Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivä tulee jälleen to 23.9. Katso ohjelma ja ilmoittaudu ➡

Luonnostani digisti - digitaalisen tasa-arvon lisääminen varhaiskasvatuksessa

Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE
Yhteenveto
19.10.2021 - 20.5.2022
0 EUR + alv 24 % (yht. 0 EUR)
19.10.2021
Haku päättyy: 14.10.2021
suomi
   
Hybriditoteutus
Espoo
Koulutus

Luonnostani digisti - digitaalisen tasa-arvon lisääminen varhaiskasvatuksessa

Luonnostani digisti - digitaalisen tasa-arvon lisääminen varhaiskasvatuksessa -koulutus tarjoaa maamme varhaiskasvatuksen henkilöstölle tasa-arvoiset mahdollisuudet digitaitojen kehittämiseen ja visuaalisen lukutaidon sekä pedagogisen dokumentoinnin parantamiseen. Koulutuksessa tuetaan lasten digitaalisen materiaalin monipuolista ja turvallista tuottamista.

Koulutuksen kokonaisuus sisältää digitaalisuuden ja tietoturvan käsitteisiin tutustumisen sekä opitun hyödyntämisen käytännössä lasten kanssa toteutettavan projektin parissa. Koulutus huipentuu virtuaaliseen taidenäyttelyyn.

Koulutus on Opetushallituksen rahoittama ja maksuton osallistujille.

Kou­lu­tuk­sen hyödyt 

  • Kehität digitaitojasi ja visuaalista lukutaitoasi.
  • Opit parantamaan taitojasi pedagogisessa dokumentoinnissa.
  • Kehität valmiuksiasi  ohjata lapsia digitaalisen materiaalin monipuoliseen ja turvalliseen tuottamiseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Luonnostani digisti - digitaalisen tasa-arvon lisääminen varhaiskasvatuksessa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu varhaiskasvatuksen-, esiopetuksen-, perusopetuksen-, sekä taiteen perusopetuksen henkilöstölle. Koulutus ei edellytä aiempaa osaamista digitaidoista tai verkko-opiskelusta.

Aikataulu

Koulutuksessa on kolme moduulia, jotka sisältävät teoriaopetusta ja käytännön projektityöskentelyä. Jokaisen moduulin aikana pidetään yksi koulutuspäivä. Koulutuspäivät ovat 19.10.2021, 8.2.2022 ja 5.4.2022.

Koulutuspäivien välissä pidetään vapaasti valittavia teknisiä työpajoja ja tarjotaan vertaisoppimista pienryhmissä sekä tarvittaessa henkilökohtaista ohjausta.

Koulutuspaikka

Koulutuksen ensimmäisen moduulin opetuspäivä toteutetaan hybriditoteutuksena, eli opetuspäivään on mahdollista osallistua paikan päällä Laurea Otaniemen kampuksella (Metsänpojankuja 3, 02130 Espoo) tai etänä. Kahden muun moduulin opetuspäivät toteutetaan etäopetuksena.

Kustannukset

Koulutus on Opetushallituksen rahoittama ja siten osallistujille maksutonta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Luonnostani digisti - digitaalisen tasa-arvon lisääminen varhaiskasvatuksessa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE

Laurea EduGATE – kohti osaavampaa tulevaisuutta

Haluatko työelämän ammattilaiseksi? Laurea EduGATE tarjoaa Laurea-ammattikorkeakoulun täydennyskoulutuksia. Työelämälähtöinen koulutustarjonta on monipuolista ja räätälöitävissä organisaatioiden tarpeisiin. Kouluttajina toimivat kunkin koulutusalan asiantuntijat ja tilat mahdollistavat monimuotoisen koulutustoiminnan. Laurea EduGATE on kumppanisi innovatiivisella matkalla, jolla kehität itsestäsi ja organisaatiostasi tulevaisuuden menestyjän.  Laurea...


Lue lisää kouluttajasta Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE

Ratatie 22
01300 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.laurea.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Luonnostani digisti - digitaalisen tasa-arvon lisääminen varhaiskasvatuksessa täytä seuraavat tiedot: