Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Hoitologistiikka osaaja, 15-20 op

LAB-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
6 kuukautta
   
Verkossa
Koulutus
 Hoitologistiikka osaaja, 15-20 op / LAB-ammattikorkeakoulu

Hoitologistiikka osaaja, 15-20 op

Hoitologistiikan koulutus on uudistunut. Koulutuksesta on kehitetty tiiviimpi, entistäkin työelämälähtöisempi, ketterämpi ja kokonaan verkossa tapahtuva koulutus. Koulutuksen punaisena lankana on jatkuvan kehittämisen ja oman hoitologistikka substanssi- ja palveluosaamisen vahvistamisen hyödyntäen oppimistiimien valmennusta.

Koulutus perustuu Tekes-hankkeessa määriteltyyn hoitologistikon tehtävänkuvaukseen ja korkeakoulutasoisiin osaamisvaatimuksiin. Koulutuksen opetussuunnitelmassa vuorottelevat logistiikka- ja terveysalan osaaminen. Keskiössä on turvallinen, taloudellinen ja toimintaa kehittävä logistisen työn ote. Koulutukseen on osallistunut opiskelijoita jo 17:sta eri organisaatiosta ympäri Suomea. Koulutus antaa valmiudet toimia monipuolisissa sisälogistiikan työtehtävissä sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaympäristöissä.

Uusi verkkototeutus mahdollistaa koulutukseen osallistumisen joustavammin paikasta riippumatta.

Koulutuksen sisältö

Hoitologistiikka asiantuntijuus 5 op

  • Verkostoyhteistyö ja itsensä johtaminen muuttuvassa sote-toimintaympäristössä

Hoitologistiikka lisäarvon tuottajana 5 op

  • Hoitologistiikan käyttäjälähtöiset prosessit ja työkalut

Hoitologistiikan palveluratkaisut 5 op

  • Lean ja hoitologistiikkapalvelujen kehittäminen

Työharjoittelu 5 op

  • Harjoittelu on pakollinen mikäli et työskentele hoitologistiikan tai vastaavissa tehtävissä sote-toimintaympäristössä. Harjoittelun hinta 350 € + alv. Opiskelija itse hankkii itselleen sopivan harjoittelupaikan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hoitologistiikka osaaja, 15-20 op, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu sinulle, joka haluat osaamista terveydenhuollon sisälogistiikan työtehtäviin ja haluat olla tärkeänä linkkinä hoitoprosessien ja logistiikan yhteistyön kehittämisessä. Olet peruskoulutukseltasi esim. laitoshuoltaja, välinehuoltaja, varastonhoitaja, lähihoitaja, sairaanhoitaja tai fysioterapeutti.

Aikataulu

Lähipäivät
18.11.2020    
9.12.2020    
14.1.2021    
28.1.2021    
10.2.2021    
16.3.2021    
13.4.2021    
19.5.2021   

Lähipäivät toteutetaan verkossa klo 9.00 - 15.45.

Koulutuspaikka

Lähiopetus tapahtuu verkon välityksellä (Zoom).
Oppimisympäristönä on Moodle.

Osallistujalta edellytetään mahdollisuutta osallistua itsenäiseen ja verkkovälitteiseen opetukseen. Tietokone sekä headset (kuulokkeet) ovat välttämättömät.

Kouluttaja

LAB-ammattikorkeakoulu on johtava hoitologistiikka koulutuksen edelläkävijä, joka on vuodesta 2013 asti tehnyt koulutuksen kehittämisen yhteistyötä sairaanhoitopiirien ja logistiikka-alan yritysten kanssa. LAB-ammattikorkeakoulu tukee organisaatioita aidosti askeleissa kohti uutta hoitologistiikan aikakautta. Tästä viimeisimpinä referensseinä Kainuun sote-alueen sekä HUS-Logistiikan koulutusyhteistyö.

Healthcare Logistics Education Pathway (HELP) hankkeessa kehitämme parhaillaan kansainvälisessä yhteistyössä koulutus- ja oppimisväyliä hoitologistiikkaan eri koulutusasteille.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 1800€ + ALV 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hoitologistiikka osaaja, 15-20 op? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät. LAB-ammattikorkeakoulu on uusi työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa koulutusta viidellä eri alalla: sosiaali- ja terveysala, tekniikka, liiketalous, hotelli-, ravintola- ja matkailuala sekä muotoilu, taide ja...


Lue lisää kouluttajasta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

LAB-ammattikorkeakoulu

Niemenkatu 73
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,7)
Perustuu 12 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Hoitologistiikka osaaja, 15-20 op täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

webinaarikoulutuksia juuri sinulle!

Tutustu monipuoliseen tarjotaan ja löydä koulutus joko itsellesi tai yrityksesi tarpeisiin!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: