Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Co-creative selling – omasta sisäisestä myyntiprosessista asiakkaan ostopolun kuvaamiseen

Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE
Yhteenveto
1 päivä
640 EUR + alv 24 % (yht. 793,60 EUR)
1.12.2020 09.00
Haku päättyy: 25.11.2020
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Co-creative selling – omasta sisäisestä myyntiprosessista asiakkaan ostopolun kuvaamiseen

Ymmärrätkö asiakkaan päätöksenteon prosessin, kun asiakas on hankkimassa uutta palvelua/ tuotetta? Osaatko aidosti tukea asiakkaan ostoprosessia? Tiedätkö, miten asiakkaan ostopolkuja rakennetaan ja kuinka niiden kuvaamiseen kerätään tietoa? Moni organisaatio on mallintanut oman myyntiprosessinsa sekä sen toiminnot ja roolikuvaukset, mutta asiakkaan ostoprosessia/ ostopolkua ei tunneta.

Yhteiskehittäminen ja palvelumuotoilu ovat käytännönläheisiä ja tehokkaita lähestymistapoja asiakaslähtöisten toimintojen kehittämiseen. Koulutuksessa syvennytään asiakkaan ostopolun rakentamiseen.

Kou­lu­tuk­sen sisältö

 • Lyhyt intro yhteiskehittämiseen ja palvelumuotoiluun
 • Omasta sisäisestä myyntiprosessista asiakkaan ostopolun kuvaamiseen sekä miten soveltaa tätä ymmärrystä muiden toimintojen kuvaamiseen
 • Asiakkaan ostopolun/ ostoprosessin rakentaminen käytännössä (osallistujat pääsevät rakentamaan jotakin oman organisaation asiakkaan ostopolkua)
 • Miten kerätä tietoa asiakkaan ostopolun kuvaamista varten

Kou­lu­tus­päi­vän tuloksena

 • Ymmärrät, mitä yhteiskehittäminen ja palvelumuotoilu tarkoittaa
 • Ymmärrät oman sisäisen myyntiprosessin ja asiakkaan ostopolun erot ja opit soveltamaan osaamistasi myös muiden toimintojen kuvaamiseen
 • Saat käytännön ymmärryksen siitä, miten asiakkaan ostopolkuja rakennetaan ja miten ne auttavat liiketoiminnan kehittämisessä

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Co-creative selling – omasta sisäisestä myyntiprosessista asiakkaan ostopolun kuvaamiseen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Liiketoiminnan, palveluiden/tuotteiden kehittämis-/johtamistehtävissä toimivat henkilöt, joilla on jo kokemusta palvelumuotoilusta ja yhteiskehittämisestä.

Tutkinto / todistus

Osallistuja saa koulutuspäivästä todistuksen ja kirjallisen sekä sähköisen materiaalin mukaansa.

Koulutuspaikka

Koulutus järjestetään verkkokoulutuksena 1.12.2020 klo 9.00-16.00.

Kouluttaja

Krista Keränen on väitellyt tohtoriksi Cambridgen yliopistosta aiheenaan palveluliiketoiminnan johtaminen, yhteiskehittäminen ja palvelumuotoilu/palveluinnovaatiot. Hän on toiminut Laurea-ammattikorkeakoulussa mm. innovaatio- ja yrittäjyysjohtajana sekä vastannut palveluliiketoiminnan tutkimuksesta. Yrittäjänä hän on toiminut yli 20 vuotta.

Kristalle on kertynyt kokemusta yli 500 koulutuksen/työpajan vetämisestä, joiden aiheita on ollut palveluliiketoiminnan kehittäminen, yhteiskehittäminen (co-creation), muotoiluajattelu (design thinking, service design) ja innovaatiot. Koulutusten ja työpajojen lisäksi Krista on kokenut verkkokouluttaja ja häneltä löytyy kokemusta usean webinaarin vetämisestä.

Krista on innokas yhteiskehittämisen työkalujen kehittäjä. Vuonna 2013 Krista voitti eurooppalaisessa innovaatiokilpailussa Capacity Building-kategorian pääpalkinnon CoCo-työkalupakilla. Vuonna 2018 Kristan BOOST+INNO pelin kehitysprojekti Laureassa valittiin maailman parhaiden palvelumuotoiluprojektien joukkoon Service Design Award 2018 – kisassa.

Nykyisin Krista kouluttaa sekä konsultoi organisaatioita mm. Laurean kumppanina oman yrityksensä Vision Factory Oy:n kautta.

Kustannukset

Koulutuksen hinta 640,00 € + alv 24 %. Hinta sisältää opetuksen ja opetusmateriaalit.

Mikäli ilmoittaudut lisäksi johonkin seuraavista Laurea EduGATEn koulutuksista, saat koulutusten alvittomasta kokonaishinnasta 10 % alennuksen:

 • Palvelumuotoilun perusteet
 • Palvelumuotoilun syventävä jatkokurssi
 • Palvelumuotoilun ja yhteiskehittämisen työkalusprint
 • Ekosysteemiajattelun perusteet

Mikäli ilmoittaudut kaikkiin 5 koulutuspäivään, koulutuspaketin hinta on 2600,00 € + alv 24 %.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Co-creative selling – omasta sisäisestä myyntiprosessista asiakkaan ostopolun kuvaamiseen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE

Laurea-ammattikorkeakoulu Täydennyskoulutus, Laurea EduGATE

Laurea EduGATE – kohti osaavampaa tulevaisuutta

Haluatko työelämän ammattilaiseksi? Laurea EduGATE tarjoaa Laurea-ammattikorkeakoulun täydennyskoulutuksia. Työelämälähtöinen koulutustarjonta on monipuolista ja räätälöitävissä organisaatioiden tarpeisiin. Kouluttajina toimivat kunkin koulutusalan asiantuntijat ja tilat mahdollistavat monimuotoisen koulutustoiminnan. Laurea EduGATE on kumppanisi innovatiivisella matkalla, jolla kehität itsestäsi ja organisaatiostasi tulevaisuuden menestyjän.  Laurea...


Lue lisää kouluttajasta Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE

Ratatie 22
01300 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.laurea.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Co-creative selling – omasta sisäisestä myyntiprosessista asiakkaan ostopolun kuvaamiseen täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: