Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Työyhteisön työkykyjohtamisen ABC

LAB-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2 päivää
490 EUR + alv 24 % (yht. 607,60 EUR)
24.11.2022
Haku päättyy: 27.10.2022
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
LAB-ammattikorkeakoulu

Työyhteisön työkykyjohtamisen ABC

Vahvista työyhteisön työkykyjohtamisen taitoja!

Väestö ikääntyy. Samanaikaisesti työurien pidentämisen ja siten työntekijöiden työkyvyn tuen tarve korostuu yhteiskunnassa. Työkykyä on tärkeä tukea ja edistää läpi työuran. Työterveyshuolto on tärkeässä roolissa työkyvyn tukemisessa ja edistämisessä. Lisäksi tarvitaan työyhteisöihin aktiivisia toimijoita, joilla on riittävästi tutkittua tietoa työkyvystä ja siihen yhteydessä olevista tekijöistä ja jotka osaavat soveltaa tätä tietoa työyhteisönsä työkykyisyyden tukemiseksi ja edistämiseksi.

Tavoite

Koulutus antaa tietoa ja käytännön esimerkkejä, kuinka voidaan tukea ja edistää oman työyhteisön työkykyisyyttä. Koulutuksen aikana perehdytään muun muassa työkyvyn tukeen ja hallintaan, työterveysyhteistyöhön ja erilaisiin ratkaisuihin työkyvyn ollessa uhattu. Lisäksi käydään läpi tutkittua tietoa työkykyyn yhteydessä olevasta palautumisesta, ravitsemuksesta, fyysisestä aktiivisuudesta ja psykososiaalisista tekijöistä sekä sovelletaan tietoa työyhteisön työkykyisyyden edistämiseksi.

Sisältö

Koulutus sisältää muun muassa seuraavia teemoja:

  • työkyvyn tukeminen
  • työkyvyn hallinnan mallit
  • työterveysyhteistyö
  • osatyökykyisen vaihtoehdot
  • psykososiaalinen työkyky
  • palautuminen
  • fyysinen aktiivisuus
  • ravitsemus

Toteutustapa ja oppimismenetelmät

Koulutus sisältää asiantuntijapuheenvuoroja sekä työpajatyöskentelyä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työyhteisön työkykyjohtamisen ABC, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutukseen voi ilmoittautua millä tahansa toimialalla oleva työntekijä, esihenkilö tai työnantaja, joka on kiinnostunut tukemaan ja edistämään oman työyhteisönsä työkykyisyyttä.

Aikataulu

Koulutus sisältää kaksi verkossa järjestettävää kontaktipäivää

24. - 25.11.2022 klo 8.00 - 16.00

Kouluttaja

Päivi Kousa on koulutukseltaan terveydenhoitaja YAMK, ammatillinen opettaja ja työterveyshoitaja. Työn ohessa hän opiskelee sosiaali- ja terveydenhuollon tiedonhallintaa. Hänellä on noin 15 vuoden työkokemus työterveyshuollosta eri tehtävistä (työterveyshoitaja, vastaava työterveyshoitaja, sisäinen auditoija, laatupäällikkö). Hän on tuntiopettaja, jonka vastuulla on työterveyshuollon opetus työterveyshuoltoon pätevöittävässä koulutuksessa ja terveydenhoitajan AMK-tutkinnon koulutuksessa. Hänellä on myös koordinaatiovastuu YAMK-tutkintojen syventävissä työterveyshuoltoon liittyvissä opinnoissa. Lisäksi hän on mukana LAB:n TKI-toiminnassa.

Sari Soutukorva on koulutukseltaan terveystieteiden maisteri (terveyskasvatus), ammatillinen opettaja ja työfysioterapeutti. Hän on opiskellut myös psykologiaa ja henkilöstöjohtamista. Aiemmin hän on työskennellyt tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapian, työfysioterapian, terveysliikuntaryhmien ja esihenkilötehtävien parissa yksityisellä sektorilla. Sari toimii fysioterapian lehtorina, jonka työnkuvaan kuuluu opetustehtävien lisäksi työhyvinvointiin ja terveyden edistämiseen liittyviä hanketehtäviä.

Koulutuksen aikana hyödynnetään myös monipuolisesti ja moniammatillisesti ulkopuolisia asiantuntijoita, joilla on vahva työkykyjohtamisen osaaminen.

Kustannukset

490 €+ alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työyhteisön työkykyjohtamisen ABC? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät. LAB-ammattikorkeakoulu on uusi työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa koulutusta viidellä eri alalla: sosiaali- ja terveysala, tekniikka, liiketalous, hotelli-, ravintola- ja matkailuala sekä muotoilu, taide ja...


Lue lisää kouluttajasta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

LAB-ammattikorkeakoulu

Niemenkatu 73
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
lab.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 55 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työyhteisön työkykyjohtamisen ABC täytä seuraavat tiedot: