneet hyödyntämään tulevaisuusajattelua liiketoiminnan kasvattamisesta ja kehittämisessä, sekä valmistautumaan ketterästi muutoksiin.

Aikataulu

2.11.2022, klo 9 - 12, verkkokoulutus ennakoinnin perusteista

16.11.2022, klo 9 - 12, verkkokoulutus, tulevaisuuden trendit-alustus ja workshop

23.11.2022, klo 10 - 16, verkkokoulutus, osallistuja/yrityskohtainen räätälöity tulevaisuusklinikka  

Kouluttaja

Kouluttajana Virpi Vaittinen, joka on kokenut ja arvostettu tulevaisuuden tutkija ja strategisti. Hän yhdistää luovasti ennakointityön sekä strategia- ja liiketoimintaymmärryksen. Vaittisella pitkä ja monipuolinen kokemus kehitystyöstä liiketoiminnassa: jo vuosia hän on auttanut lukuisia eri toimialojen yrityksiä löytämään uusia liiketoimintamahdollisuuksia globaaleilla markkinoilla sekä omaksumaan uusia tapoja nähdä, ajatella ja toimia arvon luomiseksi.

Kustannukset

450 € + alv.24 % ( 558 € sis alv.)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ennakointi liiketoiminnassa, vahvista yrityksesi tulevaisuuskyvykkyyttä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät. LAB-ammattikorkeakoulu on uusi työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa koulutusta viidellä eri alalla: sosiaali- ja terveysala, tekniikka, liiketalous, hotelli-, ravintola- ja matkailuala sekä muotoilu, taide ja...


Lue lisää kouluttajasta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

LAB-ammattikorkeakoulu

Niemenkatu 73
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
lab.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 55 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ennakointi liiketoiminnassa, vahvista yrityksesi tulevaisuuskyvykkyyttä täytä seuraavat tiedot: