Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Psykososiaalisten työkuormitustekijöiden arviointi ja hallinta

LAB-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2 päivää
360 EUR + alv 24 % (yht. 446,40 EUR)
6.10.2022
Haku päättyy: 8.9.2022
   
Lähiopetus
Lahti
Koulutus
LAB-ammattikorkeakoulu

Psykososiaalisten työkuormitustekijöiden arviointi ja hallinta

Lisää osaamista psykososiaalisten työkuormitustekijöiden arvioinnista ja hallinnasta!

Työn murroksen myötä psykososiaaliset työkuormitustekijät ovat lisääntyneet eri toimialoilla työelämässä. Esimerkiksi työterveyshuollossa, työsuojelutehtävissä sekä sosiaalialalla toimivat kohtaavat entistä enemmän psykososiaalisia työkuormitustekijöitä niin työpaikkojen kanssa tehtävässä yhteistyössä kuin vastaanottotyössä. Tämä koulutus antaa lisää osaamista käytännön työhön psykososiaalisten työkuormitustekijöiden arvioinnista ja hallinnasta.

Tavoite

Koulutus antaa tietoa mielenterveyden ja työn välisestä yhteydestä, psykologisesta turvallisuudesta sekä psykososiaalisista työkuormitustekijöistä. Koulutus tarjoaa konkreettisia keinoja arvioida psykososiaalista työkuormitusta ja sen terveydellistä merkitystä sekä hallita psykososiaalista työkuormitusta.

Sisältö

Koulutus sisältää ajankohtaisia teemoja:

  • mielenterveyden ja työn välinen yhteys
  • psykologinen turvallisuus
  • psykososiaaliset työkuormitustekijät
  • psykososiaalisen työkuormituksen arviointi ja sen terveydellinen merkitys
  • psykososiaalisen työkuormituksen hallintakeinot

Toteutustapa ja oppimismenetelmät

Koulutus sisältää asiantuntijapuheenvuoroja sekä työpajatyöskentelyä.

Koulutuksen aikana hyödynnetään myös monipuolisesti ja moniammatillisesti ulkopuolisia asiantuntijoita, joilla on vahva psykososiaalisen työkuormituksen arvioinnin ja hallinnan osaaminen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Psykososiaalisten työkuormitustekijöiden arviointi ja hallinta, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutukseen voivat ilmoittautua työterveyshuollossa, työsuojelutehtävissä ja sosiaalialalla työskentelevät ammattilaiset sekä aiheesta kiinnostuneet muut sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset.

Aikataulu

Lähipäivät Lahden kampuksella 6. - 7.10.2022 klo 9.00 - 16.00

Kouluttaja

Riitta Veijalainen on koulutukseltaan psykologian maisteri. Hän on toiminut 18 vuotta terveyskeskuspsykologina ja 15 vuotta työterveyspsykologina. Hän on erikoistunut työterveyteen v. 2008 ja opiskellut työterveyden tiimin kanssa tutkivaa työotetta. Hän on opiskellut kognitiivista lyhytterapiaa sekä voimavarakeskeistä työnohjausta ja tehnyt työnohjauksia sekä omassa työpaikassaan että yksityisesti. Pitempiä koulutuksia hänellä on kognitiivisesta ergonomiasta, resilienssistä hoitotyössä sekä psyykkisestä val-mennuksesta.

Päivi Kousa on koulutukseltaan terveydenhoitaja YAMK, ammatillinen opettaja ja työterveyshoitaja. Työn ohessa hän opiskelee sosiaali- ja terveydenhuollon tiedonhallintaa. Hänellä on noin 15 vuoden työkokemus työterveyshuollosta eri tehtävistä (työterveyshoitaja, vastaava työterveyshoitaja, sisäinen auditoija, laatupäällikkö). Hän on päätoiminen tuntiopettaja, jonka vastuulla on työterveyshuollon opetus työterveyshuoltoon pätevöittävässä koulutuksessa ja terveydenhoitajan AMK-tutkinnon koulutuksessa. Hänellä on myös koordinaatiovastuu YAMK-tutkintojen syventävissä työterveyshuoltoon liittyvissä opinnoissa. Lisäksi hän on mukana LAB:n TKI-toiminnassa.

Kustannukset

360 €+ alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Psykososiaalisten työkuormitustekijöiden arviointi ja hallinta? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät. LAB-ammattikorkeakoulu on uusi työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa koulutusta viidellä eri alalla: sosiaali- ja terveysala, tekniikka, liiketalous, hotelli-, ravintola- ja matkailuala sekä muotoilu, taide ja...


Lue lisää kouluttajasta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

LAB-ammattikorkeakoulu

Niemenkatu 73
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
lab.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 55 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Psykososiaalisten työkuormitustekijöiden arviointi ja hallinta täytä seuraavat tiedot: