🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Olkapään leikkauksen jälkeinen fysioterapia

LAB-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1 päivä
170 EUR + alv 24 % (yht. 210,80 EUR)
5.5.2023 09.00
Haku päättyy: 16.4.2023
   
Lähiopetus
Lahti
Koulutus
Fysioterapeutti ja asiakas

Olkapään leikkauksen jälkeinen fysioterapia

Käytännönläheinen koulutus leikkauksen jälkeisen kokonaisvaltaisen fysioterapian toteuttamisen tueksi ja progressiivisen harjoitteluohjelman laatimiseksi.

Koulutuksen tavoite: 

Koulutuksen tavoitteena on oppia ymmärtämään kokonaisvaltaisesti olkapääleikkauksen kuntoutumiseen vaikuttavat tekijät ja huomioimaan eri tekijöiden merkitys kuntoutusmisprosessissa. Koulutuksen tavoitteena on oppia suunnittelemaan eri olkapäätoimenpiteiden jälkeistä kuntoutusta sen eri vaiheet ja yksilölliset tekijät huomioiden. Koulutuksen pohjalta opiskelijalla on valmius suunnitella ja toteuttaa yksilöllisesti laadittu prgressiivinen terapeuttinen harjoitteluohjelma asiakkaalle.

Koulutuksen sisältö: 

Teoria- ja käytönnönopetusta. Painotus käytännön harjoittelussa ja leikkauksen jälkeisen progressiiivisen harjoitteluohjelman laatimisessa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Olkapään leikkauksen jälkeinen fysioterapia, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Fysioterapeutit ja loppuvaiheen fysioterapieuttiopiskelijat

Aikataulu

5.5.2023 klo 9.00 - 16.00

Koulutuspaikka

LAB-ammatikorkeakoulu
Lahden kampus
Mukkulankatu 19
15210 Lahti

Kouluttaja

Ulla Niemi, OMT-fysioterapeutti, työfysioterapeutti

Ulla on OMT-fysioterapeuttina perehtynyt tuki- ja liikuntaelin vaivojen tutkimiseen ja hoitoon sekä ongelmien ennaltaehkäisyyn. Lisäksi hän on suorittanut työfysioterapeutin tutkinnon. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus kliinisestä fysioterapiatyöstä tuki- ja liikuntaelinasiakkaiden parissa sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Kliinisessä työssä hänelle tärkeää on asiakkaan kokonaisvaltainen kohtaaminen, asiakkaan aktiivinen rooli terapiassa sekä tutkitun tiedon soveltaminen terapiakäytäntöihin. Kliinisen asiakastyön ja jatkuvan kouluttautumisen ohessa Ulla on toiminut aktiivisesti kouluttajana koko työuransa ajan. Hän on kouluttajana työotteeltaan innostava ja pyrkii tukemaan opiskelijoita rohkeasti yhdistämään uutta ja jo opittua tietoa ja soveltamaan niitä käytännön terapiatyöhön.

Kustannukset

170 € + alv 24% (210,80 € sis.alv)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Olkapään leikkauksen jälkeinen fysioterapia? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät. LAB-ammattikorkeakoulu on uusi työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa koulutusta viidellä eri alalla: sosiaali- ja terveysala, tekniikka, liiketalous, hotelli-, ravintola- ja matkailuala sekä muotoilu, taide ja...


Lue lisää kouluttajasta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

LAB-ammattikorkeakoulu

Niemenkatu 73
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
lab.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 69 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Olkapään leikkauksen jälkeinen fysioterapia täytä seuraavat tiedot: