Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Vakuuta ja vaikuta - asiakaslähtöistä markkinointia ja somesisältöjä SoTeHy -yrityksille

LAB-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
9 tuntia
675 EUR + alv 24 % (yht. 837 EUR)
27.9.2022 08.30
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
kädet ja tietokone

Vakuuta ja vaikuta - asiakaslähtöistä markkinointia ja somesisältöjä SoTeHy -yrityksille

Lähde mukaan muutosmatkalle oivaltamaan ja oppimaan, uskaltamaan ja innostumaan brändinrakennuksesta ja asiakaslähtöisestä vaikuttavasta markkinointiviestinnästä. SoTeHy- yrityksien arjessa aika kuluu käytännön töissä. Työtä tehdään isolla intohimolla, tämän tulisi myös näkyä ja kuulua asiakkaille. Kehitetään nyt yhdessä suurella sydämellä rakennetun brändin näkyvyyttä! Tarjolla on valmennuksellinen ja tehokas koulutuskokonaisuus räätälöitynä erityisesti mikro- ja pk-yrityksille.

Tavoite

Koulutus tarjoaa osallistujille ajankohtaista tietoa brändin rakentamisesta, asiakaslähtöisestä viestinnästä ja palveluiden markkinoinnista. Koulutuksen aikana osallistujat saavat konkreettisia työkaluja em. kehittämiseen.
Koulutuksen jälkeen osallistujalla on selkeä etenemissuunnitelma brändin rakentamiseen ja markkinoinnin kehittämistoimiin.
Vahva brändi, kiteytetty kilpailuetu sekä asiakaslähtöinen, vaikuttava markkinointi toimivat liiketoiminnan buustajana!

Sisältö

  • Brändin rakennuksen ABC: vaikuttava, vakuuttava ja vastuullinen
  • Asiakaslähtöinen ja monikanavainen palveluiden sisältömarkkinointi
  • Some sujuvaksi, markkinoinnin vuosikello, viestin visualisointi - tehokkaat työkalut tutuiksi 

Toteutustapa ja oppimismenetelmät

Valmennuksellinen koulutus, työpajatyöskentely, kehittämistyökalut, vertaisoppiminen

Koulutus koostuu kolmesta etävalmennuskerrasta. Yrityskohtaiset etäsparrausspurtit (2 x 20 min) varataan erikseen etävalmennuskertojen väliin.

Kaikki etävalmennukset toteutetaan Teams yhteyksillä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vakuuta ja vaikuta - asiakaslähtöistä markkinointia ja somesisältöjä SoTeHy -yrityksille, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Sosiaali- ja terveysalan mikro- ja pk-yritysten vastuuhenkilöt.

Koulutus soveltuu kaikille brändin rakentamisesta sekä asiakkaat tavoittavan markkinointiviestinnän kehittämisestä kiinnostuneille. Koulutus soveltuu henkilöille, jotka haluavat oppia ja oivaltaa lisää sekä parantaa liiketoimintaansa.

Aikataulu

27.9.2022 klo 8.30 - 11.00 
4.10.2022 klo 8.30 - 11.00 
11.10.2022 klo 8.30 - 11.00

Kouluttaja

Marjut "Maiju" Suokas

LABin TKI-asiantuntija, palvelumuotoilija

Maijulla on vahva kokemus sosiaali- ja terveysalalta, markkinoinnista ja brändäämisestä sekä palveluliiketoiminnan kehittämisestä, mutta erityisesti myös yrityksiolle suunnatuista työelämälähtöistä koulutuksista ja valmennuksista. Kompetenssia löytyy niin todistuksellisesti kuin käytännössäkin. Maiju on kouluttajana innostava, oivalluttava, selkeä sanainen ja vahvasti käytännönläheinen. Konkreettiset esimerkit ja helpot työkalut yhdistettynä Maijun vuorovaikutustaitoihin muodostaa asiakaslähtöisen ja tavoitteellisen kokonaisuuden. Maijun koulutuksissa oppii, oivaltaa, uskaltaa ja innostuu.

Kustannukset

675 €+ alv. 24 %

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vakuuta ja vaikuta - asiakaslähtöistä markkinointia ja somesisältöjä SoTeHy -yrityksille? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät. LAB-ammattikorkeakoulu on uusi työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa koulutusta viidellä eri alalla: sosiaali- ja terveysala, tekniikka, liiketalous, hotelli-, ravintola- ja matkailuala sekä muotoilu, taide ja...


Lue lisää kouluttajasta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

LAB-ammattikorkeakoulu

Niemenkatu 73
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
lab.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 55 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Päivitä kriisiviestintätaitosi!

ProCom tarjoaa korkeatasoista viestinnän alan koulutusta. Tutustu koulutuksiin! Syksyn uusi ajankohtainen koulutusohjelma syventyy kriisiviestintään.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Vakuuta ja vaikuta - asiakaslähtöistä markkinointia ja somesisältöjä SoTeHy -yrityksille täytä seuraavat tiedot: