Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Syövän ehkäisy, syöpään sairastuneen hoito ja hoitotyö -Moniammatillinen erikoistumiskoulutus, 30 op

LAB-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1 vuosi
1 500 EUR (arvonlisäverotonta)
13.9.2021
Haku päättyy: 29.4.2021
   
Lähiopetus
Lahti
Koulutus
LAB-ammattikorkeakoulu

Syövän ehkäisy, syöpään sairastuneen hoito ja hoitotyö -Moniammatillinen erikoistumiskoulutus, 30 op

Haluatko Sinä olla tuottamassa ja kehittämässä laadukasta syöpähoitoa, perustuen uusimpaan tutkittuun tietoon ja moniammatilliseen työskentelyyn?
Me autamme sinua kehittymään syöpähoidon asiantuntijaksi.

Syövän esiintyvyyden lisääntymisen taustalla on monia tekijöitä kuten muun muassa väestön ikääntyminen, parantunut diagnostiikka ja hoidon tulokset (European Commission 2020). Tarve syövän ehkäisemisen ja syöpään sairastuneiden ja kuntoutuksen ammatillisille osaajille lisääntyy.

Syövän ehkäisy, syöpään sairastuneen hoito ja hoidon kehittäminen erikoistumiskoulutus (30 op) on luonteva jatko osaamisen syventämiseen terveydenhuollon laillistetun ammattihenkilön peruskoulutuksen jälkeen. Koulutuksen opetussuunnitelma on uudistettu vastaamaan yhteiskunnallisesti ja kansanterveydellisesti merkittävän sekä lisääntyvän asiakasryhmän palveluntarpeisiin kehittyvässä sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmässä.


Tavoite

Vahvistaa terveysalan ammattilaisten syövän ehkäisyyn, varhaiseen toteamiseen, ihmislähtöiseen hoitoon ja kuntoutukseen liittyvää erityisosaamista moniammatillisen syövän hoidon jatkumon osaajina ja kehittäjinä. Näyttöön perustuvan osaamisen vahvistuminen tukee ei vain opiskelijan ja työyhteisön, mutta myös organisaatioiden ja alueellisen asiantuntijuuden kehittymistä.

Toteutus

Koulutuksen laajuus on 30 op (1 op on n. 27 tuntia opiskelijan työtä). Koulutuksen toteutuksessa hyödynnetään ns. hydridimallia, joka mahdollistaa joustavasti erilaisten lähi- ja etäyhteyksin tapahtuvan opetus- ja oppimismuotojen hyödyntämisen. Opinnot edellyttävät henkilökohtaista sitoutumista ja motivaatiota sekä soveltuvat tehtäväksi työn ohella. Oppimistehtävät ja kehittämistehtävä integroituvat työelämään ja henkilökohtaisen asiantuntijuuden kehittämiseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Syövän ehkäisy, syöpään sairastuneen hoito ja hoitotyö -Moniammatillinen erikoistumiskoulutus, 30 op, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Ammatilliset erikoistumiskoulutukset on tarkoitettu ensisijaisesti työkokemusta omaaville terveydenhuollon- tai kuntoutusalan ammattikorkeakoulututkinnon tai aiemman opistoasteen tutkinnon suorittaneille.

Aikataulu

Lähipäivät

Lähipäivät 2021: 13.-14.9., 11.-12.10., 15.11., 10.12.

Lähipäivät 2022: 17.-18.1., 14.2., 21.3., 16.5., 22.-23.8. ja 23.9.

Koulutuspaikka

LAB-ammattikorkeakoulu
Lahden kampus
Mukkulankatu 19
15140 LAHTI

Koulutuksen toteutuksessa hyödynnetään ns. hydridimallia, joka mahdollistaa joustavasti erilaisten lähi- ja etäyhteyksin tapahtuvan opetus- ja oppimismuotojen hyödyntämisen.

Kustannukset

1500 €, alv 0% Lasku voidaan maksaa useammassa erässä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Syövän ehkäisy, syöpään sairastuneen hoito ja hoitotyö -Moniammatillinen erikoistumiskoulutus, 30 op? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät. LAB-ammattikorkeakoulu on uusi työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa koulutusta viidellä eri alalla: sosiaali- ja terveysala, tekniikka, liiketalous, hotelli-, ravintola- ja matkailuala sekä muotoilu, taide ja...


Lue lisää kouluttajasta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

LAB-ammattikorkeakoulu

Niemenkatu 73
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
lab.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,7)
Perustuu 12 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Syövän ehkäisy, syöpään sairastuneen hoito ja hoitotyö -Moniammatillinen erikoistumiskoulutus, 30 op täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: