Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Hoitologistiikkaan erikoistunut osaaja

Lahden ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
23.01.2020 - 15.01.2021
3 950 EUR + alv 24 %
23.1.2020
Haku päättyy: 31.10.2019
   
Lahti
Avoin koulutus

Hoitologistiikkaan erikoistunut osaaja

Hoitologistiikkaan erikoistunut osaaja | Lahden ammattikorkeakoulu

Kehitä hoitologistiikkaa

Lahden ammattikorkeakoulu on johtava hoitologistiikkakoulutuksen edelläkävijä. Lahden ammattikorkeakoulu on tehnyt 2013 vuodesta asti koulutuksen kehittämisen yhteistyötä sairaanhoitopiirien ja logistiikka –alan yritysten kanssa.

Lahden ammattikorkeakoulu on erityisesti panostanut käytäntölähtöiseen koulutukseen ja valmennukselliseen projektityöskentelyyn. Näin he tukevat organisaatioita aidosti askeleissa kohti uutta hoitologistiikan aikakautta. Tästä viimeisimpinä referensseinä Kainuun sote-alueen sekä HUS-Logistiikan koulutusyhteistyö.

Lahden ammattikorkeakoulu parhaillaan johtaa Healthcare Logistics Education Pathway (HELP) koulutuksen kehittämishanketta. Hankkeen tavoitteena on kehittää kansainvälisessä yhteistyössä koulutus- ja oppimisväyliä eri koulutusasteille.

Tavoitteet

Koulutus perustuu Tekes-hankkeessa määriteltyyn hoitologistikon tehtävänkuvaukseen ja korkeakoulutasoisiin osaamisvaatimuksiin. Koulutukseen on osallistunut opiskelijoita jo 17:sta eri organisaatiosta ympäri Suomea. Koulutus antaa valmiudet toimia monipuolisissa sisälogistiikan työtehtävissä sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaympäristöissä.

Hoitologistikko

 • toimii vastuullisesti yhteistyössä muiden terveydenhuollon ja logistiikan asiantuntijoiden kanssa edistäen palveluketjujen saumattomuutta ja hoitologistiikan laatua.
 • ymmärtää muuttuvan toimintaympäristön kehitystrendit ja osaa ennakoida, suunnitella sekä kehittää hoitologistiikkatyötä.

Koulutuksen opintokokonaisuudet

Koulutus on laajuudeltaan 30 op:

 • Hoitologistikko lisäarvon tuottajana 5 op
 • Logistinen palvelu terveydenhuollossa 15 op
  • Lean-ajattelu ja prosessit
  • Hoitologistiikan palveluratkaisut
  • Hoitologistiikan asiantuntijuus
 • Kehittämisprojekti 5 op
 • Työharjoittelu 5 op

Toteutustapa ja opetusmenetelmät

Opiskelu toteutetaan monimuoto-opiskeluna verkkoympäristön mahdollisuuksia hyödyntäen. Oppimista tukevat lähipäivät, vertaiskäynnit sekä kehittämisprojekti, jolla on keskeinen merkitys oman organisaation sisälogistiikan nykykäytäntöjen uudistamisessa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hoitologistiikkaan erikoistunut osaaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Aikataulu

Uusi verkkototeutus mahdollistaa koulutuksen suorittamisen joustavammin ja Lahdessa tapahtuvaa opiskelua on vuoden aikana vain 8 lähipäivää.

Lähipäivät:
2020: 23.1., 19.2., 2.3., 14.5. (Symposium), 17.8., 2.10., 14.11.
2021: 15.1. (viimeinen lähipäivä ja valmistuminen).

Koulutuspaikka

Lahden ammattikorkeakoulu, Mukkulankatu 19, 15140 LAHTI

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 3950 € + Alv 24 %

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hoitologistiikkaan erikoistunut osaaja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu LAMK

Lahden ammattikorkeakoulu LAMK

LAMK:n täydennyskoulutus vastaa ennakoiden ja nopeasti työelämän osaamisen kehittämistarpeisiin, tarjoten monipuolisia ja joustavia koulutus- ja kehittämispalveluja. Henkilöstön osaamisen kehittämisellä vaikutetaan palveluiden laatuun, tuloksellisuuteen ja työhyvinvointiin. LAMK tarjoaa täydennyskoulutusta seuraavilta aloilta:  Sosiaali- ja terveysala Liiketalouden ja matkailun ala Muotoilui​nstituutti Tekniikan ala...


Lue lisää kouluttajasta Lahden ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Lahden ammattikorkeakoulu

Niemenkatu 73
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
www.lamk.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,7)
Perustuu 12 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Hoitologistiikkaan erikoistunut osaaja täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kouluttaudu verkossa!

Kurssivalikoimassa mm. Ennakoiva ajo, Turvallinen työympäristö, Logistiikkaturvallisuus sekä Inhimillisten tekijöiden vaikutukset ja toiminta hätätilanteissa.