Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Lasten akuuttihoitotyön osaaja, 15 op

Lahden ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
n. 5 kuukautta
1 390 EUR + alv 24 %
8.10.2019
Haku päättyy: 30.8.2019
   
Lahti
Erikoistumiskoulutus

Lasten akuuttihoitotyön osaaja, 15 op

Lasten akuuttihoitotyön osaaja, LAMK

Lasten akuuttihoidon osaajaksi?

Haluatko kehittää lasten akuuttihoitotyön osaamistasi? Lastentautien hoitotyö on laaja osaamisalue, joka muodostuu usean erikoisalan osaamisesta. Tässä koulutuksessa keskitytään monipuolisesti akuuttihoitoon. Koulutuksen aikana sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi vastasyntyneiden tehohoitotyössä, lasten akuuteissa hoitotilanteissa sekä akuuttikirurgisessa hoitotyössä. Saat myös valmiuksia syventää perhehoitotyön sekä monikulttuurisuuden osaamistasi lapsen sairastuessa akuutisti.

Koulutuksen sisältö

Tässä koulutuksessa kehität valmiuksiasi ennakoida ja hoitaa lapsen tilan äkillisiä muutoksia keskeisimmissä akuuttihoidon tilanteissa. Perehdyt lapsen tilan tarkkailuun ABCDE-menetelmän ja PEWS-pisteytysjärjestelmän avulla. Syvennyt muun muassa vastasyntyneen ja eri-ikäisen lapsen hengitysvaikeuden arviointiin ja hengityksen avustamiseen, tyypin 1 diabetesta sairastavan lapsen akuuttitilanteiden hoitoon ja henkeä uhkaavien infektioiden hoitoon. Kehität valmiuksiasi tunnistaa ja hoitaa vastasyntyneen ja eri-ikäisen lapsen kipua sekä toimia lasten akuuteissa kirurgisissa tilanteissa.

Koulutuksessa perehdytään myös psyykkisesti vaativiin tilanteisiin, kuten lasten kaltoinkohteluun tai lapsen itsemurhayritykseen. Koulutus auttaa sinua tunnistamaan omia vahvuuksiasi ja kehittymisalueitasi kliinisessä päätöksenteossa lapsen ja perheen parhaaksi.

Kurssit ja toteutus

Koulutuksessa perehdytään seuraaviin aiheisiin:

  • Lasten akuuttihoitotyö 5 op
  • Lasten akuutti kirurgia, trauma, päiväkirurgia 5 op
  • Lasten teho- ja valvontahoitotyö 5 op

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena ja se on mahdollista suorittaa työn ohessa. Lähipäiviä on 8 (joista 1 opintokäyntipäivä).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lasten akuuttihoitotyön osaaja, 15 op, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Sairaanhoitajat, terveydenhoitajat, kätilöt ja ensihoitajat

Aikataulu

Lähipäivät:

  • 8.10., 31.10., 21.11. ja 12.12.2019
  • 23.1., 13.2., 12.3. ja 19.3.2020

Kustannukset

1390 € + alv 24 %

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lasten akuuttihoitotyön osaaja, 15 op? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu LAMK

Lahden ammattikorkeakoulu LAMK

LAMK:n täydennyskoulutus vastaa ennakoiden ja nopeasti työelämän osaamisen kehittämistarpeisiin, tarjoten monipuolisia ja joustavia koulutus- ja kehittämispalveluja. Henkilöstön osaamisen kehittämisellä vaikutetaan palveluiden laatuun, tuloksellisuuteen ja työhyvinvointiin. LAMK tarjoaa täydennyskoulutusta seuraavilta aloilta:  Sosiaali- ja terveysala Liiketalouden ja matkailun ala Muotoilui​nstituutti Tekniikan ala...


Lue lisää kouluttajasta Lahden ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Lahden ammattikorkeakoulu

Niemenkatu 73
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
www.lamk.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,7)
Perustuu 12 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Lasten akuuttihoitotyön osaaja, 15 op täytä seuraavat tiedot: