🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Olkapää myofaskiaalisten yhteyksien näkökulmasta - hoito ja harjoittelu

LAB-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2 päivää
400 EUR + alv 24 % (yht. 496 EUR)
16.3.2023 10.00
Haku päättyy: 28.2.2023
   
Lähiopetus
Lahti
Koulutus
Fysioterapeutti ja asiakas

Olkapää myofaskiaalisten yhteyksien näkökulmasta - hoito ja harjoittelu

Kiinnostaako sinua olkapään ja hartiarenkaan toiminta osana myofaskiaalisia ketjuja? Oletko pohtinut miten voisit auttaa parhaiten kipu- ja toimintahäiriöiden poistamisessa asiakasta. Oletko ollut tilanteessa, että kuntoutuminen ei etene? Tai harjoitteet eivät tuota haluttuja tuloksia? Tämä koulutus on sinua varten! Faskian kautta voit saada lisää ymmärrystä näistä aiheista.

Koulutuksen tavoite: 

Kurssilainen 

  • oppii erottelemaan sidekudosperäiset ongelmat nivelperäisistä
  • ymmärtää sidekudoksen merkityksen osana olkapään toimintahäiriöitä
  • oppii havainnoimaan sidekudosjatkumoiden merkityksen olkapään ja hartiarenkaan toiminnassa.

Koulutuksen sisältö: 

Koulutuksen teoriaosuudessa opetetaan myofaskiaalisia yhteyksiä olkapään ja hartiarenkaan alueelta. Teoriassa pohditaan olkapään ja hartiarenkaan toimintaa niin omana yksikkönään kuin osana myofaskiaalisia jatkumoita. Lisäksi teoriaosuudessa mietitään tyypillisten olkapään häiriö- ja kiputilojen vaikutuksia, esim. jäätynyt olkapää, olkapään impingement ja kiertäjäkalvosimen kiputilat. Käytännön osuudessa tehdään erilaisia hoitotekniikoita myofaskiaalisia hoitomenetelmiä käyttäen. Lisäksi koulutus sisältää harjoituksia olkapään, hartiarenkaan ja myofaskiaalisten jatkumoiden näkökulmasta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Olkapää myofaskiaalisten yhteyksien näkökulmasta - hoito ja harjoittelu, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu fysioterapeuteille, jotka ovat kiinnostuneita olkapään kiputilojen ja toiminnallisten häiriöiden hoitamisesta ja ratkaisusta. Koulutuksesta saat teoriatiedon lisäksi välineitä käytännön hoitotyöhön niin manuaalisten tekniikoiden kuin harjoitteiden osalta.    

Aikataulu

16.3.2023 klo 10-17

17.3.2023 klo 9-16

Koulutuspaikka

LAB-ammattikorkeakoulu
Lahden kampus
Mukkulankatu 19
15210 Lahti

Kouluttaja

Tuulia Luomala, fysioterapeutti
Tuulia on työskennellyt yli 20 vuotta erilaisten tuki- ja liikuntaelin ongelmien parissa. Viimeiset 10 vuotta hän on keskittynyt kehittämään itseään ymmärtääkseen faskian merkityksen toiminnan ja anatomian näkökulmasta.

Mika Pihlman, fysioterapeutti
Mika on opettanut anatomiaa ja tuki- ja liikuntaelimistön hoitamista vuosia. Hän on toiminut sekä valmentajana että fysioterapeuttina urheilijoiden ja tavallisten kuntoliikkujien parissa yli 20 vuotta. Mikan kiinnostuksen kohteena on faskian merkityksen syvempi ymmärtäminen.

Tuulia ja Mika ovat yhdessä kirjoittaneet useampia kirjoja ja artikkeleita faskiaan, harjoitteluun ja kehon toimintaan liittyen. He ovat esiintyneet konferensseissa ja kouluttaneet ympäri maailman. Into uuden oppimiseen ja opin jakamiseen on tunnusomaista myös tälle koulutukselle. Koulutuksessa pääset rennossa ilmapiirissä oppimaan asioita monelta kannalta katsoen.

Kustannukset

400 € + alv 24% (496 € sis.alv)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Olkapää myofaskiaalisten yhteyksien näkökulmasta - hoito ja harjoittelu? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät. LAB-ammattikorkeakoulu on uusi työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa koulutusta viidellä eri alalla: sosiaali- ja terveysala, tekniikka, liiketalous, hotelli-, ravintola- ja matkailuala sekä muotoilu, taide ja...


Lue lisää kouluttajasta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

LAB-ammattikorkeakoulu

Niemenkatu 73
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
lab.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 69 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Olkapää myofaskiaalisten yhteyksien näkökulmasta - hoito ja harjoittelu täytä seuraavat tiedot: