Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Etäratkaisut kuntoutumisen tukena -erikoistumiskoulutus, 30 op

LAB-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
n. 1 vuosi
900 EUR (arvonlisäverotonta)
28.10.2020
Haku päättyy: 31.8.2020
   
Lähiopetus
Lahti
Koulutus

Etäratkaisut kuntoutumisen tukena -erikoistumiskoulutus, 30 op

Etäkuntoutus ja uudet digitaaliset työkalut, LAMK

Erikoistumalla uutta osaamista sotepalveluihin!

Tule mukaan kehittämään valmiuksiasi työskennellä sosiaali- ja terveysalan palveluita monipuolistavien digitaalisten ratkaisujen parissa.

Palveluviidakossa suunnistaminen voi olla asiakkaalle hankalaa, eivätkä sähköiset palvelut aina vastaa asiakkaan odotuksia. Miten sähköiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut ja etäkuntoutus saadaan saumattomaksi osaksi toimivaa moniammatillista palveluprosessia.

Keskiössähän on asiakkaan tarpeesta lähtevä toiminta, jonka lähtökohtana tulee olla helppous ja saavutettavuus. Tämä voisi tarkoittaa, että Sinä ammattilaisena osaat entistä paremmalla tietopohjalla hakea ratkaisua kansalaisten yhdenvertaisuuden parantamiseen ja hyvinvointi- ja terveyserojen kaventamiseen. Sähköisten palvelujen saavuttamiseksi tarvitaan tietoa asiakkaiden taidoista, motivaatiosta, kyvyistä sähköisten palveluiden käyttöön sekä toimintaympäristöstä.

Koulutuksen jälkeen sinulla on laaja kokonaisymmärrys digitaalisuuden mahdollisuudesta tämän päivän ja tulevaisuuden palveluratkaisuissa. Ymmärrät paremmin kuinka merkittävästi digitaalinen murros tulee muuttamaan sosiaali- ja terveyspalvelujen asiakastyötä, jossa uudenlainen tapa tuottaa ennaltaehkäisevää neuvontaa ja ohjausta korostuvat. Koulutuksen jälkeen tiedät, miten erilaisia palvelumuotoilun työkaluja käytetään, jotta voit soveltaa niitä digitaalista palvelua rakentaessasi.

Osaat tarkastella asiakkuuksia ja hyvän asiakaskokemuksen tuottamaa lisäarvoa sekä soveltaa näitä muun muassa palveluneuvontaan ja palveluohjaukselliseen asiakastyöhön.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa syvennytään seuraaviin aiheisiin:

  • Kuntoutuksen etäratkaisujen asiantuntijaksi kehittyminen 10 op
  • Henkilölähtöisyys ja kohtaaminen digitaalisessa ympäristössä 5 op
  • Etäratkaisujen vaikuttavuuden ja käytettävyyden arviointi 5 op
  • Etäratkaisujen kehittäminen palvelumuotoilun keinoin 10 op

Koulutuksen toteutus

Koulutuksen lähiopetuspäivät integroituvat soveltuvin osin Asiakas- ja palveluohjauksen erikoistumiskoulutuksen kanssa, jolloin osaamista karttuu sekä etäratkaisuista että asiakasohjauksesta. Lisäksi etuna on verkostoituminen ja moniammatillinen vuoropuhelu.
Koulutuksen toteutussuunnitelma on rakennettu vahvasti työelämän kanssa painotuksena erityisesti asiakas- ja palveluohjaus. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Etäratkaisut kuntoutumisen tukena -erikoistumiskoulutus, 30 op, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu apuvälineteknikon, ensihoitajan, fysioterapeutin, geronomin, jalkaterapeutin, kuntoutuksen ohjaajan, kätilön, naprapaatin, osteopaatin, sairaanhoitajan, sosionomin, suuhygienistin, terveydenhoitajan, toimintaterapeutin, insinöörin ja liikunnanohjaajan ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneille.

Koulutukseen voivat hakea myös opistoasteen tutkinnon suorittaneet, joilla on riittävä tiedollinen ja taidollinen osaaminen erikoistumiskoulutukseen osallistumista varten, työkokemusta kuntoutuksen työtehtävistä tai kuntoutukseen liittyvistä tekniikan alan työtehtävistä.

Aikataulu

Lähipäivät:

28. - 29.10.2020
10. - 11.12.2020
27.1.2021
17.3.2021
26.8.2021
9.9.2021

Lähiopetuspäivät sisältävät osallistavia luentoja, seminaareja ja työpajoja.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 900,00 € (alv 0%).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Etäratkaisut kuntoutumisen tukena -erikoistumiskoulutus, 30 op? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät. LAB-ammattikorkeakoulu on uusi työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa koulutusta viidellä eri alalla: sosiaali- ja terveysala, tekniikka, liiketalous, hotelli-, ravintola- ja matkailuala sekä muotoilu, taide ja...


Lue lisää kouluttajasta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

LAB-ammattikorkeakoulu

Niemenkatu 73
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
www.lab.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,7)
Perustuu 12 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Etäratkaisut kuntoutumisen tukena -erikoistumiskoulutus, 30 op täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Ensiapukurssit nyt webinaarina

Nyt voit suorittaa ensiapukursseja webinaarina. Osallistuminen on helppoa ja kurssin suoritettuasi saat sertifioidun ensiavun pätevyyden.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: