Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Haaveiletko arvostetun Aalto MBA for Executives -ohjelman suorittamisesta? Hae MBA-stipendiä 13.6. mennessä!💎

Palvelumuotoilun syventävä jatkokurssi

Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE
Yhteenveto
1 päivä
suomi
   
Verkossa
Koulutus

Palvelumuotoilun syventävä jatkokurssi

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa palvelumuotoilun osaamisen hyödyntämistä organisaation asiakaslähtöisessä toiminnan kehittämisessä. Koulutuksen aikana paneudutaan yhteiskehittämisen/ palvelumuotoilun menetelmillä kerätyn tiedon analysointiin ja raportointiosaamiseen tiedolla johtamisen näkökulmasta. Koulutus sisältää käytännön harjoituksia, joita osallistujat pääsevät soveltamaan oman organisaation kehittämisen näkökulmasta.

Kou­lu­tuk­sen sisältö

 • Laadullisen tutkimuksen ja laadullisen datan analysoinnin perusaskeleet
 • Millaista dataa/ tietoa yhteiskehittäminen tuottaa
 • Miten analysoida yhteiskehittämällä tuotettua dataa
 • Visuaalinen raportointi osana päätöksentekoa
 • Palvelumuotoilun työkalut organisaation toiminnan kehittämisessä

Kou­lu­tus­päi­vän tuloksena

 • Ymmärrät laadullisen tutkimuksen ja laadullisen datan analysoinnin perusasiat
 • Opit, miten yhteiskehittämisen/ palvelumuotoilun menetelmillä kerättyä tietoa voidaan analysoida ja raportoida.
 • Ymmärrät, miten rakennetaan visuaalisia raportteja, joita voidaan käyttää organisaation päätöksenteossa ja viestinnässä
 • Saat käyttöösi työkalu- ja analyysikartan sekä työkalupohjat, jotka auttavat sinua organisaation toiminnan kehittämisessä järjestelmällisesti ja yhdessä asiakkaiden kanssa

Ilmoittautuminen kevään koulutukseen on päättynyt. Jos kiinnostuit koulutuksesta ja haluat lisätietoa, voit jättää meille yhteystietosi yhteydenottopyynnön kautta, niin olemme sinuun yhteydessä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Palvelumuotoilun syventävä jatkokurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat liiketoiminnan, palveluiden/tuotteiden kehittämis-/johtamistehtävissä ja joilla on jo kokemusta palvelumuotoilusta.

Tutkinto / todistus

Osallistuja saa koulutuspäivästä todistuksen ja kirjallisen sekä sähköisen materiaalin mukaansa.

Koulutuspaikka

 • Koulutus järjestetään verkkokoulutuksena 30.3.2021.
 • Liittymislinkki koulutukseen lähetetään ilmoittautuneille lähempänä koulutuspäivää.
 • Osallistuja tarvitsee osallistuakseen tietokoneen, internet- ja ääniyhteyden sekä muistiinpanovälineet. Mobiililaitteella osallistumista ei suositella.

Kouluttaja

Krista Keränen

Krista Keränen on väitellyt tohtoriksi Cambridgen yliopistosta aiheenaan palveluliiketoiminnan johtaminen, yhteiskehittäminen ja palvelumuotoilu/palveluinnovaatiot. Hän on toiminut Laurea-ammattikorkeakoulussa mm. innovaatio- ja yrittäjyysjohtajana sekä vastannut palveluliiketoiminnan tutkimuksesta. Yrittäjänä hän on toiminut yli 20 vuotta.

Kristalle on kertynyt kokemusta yli 500 koulutuksen/työpajan vetämisestä, joiden aiheita on ollut palveluliiketoiminnan kehittäminen, yhteiskehittäminen (co-creation), muotoiluajattelu (design thinking, service design) ja innovaatiot. Koulutusten ja työpajojen lisäksi Krista on kokenut verkkokouluttaja ja häneltä löytyy kokemusta usean webinaarin vetämisestä.

Krista on innokas yhteiskehittämisen työkalujen kehittäjä. Vuonna 2013 Krista voitti eurooppalaisessa innovaatiokilpailussa Capacity Building-kategorian pääpalkinnon CoCo-työkalupakilla. Vuonna 2018 Kristan BOOST+INNO pelin kehitysprojekti Laureassa valittiin maailman parhaiden palvelumuotoiluprojektien joukkoon Service Design Award 2018 – kisassa.

Nykyisin Krista kouluttaa sekä konsultoi organisaatioita mm. Laurean kumppanina oman yrityksensä Vision Factory Oy:n kautta.

Kustannukset

Koulutuksen hinta 640,00 € + alv 24 %. Hinta sisältää opetuksen ja opetusmateriaalit.

Mikäli ilmoittaudut lisäksi johonkin seuraavista Laurea EduGATEn koulutuksista, tällöin ensimmäinen koulutus on normaalihintainen ja sitä seuraavista koulutuksista saat 10 % alennuksen jokaisen koulutuksen alvittomasta hinnasta.

 • Palvelumuotoilun perusteet
 • Palvelumuotoilun syventävä jatkokurssi
 • Fasilitointi ja työpajojen suunnittelu
 • Digitaaliset alustat ja yhteiskehittäminen
 • Strateginen yhteiskehittäminen
 • Palvelumuotoilun työkalut ja sprintit

Koulutus laskutetaan ilmoittautumisen vahvistamisen jälkeen. Mikäli ilmoittaudut useampaan koulutukseen, koulutukset vahvistetaan ja laskutetaan erikseen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palvelumuotoilun syventävä jatkokurssi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE

Laurea EduGATE – kohti osaavampaa tulevaisuutta

Haluatko työelämän ammattilaiseksi? Laurea EduGATE tarjoaa Laurea-ammattikorkeakoulun täydennyskoulutuksia. Työelämälähtöinen koulutustarjonta on monipuolista ja räätälöitävissä organisaatioiden tarpeisiin. Kouluttajina toimivat kunkin koulutusalan asiantuntijat ja tilat mahdollistavat monimuotoisen koulutustoiminnan. Laurea EduGATE on kumppanisi innovatiivisella matkalla, jolla kehität itsestäsi ja organisaatiostasi tulevaisuuden menestyjän.  Laurea...


Lue lisää kouluttajasta Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE

Ratatie 22
01300 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.laurea.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Palvelumuotoilun syventävä jatkokurssi täytä seuraavat tiedot: