Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kinesioteippauksen perusteet

LAB-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1 päivä
140 EUR + alv 24 %
17.9.2021 09.00
Haku päättyy: 29.8.2021
   
Lähiopetus
Lahti
Koulutus
LAB-ammattikorkeakoulu

Kinesioteippauksen perusteet

Koulutuksessa keskitytään kinesioteippauksen perusteisiin. Opit tunnistamaan kinesioteipin perusominaisuudet ja harjaannut käsittelemään teippiä. Opit perus teippaustekniikat, joita pystyt helposti soveltamaan käytännön työssäsi eri kohteisiin asiakkaasi ongelmasta riippuen.

Teippaamaan oppii teippaamalla, joten koulutus sisältää paljon käytännön harjoittelua.

Kinesioteippauksen perusteet -koulutuksen jälkeen

  • Tiedät kinesioteippauksen indikaatiot ja kontraindikaatiot ja osaat tunnistaa asiakkaan tuki-ja liikuntaelinongelmat, joissa teippausta voi hyödyntää osana fysioterapiaa
  • Hallitset teipin käsittelyn ja kinesioteippauksen perustekniikat
  • Osaat toteuttaa kinesioteippauksen perusteippaustekniikoita yleisimpien tuki-ja liikuntaelin ongelmien hoidossa

Sisältö

Koulutus sisältää sekä teoriaa että käytännön teippausharjoittelua. Teoriaosuudessa käsitellään kinesioteippauksen perusteita (indikaatiot, kontraindikaatiot, teipin ominaisuudet, tutkimusnäyttö, teippaustekniikat) sekä kinesioteippauksen perusteippaustekniikoiden harjoittelua käytännössä

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kinesioteippauksen perusteet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu fysioterapeuteille, lääkäreille, toimintaterapeuteille, naprapaateille, osteopaateille, hierojille tai muille terveydenhuollon ammattilaisille, jotka hallitsevat ihmisen tuki- ja liikuntaelimistön anatomian perusteet sekä toiminnallisen anatomian. 

Aikataulu

klo 9.00 - 16.00

Koulutuspaikka

LAB ammattikorkeakoulu
Mukkulankatu 19
15210 LAHTI

Kouluttaja

Ulla Niemi, OMT-fysioterapeutti

Ulla Niemi on valmistunut fysioterapeutiksi Lahden ammattikorkeakoulusta vuonna 2011 ja OMT-fysioterapeutiksi vuonna 2018. OMT-fysioterapeuttina hän perehtynyt tuki- ja liikuntaelin vaivojen tutkimiseen ja hoitoon sekä ongelmien ennaltaehkäisyyn. Kliinisessä työssä hänelle tärkeää on asiakkaan kokonaisvaltainen kohtaaminen, asiakkaan aktiivinen rooli terapiassa sekä tutkitun tiedon soveltaminen terapiakäytäntöihin. Asiakastyön ohessa Ulla on toiminut kouluttajana koko työuransa ajan sekä ollut opetustyössä tehden fysioterapian lehtorin sijaisuuksia Lahden ammattikorkeakoulussa. Kinesioteippaukseen hän on perehtynyt useissa eri täydennyskoulutuksissa ja lisäksi hänellä on vankka käytännönkokemus eri teippaustekniikoiden hyödyntämisestä käytännön työssä erilaisten asiakasryhmien fysioterapiassa sekä urheilukentillä. Hän on kouluttajana työotteeltaan innostava ja pyrkii tukemaan opiskelijoita rohkeasti yhdistämään uutta ja jo opittua tietoa ja soveltamaan niitä käytännön terapiatyöhön. 

Opiskelijoilta hän toivoo aktiivista osallistumista ja molemmin puolesta vuorovaikutusta. 

Kustannukset

140 € + alv 24% (173,60 €, sis. alv) Hinta sisältää koulutuksessa käytettävät teipit.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kinesioteippauksen perusteet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät. LAB-ammattikorkeakoulu on uusi työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa koulutusta viidellä eri alalla: sosiaali- ja terveysala, tekniikka, liiketalous, hotelli-, ravintola- ja matkailuala sekä muotoilu, taide ja...


Lue lisää kouluttajasta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

LAB-ammattikorkeakoulu

Niemenkatu 73
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
lab.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 55 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Psykologisen ensiavun koulutus

Marenan Koulutuspalvelut valmentaa sinut antamaan psykologista ensiapua traumaattisessa kriisissä ja järkyttävässä tilanteessa.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kinesioteippauksen perusteet täytä seuraavat tiedot: