Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Laurea Certified Event Safety & Security Manager

Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE
Yhteenveto
4.3.2020 - 22.4.2020
2 900 EUR + alv 24 % (yht. 3 596 EUR)
4.3.2020
Haku päättyy: 18.2.2020
suomi
   
Espoo
Avoin koulutus

Laurea Certified Event Safety & Security Manager

Laurea Certified Event Safety and Security Manager

Koulutuksen tavoitteena on tuottaa osallistujalle sellaisia tietoja ja taitoja, joiden avulla hän pystyy suunnittelemaan ja toteuttamaan turvallisen tapahtuman ja yleisötilaisuuden normaalioloissa sekä varautumaan häiriö- ja poikkeustilanteisiin. Hyvin suunniteltu, harjoiteltu ja toteutettu tapahtuma on myös osa maineenhallintaa.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Tukesin ylitarkastaja Kari Koposen sekä Local Crewn toimitusjohtaja Ville Ketosen kanssa.

Koulutus järjestetään 4.3.-22.4.2020 välisenä aikana. Koulutuksessa tehtävillä harjoituksilla sovelletaan opittua käytäntöön saaden siten kokemusta todellisen tapahtuman ja yleisötilaisuuden suunnitteluun ja toteutukseen. Lisäksi koulutukseen kuuluu verkossa toteutettava lopputentti (monivalintakysymykset, 3 op). Verkkotenttipäiviä on kolme, tenttien päivämäärät varmistuvat myöhemmin. Koulutuksen hintaan sisältyy yksi tentti valittuna päivämääränä.       

Osallistuja tarvitsee käyttöönsä tietokoneen, internet-yhteyden sekä kuulokkeet mikrofonilla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Laurea Certified Event Safety & Security Manager, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Certified Event Safety & Security Manager -koulutus on suunniteltu kaikille tapahtumien ja yleisötilaisuuksien järjestäjille sekä tapahtumaturvallisuutta kouluttaville henkilöille.

Osallistujamäärä: Koulutukseen otetaan enintään 30 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutus toteutuu 10 osallistujalla.

Tutkinto / todistus

Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet henkilöt voivat hakea Laurealta Certified Safety & Security Event Manager –osaamismerkkiä. Koulutus täyttää ammattikorkeakoulutasoisen YAMK-koulutuksen vaatimukset.

Aikataulu

Koulutus muodostuu kuudesta lähiopetuspäivästä, verkko-opetuksesta sekä kolmesta kehittämistehtävästä. Poissaolo lähiopetuksesta korvataan koulutuksen vastuuopettajan antamalla lisätehtävällä.

Koulutuksen lähipäivät ovat: 4.-5.3., 31.3.-1.4., 21.-22.4.

Koulutuspaikka

Koulutuksen lähipäivien koulutuspaikka: Laurea-ammattikorkeakoulu, Leppävaaran kampus (Vanha maantie 9, 02650 Espoo)

Kouluttaja

Vastuuopettaja koulutuksella on Soili Martikainen. Häneen voi olla yhteydessä puhelimitse 0400 324 978.

Kustannukset

Koulutuksen hinta: 2 900 € + alv 24 %.

Koulutusmaksuun sisältyvät opetuksen ja ohjauksen lisäksi koulutuksen materiaalit Optimassa ja lähiopetuspäivinä aamukahvi, lounas ja iltapäiväkahvi. Lisäksi hinta sisältää yhden lopputentin Laurean todistuksen saamiseksi. Tenttipäivänä ei ole tarjoiluita.

Koulutus laskutetaan ilmoittautumisen vahvistamisen jälkeen.

Mikäli yrityksessänne on useita henkilöitä, jotka tarvitsevat tätä koulutusta, voitte pyytää tarjousta räätälöidystä tilauskoulutuksesta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Laurea Certified Event Safety & Security Manager? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE

Laurea-ammattikorkeakoulu Täydennyskoulutus, Laurea EduGATE

Laurea EduGATE – kohti osaavampaa tulevaisuutta

Haluatko työelämän ammattilaiseksi? Laurea EduGATE tarjoaa Laurea-ammattikorkeakoulun täydennyskoulutuksia. Työelämälähtöinen koulutustarjonta on monipuolista ja räätälöitävissä organisaatioiden tarpeisiin. Kouluttajina toimivat kunkin koulutusalan asiantuntijat ja tilat mahdollistavat monimuotoisen koulutustoiminnan. Laurea EduGATE on kumppanisi innovatiivisella matkalla, jolla kehität itsestäsi ja organisaatiostasi tulevaisuuden menestyjän.  Laurea...


Lue lisää kouluttajasta Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE

Ratatie 22
01300 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.laurea.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Laurea Certified Event Safety & Security Manager täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Työelämän turvallisuuskoulutukset

KIP Service Oy tarjoaa laadukkaat turvallisuuskoulutukset (mm. Kokkolassa), kuten Tulityökortti, Työturvallisuuskortti ja monet muut koulutukset.