Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Leikkaushoitotyön osaaja, 15 op

LAB-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
5 kuukautta
1 390 EUR + alv 24 %
7.10.2020
   
Lähiopetus
Lappeenranta
Koulutus

Leikkaushoitotyön osaaja, 15 op

leikkaushoitotyön opinnot

Tule mukaan syventämään leikkaushoitotyön osaamistasi!

Kirurgisen tietotaidon, hoitomenetelmien ja lääketieteen erikoisalojen nopea kehittyminen, hoitoteknologian mukanaan tuomat mahdollisuudet sekä väestön ikääntyminen ja monisairaat potilaat haastavat leikkaushoitotyön ammattilaisia arjessa. Osana moniammatillista leikkaustiimiä jokainen voi osaltaan varmistaa, että toiminta on potilaan näkökulmasta vaikuttavaa ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaista.

Suomen ensimmäinen leikkaushoitotyön osaaja -koulutus on tarkoitettu leikkausyksiköissä työskenteleville leikkaushoitotyön ammattilaisille, jotka haluavat syventää vaikuttavaa leikkaushoitotyön osaamistaan. Koulutus sopii myös heille, jotka urasuunnitelmansa mukaisesti haluavat kehittää valmiuksiaan leikkaushoitotyössä.

Koulutuksen sisältö

  • Turvallisuus hoitotyössä, 5 op
  • Leikkaushoitotyön erityisosaaminen, 5 op
  • Leikkaushoitotyön kliininen osaaminen, 5 op

Koulutuksen avainteemoja ovat näyttöön perustuva kliininen hoitotyö, potilasturvallisuus ja leikkaushoitotyö lääketieteen eri erikoisaloilla. Koulutuksessa pääset syventämään anatomian ja fysiologian osaamistasi ammattitaitoisten opettajien johdolla.

Case-laboratorioharjoituksissa sinulla on mahdollisuus kehittää kliinisiä leikkaushoitotyön taitojasi, keskittyä pohtimaan toiminnan turvallisuusriskejä, vaikuttavuutta ja mahdollisia vaihtoehtoisia toimintamalleja. Osaat toimia erilaisten näytteiden kanssa oikein. Koulutuksen jälkeen hallitset myös ajantasaiset tietosuoja- ja tietoturvamääräykset sekä dokumentoinnin.

Opetussuunnitelman lähtökohtana on ollut eurooppalaisen Leikkaushoitajien yhdistyksen EORNAn opetussuunnitelman perusteet. Suomen Leikkausosaston sairaanhoitajat ry:tä (FORNA) on konsultoitu koulutuksen suunnittelussa.

Koulutuksen aikana pääset myös verkostoitumaan muiden leikkaushoitotyön kehittämisestä kiinnostuneiden ammattilaisten ja sidosryhmien edustajien kanssa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Leikkaushoitotyön osaaja, 15 op, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutuksen kohderyhmää ovat sairaanhoitajat, ensihoitajat ja kätilöt, jotka työskentelevät leikkaus-, toimenpide- tai päivystysyksiköissä.

Aikataulu

Lähipäivät:

  • 7.–8.10.2020
  • 25.11.2020
  • 20.1.–21.1.2021
  • 10.–11.2.2021

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna ja se on mahdollista suorittaa työn ohessa. Lähipäiviä on seitsemän ja ne toteutetaan Lappeenrannassa.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 1390 € + alv 24 % (1723,60 €, sis. alv)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Leikkaushoitotyön osaaja, 15 op? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät. LAB-ammattikorkeakoulu on uusi työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa koulutusta viidellä eri alalla: sosiaali- ja terveysala, tekniikka, liiketalous, hotelli-, ravintola- ja matkailuala sekä muotoilu, taide ja...


Lue lisää kouluttajasta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

LAB-ammattikorkeakoulu

Niemenkatu 73
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
www.lab.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,7)
Perustuu 12 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Leikkaushoitotyön osaaja, 15 op täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: