Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etäratkaisut kuntoutumisen tukena -erikoistumiskoulutus, 30 op

LAB-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
13 kuukautta
1 500 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 500 EUR)
12.10.2022
Haku päättyy: 7.9.2022
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
LAB-ammattikorkeakoulu

Etäratkaisut kuntoutumisen tukena -erikoistumiskoulutus, 30 op

Digitaaliset palvelut ovat sosiaali- ja terveydenhuollon arkipäivää, mutta miten erilaiset digitaaliset ratkaisut saadaan saumattomaksi osaksi toimivaa moniammatillista palveluprosessia? Keskiössä on asiakkaan tarpeesta lähtevä toiminta, jonka lähtökohtana tulee olla helppous ja saavutettavuus.
Koulutuksessa kehität osaamistasi työskennellä digitalisoituvassa sosiaali- ja terveydenhuollossa ja saat laajan kokonaisymmärryksen digitaalisuuden mahdollisuudesta tämän päivän ja tulevaisuuden palveluratkaisuissa.

Tavoite

Etäratkaisut kuntoutumisen tukena erikoistumiskoulutuksessa tutustutaan ja saadaan kokemuksia erilaisista digitaalisista palveluista ja ratkaisuista. Koulutuksessa saat kehittää ja syventää omaan työtäsi tukevia etäkuntoutuksen toimintatapoja. Koulutuksessa keskitytään etäkuntoutuksen palvelujen tuottamiseen asiakaslähtöisesti ja vuorovaikutteisesti digitaalisuutta hyödyntäen.

Toteutustapa ja oppimismenetelmät

Koulutus toteutetaan kokonaan verkkovälitteisesti moderneja oppimisympäristöjä hyödyntäen. Lähipäivät ovat interaktiivisia livelähetyksiä. Oppimistehtävät integroituvat työelämän ja oman asiantuntijuuden kehittämiseen.  

Sisältö

Kuntoutuksen etäratkaisujen asiantuntijaksi kehittyminen 10 op
Etäratkaisujen kehittäminen palvelumuotoilun keinoin 10 op
Henkilölähtöisyys ja kohtaaminen digitaalisessa ympäristössä 5 op
Etäratkaisujen vaikuttavuuden ja käytettävyyden arviointi 5 op

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Etäratkaisut kuntoutumisen tukena -erikoistumiskoulutus, 30 op, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Apuvälineteknikon, ensihoitajan, fysioterapeutin, geronomin, jalkaterapeutin, kuntoutuksen ohjaajan, kätilön, naprapaatin, osteopaatin, sairaanhoitajan, sosionomin, suuhygienistin, terveydenhoitajan, toimintaterapeutin, insinöörin ja liikunnanohjaajan AMK tutkinnon suorittaneet

tai

Opistoasteen tutkinnon suorittaneet, joilla on riittävä tiedollinen ja taidollinen osaaminen erikoistumiskoulutukseen osallistumista varten, työkokemusta kuntoutuksen työtehtävistä tai kuntoutukseen liittyvistä tekniikan alan työtehtävistä

Tutkinto / todistus

Etäratkaisut kuntoutumisen tukena -erikoistumiskoulutus

Aikataulu

12.10. - 13.10.2022
9.11.2022

9.1.2023
15.3.2023
10.5.2023
6.9.2023
4.10.2023
8.11.2023

Kustannukset

1500 €, Alv 0 %

laskutetaan neljässä erässä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Etäratkaisut kuntoutumisen tukena -erikoistumiskoulutus, 30 op? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät. LAB-ammattikorkeakoulu on uusi työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa koulutusta viidellä eri alalla: sosiaali- ja terveysala, tekniikka, liiketalous, hotelli-, ravintola- ja matkailuala sekä muotoilu, taide ja...


Lue lisää kouluttajasta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

LAB-ammattikorkeakoulu

Niemenkatu 73
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
lab.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 55 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Etäratkaisut kuntoutumisen tukena -erikoistumiskoulutus, 30 op täytä seuraavat tiedot: