Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Laurea Certified Event Safety & Security Manager

Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE
Yhteenveto
2 900 EUR + alv 24 % (yht. 3 596 EUR)
2.11.2020
Haku päättyy: 18.10.2020
suomi
   
Lähiopetus
Espoo
Koulutus

Laurea Certified Event Safety & Security Manager

Miten osoitat osaamisesi tapahtumien ja yleisötilaisuuksien turvallisuuden suunnittelussa? Omaatko tarvittavat tiedot ja taidot turvallisten tapahtumien ja yleisötilaisuuksien suunnittelemiseksi, johtamiseksi sekä kehittämiseksi? Osaatko ottaa tapahtumien ja yleisötilaisuuksien järjestämistä koskevan lainsäädännön vaatimukset huomioon suunnitteluvaiheessa? Osaatko tarkastella turvallisuutta monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti sekä arvioida riskejä kattavasti?

Voit ilmoittautua suorittamaan Event Safety & Security Officer -koulutuksen (5 op) tai voit ilmoittautua sekä Event Safety & Security Officer että Event Safety & Security Manager -koulutuksiin (15 op). Event Safety & Security Manager -koulutuksen osallistujalta edellytetään Event Safety & Security Officer -koulutuksen (5 op) hyväksyttyä suorittamista.

Laurea Certified Event Safety & Security Officer

Certified Event Safety & Security Officer -koulutus on suunniteltu kaikille tapahtumien ja yleisötilaisuuksien järjestäjille. Koulutuksen tavoitteena on tuottaa osallistujalle sellaisia tietoja ja taitoja, joiden avulla hän pystyy järjestämään turvallisia tapahtumia ja yleisötilaisuuksia huolehtien tilannejohtamisesta. Hyvin suunniteltu, harjoiteltu ja toteutettu tapahtuma on myös osa maineenhallintaa.

Laurea-ammattikorkeakoulu toteuttaa koulutuksen yhteistyössä Tukesin ylitarkastaja Kari Koposen kanssa. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet henkilöt voivat hakea Laurealta Certified Safety & Security Event Officer –osaamismerkkiä. Koulutus täyttää ammattikorkeakoulutasoisen YAMK-koulutuksen vaatimukset.

  • Koulutus muodostuu ennakkotehtävästä (0,5 op), yhdestä lähiopetuspäivästä, verkko-opetuksesta, kehittämistehtävästä (2,5 op) sekä verkossa suoritettavasta lopputentistä (2 op). Kehittämistehtävässä sovelletaan opittua tietoperustaa käytäntöön.
  • Koulutuksen hintaan sisältyy yksi tenttisuoritus. Koulutuksen suorittaminen hyväksytysti päätökseen edellyttävien tehtävien ja lopputentin hyväksyttyä suoritusta.
  • Osallistuja tarvitsee käyttöönsä tietokoneen, internet-yhteyden sekä kuulokkeet mikrofonilla.
  • Lähiopetuspäivä pidetään 12.11.2020 klo 9.00-16.00 Laurea-ammattikorkeakoulu, Leppävaaran kampuksella (Vanha maantie 9, 02650 Espoo).
  • Verkko-opetus toteutetaan 2.11.-14.12.2020 välisenä aikana.

Laurea Certified Event Safety and Security Manager

Certified Event Safety & Security Manager -koulutus on suunniteltu kaikille tapahtumien ja yleisötilaisuuksien suunnittelijoille sekä tapahtumaturvallisuutta kouluttaville henkilöille. Koulutuksen tavoitteena on tuottaa osallistujalle sellaisia tietoja ja taitoja, joiden avulla hän pystyy suunnittelemaan ja johtamaan turvallisen tapahtuman ja yleisötilaisuuden normaalioloissa, varautumaan häiriö- ja poikkeustilanteisiin sekä myös kehittämään tapahtumia ja yleisötilaisuuksia. Hyvä suunnittelu on myös osa maineenhallintaa.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Tukesin ylitarkastaja Kari Koposen sekä Local Crewn toimitusjohtaja Ville Ketosen kanssa. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet henkilöt voivat hakea Laurealta Certified Safety & Security Event Manager –osaamismerkkiä. Koulutus täyttää ammattikorkeakoulutasoisen YAMK-koulutuksen vaatimukset.

  • Koulutus muodostuu ennakkotehtävästä (0,5 op), kahdesta lähiopetuspäivästä, verkko-opetuksesta, kehittämistehtävästä (yht. 4,5 op) sekä testaa tietosi-testistä ja verkossa suoritettavasta lopputentistä (5 op). Kehittämistehtävässä sovelletaan opittua tietoperustaa käytäntöön.
  • Koulutuksen hintaan sisältyy yksi tenttisuoritus. Koulutuksen osallistujalta edellytetään Certified Event Safety & Security Officer -koulutuksen (5op) hyväksyttyä suorittamista.
  • Osallistuja tarvitsee käyttöönsä tietokoneen, internet-yhteyden sekä kuulokkeet mikrofonilla.
  • Lähiopetuspäivät ovat 10.2.2021 klo 9.00-16.00 ja 16.3.2021 klo 9.00-16.00, Laurea-ammattikorkeakoulu, Leppävaaran kampuksella (Vanha maantie 9, 02650 Espoo).
  • Verkko-opetus toteutetaan 25.1.-19.4.2021 välisenä aikana.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Laurea Certified Event Safety & Security Manager, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Certified Event Safety & Security Officer -koulutus on suunniteltu kaikille tapahtumien ja yleisötilaisuuksien järjestäjille.

Certified Event Safety & Security Manager -koulutus on suunniteltu kaikille tapahtumien ja yleisötilaisuuksien suunnittelijoille sekä tapahtumaturvallisuutta kouluttaville henkilöille.

Osallistujamäärä: Koulutukseen otetaan enintään 30 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutus toteutuu 10 osallistujalla.

Tutkinto / todistus

Certified Event Safety & Security Officer

Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet henkilöt voivat hakea Laurealta Certified Safety & Security Event Officer –osaamismerkkiä. Koulutus täyttää ammattikorkeakoulutasoisen YAMK-koulutuksen vaatimukset.

Certified Event Safety & Security Manager

Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet henkilöt voivat hakea Laurealta Certified Safety & Security Event Manager –osaamismerkkiä. Koulutus täyttää ammattikorkeakoulutasoisen YAMK-koulutuksen vaatimukset.

Aikataulu

Certified Event Safety & Security Officer

Lähiopetuspäivä pidetään 12.11.2020 klo 9.00-16.00 Laurea-ammattikorkeakoulu, Leppävaaran kampuksella (Vanha maantie 9, 02650 Espoo).

Verkko-opetus toteutetaan 2.11.-14.12.2020 välisenä aikana.

Certified Event Safety & Security Manager

Lähiopetuspäivät ovat 10.2.2021 klo 9.00-16.00 ja 16.3.2021 klo 9.00-16.00, Laurea-ammattikorkeakoulu, Leppävaaran kampuksella (Vanha maantie 9, 02650 Espoo).

Verkko-opetus toteutetaan 25.1.-19.4.2021 välisenä aikana.

Koulutuspaikka

Koulutuksen lähipäivien koulutuspaikka: Laurea-ammattikorkeakoulu, Leppävaaran kampus (Vanha maantie 9, 02650 Espoo)

Kouluttaja

Vastuuopettaja koulutuksella on Soili Martikainen. Häneen voi olla yhteydessä puhelimitse 0400 324 978.

Kustannukset

Laurea Certified Event Safety & Security Officer -koulutuksen hinta on 1 900,00 € + alv 24 %.

Laurea Certified Event Safety & Security Manager -koulutuksen hinta on 2 900,00 € + alv 24 %.

Koulutusmaksuun sisältyvät opetuksen ja ohjauksen lisäksi koulutuksen materiaalit sähköisessä oppimisalustassa ja lähiopetuspäivinä aamukahvi, lounas ja iltapäiväkahvi. Lisäksi hinta sisältää yhden lopputenttisuorituksen verkossa. Koulutusmaksuun sisältyvät lisäksi koulutuksen materiaalit Optimassa.

Koulutus laskutetaan ilmoittautumisen vahvistamisen jälkeen.

Mikäli yrityksestänne on useita henkilöitä, jotka tarvitsevat tätä koulutusta, voitte pyytää tarjousta räätälöidystä tilauskoulutuksesta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Laurea Certified Event Safety & Security Manager? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE

Laurea-ammattikorkeakoulu Täydennyskoulutus, Laurea EduGATE

Laurea EduGATE – kohti osaavampaa tulevaisuutta

Haluatko työelämän ammattilaiseksi? Laurea EduGATE tarjoaa Laurea-ammattikorkeakoulun täydennyskoulutuksia. Työelämälähtöinen koulutustarjonta on monipuolista ja räätälöitävissä organisaatioiden tarpeisiin. Kouluttajina toimivat kunkin koulutusalan asiantuntijat ja tilat mahdollistavat monimuotoisen koulutustoiminnan. Laurea EduGATE on kumppanisi innovatiivisella matkalla, jolla kehität itsestäsi ja organisaatiostasi tulevaisuuden menestyjän.  Laurea...


Lue lisää kouluttajasta Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE

Ratatie 22
01300 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.laurea.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Laurea Certified Event Safety & Security Manager täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Turvallisuuskouluttajasi

KIP Service tarjoaa laadukkaat turvallisuuskoulutukset (mm. Kokkolassa) kuten tulityökortti, työturvallisuuskortti, laippaliitoskoulutus ja muut koulutukset.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: