Coaching- ja valmennustyö ammattina - Coaching – ja valmennustaitojen jatkokoulutus 18 op

Kesto
13 päivää
Hinta
1 790 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
1 helmikuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 14.1.2024
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
13 päivää
Hinta
1 790 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
1 helmikuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 14.1.2024
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Coaching- ja valmennustyö ammattina - Coaching – ja valmennustaitojen jatkokoulutus 18 op

Neljä henkilöä keskustelemassa keskenään

Ratkaisukeskeinen coaching- ja valmennustyö on ajankohtaista juuri nyt! Coachingin menetelmät ja valmentava työote, sekä niistä saadut tulokset ovat tutkitusti vertaansa vailla yksilön itsetuntemuksen, tiimien, työyhteisöjen ja prosessien kehittämisessä. Ne antavat taitoja, kykyä ja työvälineitä työelämän, yritystoiminnan ja ympäristön tuomiin muutoksiin, mahdollisuuksiin ja haasteisiin. 

Coaching- ja valmennustyö ammattina koulutuksen kuvaus

Työelämän murroksessa työntekijöiltä, esimiehiltä ja johtamiselta vaaditaan entistä syvempää itsetuntemusta ja uudenlaisia itsensä johtamisen taitoja ajatusten, tunteiden ja toiminnanohjauksen saralla. Tunne- ja vuorovaikutustaitojen merkitys korostuu sekä johtamisessa, tiimityössä, että yrittäjyydessä ja taitavat tavat ratkaista konflikteja ja ristiriitatilanteita ovat hyvinvoinnin ytimessä. Hyvinvoiva ja toimiva työyhteisö, jossa työtehtävissä on mahdollisuus oppia ja kasvaa on saavutettavissa syvällisesti itsetuntemukseen syventymällä.

Jatkokoulutuksessa vahvistetaan ratkaisukeskeisen valmentamisen perusperiaatteita, menetelmiä ja sovelluksia, syvennetään ihmismielen toimintaan liittyvää osaamista luontaisen toimintatyylin, tunne- ja vuorovaikutustaitojen osalta, syvennytään muutosjohtamiseen ja vaikuttavan coaching-prosessin rakentamiseen organisaatioissa. Koulutukseen osallistujilta toivotaan mahdollisuutta toteuttaa omaan työhön/työyhteisöön liittyvä ratkaisukeskeiseen valmentamiseen perustuva kehittämishanke, jossa hyödynnetään opeteltavia kehittämistapoja käytännön työelämän tai oman yrittäjyyden tarpeisiin.

Osallistujille lähetetään ennakkotehtävänä kerrattavaksi materiaalia coachingin teoreettisesta viitekehyksestä, coaching-prosessin rakenteesta ja dialogista, coachin pedagogisista ydintaidoista, mindfullness -asenteesta, kysymystekniikasta ja valmentavasta työotteesta.

Koulutuksen tavoitteet ja hyödyt:

 • Oppia viemään läpi ratkaisukeskeiseen valmentamiseen perustuva coaching-prosessi työyhteisössä/yrityksessä/organisaatiossa.
 • Lisätä itsetuntemukseen liittyviä työkaluja työyhteisöissä sovellettaviksi.
 •  Lisätä esimiestyöhön ja muutosjohtamiseen/valmentamiseen liittyviä menetelmiä.
 •  Oppia tuotteistamaan, soveltamaan ja toteuttamaan työhyvinvointia ylläpitäviä keinoja ja menetelmiä omassa työelämässä.
 • Oppia kehittämään työyhteisöjen hyvinvointia, tunneilmastoa ja kulttuuria.
 • Löytää oma coach/valmentaja-identiteetti yhdistämällä coaching- ja ratkaisukeskeisen valmentamisen taitoja substanssiosaamiseen.
 • Koulutus tarjoaa työkalut coachin ja valmentajan ammattiin ja koulutuspolun käytyäsi voit käyttää nimikettä Ratkaisukeskeinen valmentaja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Coaching- ja valmennustyö ammattina - Coaching – ja valmennustaitojen jatkokoulutus 18 op, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

1 helmikuuta, 2024

 • Etätoteutus
 • Verkossa
 • suomi
 • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 14.1.2024

Kohderyhmä

Henkilöille, jotka ovat käyneet Lapin kesäyliopiston Coaching –osaaja tai Coaching- ja valmennustaitojen peruskoulutuksen, Life Coach –koulutuksen tai muun ratkaisukeskeiseen valmentamiseen liittyvän koulutuksen.

Aikataulu

Koulutus järjestetään 1.2 - 19.6.2024.

Kouluttaja

Koulutuksen psykologisesta ja pedagogisesta osuudesta vastaa Katja Vainikainen ja työnohjauksellisesta ja organisatorisesta osuudesta Paula Kähkönen. Koulutus on ehdottoman luottamuksellista ja perustuu coachingin, työnohjauksen ja ihmissuhdetyön eettisiin periaatteisiin.

Kustannukset

1790 €, josta maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä varausmaksuna 100 €. Varausmaksua ei palauteta, jos perut ilmoittautumisesi (poikkeuksena tilanne, ettei opiskelijaa hyväksytä koulutukseen). Osallistumismaksu sisältää kattavat teoria- ja harjoitusmateriaalit sekä kahden kouluttajan tuen. Koulutus laskutetaan neljässä kuukausittaisessa erässä koulutuksen aloituksen varmistuttua.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Lapin kesäyliopisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Lapin kesäyliopisto
Hiihtomajantie 2
96400 Rovaniemi

Tervetuloa opiskelemaan Lapin kesäyliopistoon

Lapin kesäyliopisto järjestää ammatillista täydennyskoulutusta eri aloille, avoimia yliopisto-opintoja, kielikursseja, tilauskoulutusta yrityksille ja organisaatioille, harrastamiseen ja hyvinvointiin liittyviä koulutuksia sekä ikääntyvien yliopistotoimintaa ympäri vuoden. Koulutuksia toteutetaan myös asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Tutustu koulutuksiin ja löydä itsellesi sopiva kurssi tai...

Lue lisää kouluttajasta Lapin kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu