Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Miten työpaikallasi opitaan uutta? Vastaa kyselyyn ja voita leffaliput ➡

Palvelumuotoilu ja omat vahvuutesi -valmennus

Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE
Yhteenveto
4 tuntia
320 EUR + alv 24 % (yht. 396,80 EUR)
28.4.2022 09.00
Haku päättyy: 13.4.2022
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Valkoisia lennokkeja sinisellä taustalla

Palvelumuotoilu ja omat vahvuutesi -valmennus

Osallistujakeskeisessä valmennuksessa käydään läpi palvelumuotoilun keskeiset periaatteet, mitä palvelumuotoilu tarkoittaa ja kuinka sitä voi hyödyntää. Valmennuksen painotus on itsereflektiossa, keskusteluilla ja osallistujien näkemysten vaihdolla. Valmennus yhdistää palvelumuotoilun teoriaa ja itsetutkistelutehtävien kautta oppimista ja oivaltamista.

Koulutuksen sisältö

Koulutuspäivä on vuorovaikutteinen. Jokainen koulutukseen osallistuva saa koulutuspäivästä mukaansa todistuksen, koulutuspäivän sähköisen materiaalin ja oman palvelumuotoiluosaamisen kehittämisen tiekartan.

  • Valmennus toteutetaan puolen päivän mittaisena verkkototeutuksena 28.4.2022 klo 9.00-13.00.
  • Linkki osallistumiseksi lähetetään ilmoittautuneille lähempänä koulutuspäivää.
  • Osallistuja tarvitsee osallistuakseen rauhallisen tilan, tietokoneen, hiiren ja internet- ja ääniyhteyden. Mobiililaitteella osallistumista ei suositella aktiivisen Miro-työskentelyn vuoksi.
  • Valmennukseen otetaan enintään 25 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutus toteutuu 10 osallistujalla.
  • Ennen valmennusta annettava ennakkotehtävä auttaa saamaan valmennuksesta kaiken hyödyn irti. Itsetuntemusta lisäävä ennakkotehtävä lähetetään osallistujille to 14.4.2022 koulutuksen ilmoittautumisen päätyttyä (14 päivää ennen koulutusta).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Palvelumuotoilu ja omat vahvuutesi -valmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Palveluiden ja tuotteiden kehittämisestä kiinnostuneet, joilla on vähän tai ei aiempaa kokemusta palvelumuotoilusta. Sopii kaikille palvelumuotoilusta kiinnostuneille, jotka haluavat lisätä itsetuntemista oman osaamisen kehittämiseksi. Aiempaa kokemusta ei tarvita.

Koulutuspaikka

Verkkototeutus 28.4.2022 klo 9.00-13.00

Kouluttaja

Antti Kytö, palvelumuotoilun asiantuntija, Laurea-ammattikorkeakoulu. Koulutus: M.B.A. in Service Innovation and Design (Laurea-ammattikorkeakoulu)

Antti tuntee yhteiskehittämisen, palvelumuotoilun ja muotoiluajattelun teoriasta käytäntöön. Osaamistaan hän soveltaa Laurealla täydennyskoulutuksissa, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa, opetuksessa sekä auttaa asiakkaitaan suoraan projektitöissä. Antti palaa halusta jakaa osaamistaan, fasilitoi oppimista ja edistää laajempaa yhteiskunnallista murrosta kohti ihmiskeskeisempää sekä monipuolisesti kestävää yhteiskuntaa. Antti on myös pedagogi (AmO 2019) palvelusektorilla mm. rich media-, konsepti- ja käyttökokemussuunnittelijan sekä johtavan palvelumuotoilijan rooleissa.

Kustannukset

Koulutuksen hinta 320,00 € + alv 24%. Hinta sisältää opetuksen ja opetusmateriaalit.

Koulutus laskutetaan ilmoittautumisen vahvistamisen jälkeen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palvelumuotoilu ja omat vahvuutesi -valmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE

Laurea EduGATE – kohti osaavampaa tulevaisuutta

Haluatko työelämän ammattilaiseksi? Laurea EduGATE tarjoaa Laurea-ammattikorkeakoulun täydennyskoulutuksia. Työelämälähtöinen koulutustarjonta on monipuolista ja räätälöitävissä organisaatioiden tarpeisiin. Kouluttajina toimivat kunkin koulutusalan asiantuntijat ja tilat mahdollistavat monimuotoisen koulutustoiminnan. Laurea EduGATE on kumppanisi innovatiivisella matkalla, jolla kehität itsestäsi ja organisaatiostasi tulevaisuuden menestyjän.  Laurea...


Lue lisää kouluttajasta Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE

Ratatie 22
01300 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.laurea.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Palvelumuotoilu ja omat vahvuutesi -valmennus täytä seuraavat tiedot: