Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta lakikoulutus.fi

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 161 arviointiin

Osallistuja
Kouluttaja oli mmattitaitoinen, asiallinen sekä selkeä. Kannustaa keskustelemaan ja ottamaan kantaa. Koulutus olisi tarpeen kaikille esimiesasemassa oleville sekä hr asiantuntijoille.
Osallistuja
Kouluttaja on aivan loistava. Osallistuttaa kuulijat ja on selkeä. Hyvin käytännönläheinen koulutus. Tähän mennessä kaikki on ylittänyt odotukset, jatkoa odotan innolla.
Osallistuja
Kouluttaja oli hyvin asiantunteva ja vuorovaikutustaidoiltaan loistava. Koulutus oli aivan mahtava, niin mielenkiintoinen aihepiiri ja tukee todellakin työtäni.
Osallistuja
Kouluttaja oli mukaansa tempaava ja helppo kuunnella.
Osallistuja
Kouluttaja oli selkeäsanainen ja avasi hyvin lakitekstin ymmärettäväksi. Oikein hyvä.
Osallistuja
Kouluttaja oli erittäin asiantunteva, hallitsee työoikeuden kentän sekä osaa vastata kysymykseen kuin kysymykseen! Miellyttävä esiintyjä, jota on helppo ja sujuva kuunnella. Odotin hyötyä ja työoikeudellisen sivistystasoni nousua, mutta jo 1. päivä ylitti odotukset täysin!
Osallistuja
Kouluttja oli erittäin ammattitaitoinen ja mukaansatempaava kouluttaja. Hyviä käytännön esimerkkejä. Ensimmäisen kerran sisältö oli ehkä vielä melko tuttua asiaa; uskon että jatkossa kun mennään aiheisiin syvemmälle niin tulee hyvää uutta tietoa asioista.
Osallistuja
Kouluttajalla oli hyvä ja selkeä ulosanti. Koulutuspäivä sujui johdonmukaisesti ja kouluttaja piti 'langat käsissä'. Koulutus oli oikein hyvä, odotan mielenkiinnolla seuraavaa koulutuspäivää.
Osallistuja
Erittäin asiansa osaava kouluttaja, monen vuoden kokemus kyllä näkyy ja se on hienoa. Erittäin hyvä ja tarpeellinen koulutus.
Osallistuja
Kouluttaja oli rauhallinen, asiantunteva, selkeä ulosanti. Loogisesti etenevä kokonaisuus. Ihanaa, että voi keskittyä myös vain kuuntelemaan ja peilaamaan omiin kokemuksiin, aina ei tarvitse olla erilaisia välitehtäviä ja "leikkejä", vaan saa keskittyä asiaan.
Osallistuja
Hyvä, asiantunteva kouluttaja, hyvä esitystapa. Ajankohtaista tietoa.
Osallistuja
Erittäin hyvä kouluttaja!! Tosi vahva esiintyjä, sai pidettyä mielenkiinnon yllä koko koulutuksen ajan. Osallisti paljon myös yleisöä ja saatiin aikaan keskustelua. Tosi selkästi selitti asioita, sekä kertoi paljon hyviä esimerkkejä ja liitti siten käytäntöön asioita. Tosi iso suositus. Eka koulutus, missä mielenkiintoi pysyi yllä koko koulutuks...
Näytä kokonaan
Osallistuja
Kouluttaja oli erittäin hyvä esittämään asian selkokielellä ja käytännön esimerkein. Koulutus oli tarpeellinen työhöni, kiitos!
Osallistuja
Erinomainen kouluttaja. Todella selkeä ja hyvä kokonaisuus.
Osallistuja
Miellyttävä, mukaansatempaava, selkeäsanainen, helposti ymmärrettävä kouluttaja. Selkeä kokonaisuus. Itselleni jonkun verran jo työelämän kautta tuttuja juttuja, mutta tosi hyviä nostoja ja käytännön esimerkkejä.
Osallistuja
Asiantunteva ja innostava esitys, vire säilyi koko päivän. Erittäin mielenkiintoinen ja hyvin järjestetty kokonaisuus. Kiitos!
Osallistuja
Kouluttaja oli erittäin ammattitaitoinen ja hyvin käytännönläheinen. Ei ns. perinteinen juristi. Tykkäsin. Koulutus on hyvä yrittäjille, esimiehille, käytännön työtä tekeville, joilla ei ole hirveän vahvaa työjuridista osaamista.
Osallistuja
Erittäin hyvä ja selkeä esiintyjä joka muotoili asiat maallikolle aukeavaan muotoon. Erittäin positiivinen alku. Odotan kovasti jatkopäiviä.
Osallistuja
Hyvä ja tietävä kouluttaja. Vastaa odotusta ja koulutusesittelyä.
Osallistuja
Kouluttaja oli todellinen osaaja. Koulutus kehittää työoikeudellista osaamista toden teolla.
Osallistuja
Erittäin hyvä ja selkeä kouluttaja.
Osallistuja
Sama korkea taso jatkuu. Tuskin maltan odottaa seuraavaa koulutspäivää.
Osallistuja
Kouluttaja on edelleen todella asiantunteva ja kertoo asiat myös esimerkkien kautta. Juuri sitä mitä tarvitsen oman työni tueksi.
Osallistuja
Pätevä kouluttaja. Koulutus vastasi odotuksia.
Osallistuja
Todella hyvä esiintyjä! Kaikesta huomaa, että hän todella tietää mistä puhuu. Plussaa käytännön esimerkeistä. Melko perustason koulutus - ainakin näin alkuun. Innolla odotan jatkoa!
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.