Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Risk Manager – EOQ-vaatimukset täyttävä koulutusohjelma riskienhallinnasta

Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE
Yhteenveto
6 lähipäivää + tentti
3 100 EUR + alv 24 % (yht. 3 844 EUR)
17.3.2020
Haku päättyy: 2.3.2020
suomi
   
Espoo
Työelämän tutkinnot

Risk Manager – EOQ-vaatimukset täyttävä koulutusohjelma riskienhallinnasta

Risk Manager

Suorita Risk Manager -koulutus!

Onko Sinulla tarvittavat tiedot ja taidot vaatimustenmukaisen riskienhallintajärjestelmän kehittämiseen, käyttöönottoon ja ylläpitämiseen? Tulisiko Sinun pystyä analysoimaan riskejä? Tavoitteletko EOQ:n mukaista Risk Manager -henkilösertifiointia? Laurea tarjoaa Sinulle tilaisuuden kouluttautua asiantuntijaksi!

Koulutuksen tavoitteena on tuottaa osallistujalle sellaisia riskienhallinnan tietoja ja taitoja, joiden avulla hän pystyy analysoimaan riskejä sekä kehittämään, ottamaan käyttöön ja pitämään yllä vaatimustenmukaista riskienhallintajärjestelmää.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä SLY Sertifioinnin kanssa ja se täyttää European Organisation for Quality (EOQ) -kriteerit. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet henkilöt voivat hakea SLY Sertifioinnista Risk Manager -henkilösertifioinnin. Koulutus täyttää korkeakoulutasoisen (YAMK) koulutuksen vaatimukset.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käsitellään seuraavia teemoja osa-alueittain:

 • Orientaatio opintoihin
 • Riskienhallinnan yleiset periaatteet
 • Riskianalyysi
 • Fyysinen turvallisuus
 • Tietoturvallisuuden riskit
 • Projektiriski
 • Inhimillinen turvallisuus
 • Riskin psykologinen näkökulma
 • Taloudelliset riskit
 • Häiriötilanteiden ja jatkuvuuden hallinta

Jokaiselle osa-alueelle on määritelty koulutusohjelmassa saavutettava osaamistaso seuraavasti:
A= tunnistaa asiakokonaisuuden, B= ymmärtää asiakokonaisuuden,
C= osaa soveltaa asiakokonaisuutta, D= osaa analysoida ja arvioida asiakokonaisuutta

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Risk Manager – EOQ-vaatimukset täyttävä koulutusohjelma riskienhallinnasta, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kaikille riskien- ja laadunhallinnan parissa työskenteleville, jotka haluavat kehittää itseään ja syventää tietämystään riskienhallinnasta tai jotka haluavat hakea EOQ:n mukaista Risk Manager -henkilösertifiointia.

Tutkinto / todistus

Koulutus täyttää korkeakoulutasoisen koulutuksen vaatimukset. Osallistuja saa opinnoista 5 op (maisteritaso), kun tentti ja kehittämistehtävät on suoritettu hyväksytysti.

Aikataulu

Risk Manager -koulutus järjestetään 17.3.–24.4.2020 välisenä aikana. Lisäksi koulutukseen kuuluu lopputentti todistuksen saamiseksi Laurealta 11.6.2020, 3.9.2020 tai 1.10.2020. Koulutuksen hintaan sisältyy yksi tentti valittuna päivämääränä.

Koulutuspäivät:

 • 17.-18.3.2020
 • 2.-3.4.2020
 • 23.-24.4.2020

Koulutuspaikka

Koulutuksen lähiopetus järjestetään Laurean Leppävaaran kampuksella (Vanha maantie 9, 02650 Espoo). Näiden lähiopetuspäivien lisäksi koulutukseen sisältyy verkko-opetusta sekä tentti.

Kouluttaja

Vastuuopettaja Risk Manager -koulutuksella on Soili Martikainen. Häneen voi olla yhteydessä puhelimitse 0400 324 978.

Kustannukset

Koulutuksen hinta: 3 100,00 € + alv 24 %.

Koulutusmaksuun sisältyvät opetuksen ja ohjauksen lisäksi koulutuksen materiaalit ja lähiopetuspäivinä aamukahvi, lounas ja iltapäiväkahvi. Lisäksi hinta sisältää yhden lopputentin Laurean todistuksen saamiseksi. Tenttipäivänä ei ole tarjoiluita.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Risk Manager – EOQ-vaatimukset täyttävä koulutusohjelma riskienhallinnasta? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE

Laurea-ammattikorkeakoulu Täydennyskoulutus, Laurea EduGATE

Laurea EduGATE – kohti osaavampaa tulevaisuutta

Haluatko työelämän ammattilaiseksi? Laurea EduGATE tarjoaa Laurea-ammattikorkeakoulun täydennyskoulutuksia. Työelämälähtöinen koulutustarjonta on monipuolista ja räätälöitävissä organisaatioiden tarpeisiin. Kouluttajina toimivat kunkin koulutusalan asiantuntijat ja tilat mahdollistavat monimuotoisen koulutustoiminnan. Laurea EduGATE on kumppanisi innovatiivisella matkalla, jolla kehität itsestäsi ja organisaatiostasi tulevaisuuden menestyjän.  Laurea...


Lue lisää kouluttajasta Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE

Ratatie 22
01300 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.laurea.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Risk Manager – EOQ-vaatimukset täyttävä koulutusohjelma riskienhallinnasta täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kiinnostunut vartijan työstä?

Tule Securitakselle saamaan opit suoraan turvallisuusalan kenttätyötä tekeviltä ammattilaisilta. Seuraavat kurssit alkavat Helsingissä tammikuussa 2020.