Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Valon käyttö ja merkitys tilasuunnittelussa

LAB-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1 päivä
285 EUR + alv 24 % (yht. 353,40 EUR)
27.9.2022 09.00
Haku päättyy: 12.9.2022
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
LAB-ammattikorkeakoulu

Valon käyttö ja merkitys tilasuunnittelussa

Valaistus on yksi tärkeimpiä aspekteja hyvässä arkkitehtuurissa, vaikka usein sitä on käsitelty välttämättömänä pahana suunnittelun loppuvaiheilla, tai jopa unohdettu kokonaan, kunnes sähköasentaja saapuu paikalle. Viime vuosien aikana valaistus on kuitenkin noussut tärkeyslistalla ylemmäs, kun teknologia kehittyy ja valaistuksen fysiologiset vaikutukset puhututtavat, sekä Suomessa että ulkomailla.

Tavoite

Koulutuksessa käydään läpi modernin arkkitehtuurivalaistuksen perusperiaatteita, miten valoa käytetään sekä riittävästi, että toimivasti, tunnelmaa unohtamatta. Syvennymme myös arkkitehtuurivalaistuksen taiteellisempaan puoleen, valaistuksen vaikutukseen tiloissa ja ihmisissä, sekä käsittelemme Suomen valaistusstandardeja ja valaistuksen mahdollisia ongelmakohtia. 

Sisältö

  • Valaisintyypit
  • Valaistustavat
  • Värilämpötilat ja niiden merkitys
  • Materiaalivalinnat ja valaistus
  • Valaistuksen käyttö tiloissa ja mahdolliset ongelmat

Toteutustapa ja oppimismenetelmät

Opetus tapahtuu kokonaisuudessaan verkossa. Opetusmenetelminä käytetään luentoja, keskustelutehtäviä, itsenäisiä tehtäviä sekä audiovisuaalista materiaalia.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Valon käyttö ja merkitys tilasuunnittelussa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii tilasuunnittelun eri tahoilla työskenteleville, valaistusalalle suuntaaville sekä yleisesti valaistuksen yksityiskohdista kiinnostuneille. Kurssi antaa työkaluja valaistuksen käyttöön tilasuunnittelussa ja luo vahvan pohjan valaistuksen käytöstä ja periaatteista 

Aikataulu

klo 09.00 - 16.00 sis. lounas- ja kahvitauot  

Kouluttaja

Karoliina Helin työskentelee valaistuksen parissa Iso-Britanniassa ja Suomessa sekä projekteissa ympäri maailmaa. Pohjakoulutuksena hänellä on Englannissa suoritetut sisustusarkkitehdin tutkinto sekä LIA Lighting Certificate. Uransa aikana Karoliina on työskennellyt monenlaisissa projekteissa aina yksityiskodeista laajempien areenojen, teattereiden ja toimistokompleksien valaistukseen.

Kustannukset

285 €+ alv. 24 %

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Valon käyttö ja merkitys tilasuunnittelussa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät. LAB-ammattikorkeakoulu on uusi työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa koulutusta viidellä eri alalla: sosiaali- ja terveysala, tekniikka, liiketalous, hotelli-, ravintola- ja matkailuala sekä muotoilu, taide ja...


Lue lisää kouluttajasta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

LAB-ammattikorkeakoulu

Niemenkatu 73
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
lab.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 55 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Valon käyttö ja merkitys tilasuunnittelussa täytä seuraavat tiedot: