Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Sosiaali- ja terveyspalveluiden johtaminen muutoksessa | MBA -ohjelma

Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE
Yhteenveto
1,5–2 vuotta
   
Vantaa
Työelämän tutkinnot

Sosiaali- ja terveyspalveluiden johtaminen muutoksessa | MBA -ohjelma

Sosiaali- ja terveyspalveluiden johtaminen muutoksessa, MBA

Paranna valmiuksia tuottaa vaikuttavia, asiakaslähtöisiä ja kilpailukykyisiä sote-palveluita!

Sosiaali- ja terveysalan palvelujärjestelmä on isossa murroksessa. Tulevaisuudessa asiakas valitsee vapaammin, mistä palvelunsa hankkii. Toimijoiden tulisikin taata asiakkaalle saumaton, moniammatillinen palvelupolku. Muutokseen kohdistuvat odotukset haastavat jokaisen toimijan kehittämään toimintaansa asiakaslähtöiseksi, vaikuttavaksi ja kustannustehokkaaksi.

Sosiaali- ja terveyspalveluiden johtaminen muutoksessa MBA-ohjelma tarjoaa ajankohtaista osaamisen, johtamisen ja vaikuttavien asiakaslähtöisten palveluiden kehittämisen koulutusta sote-muutoksessa. Ohjelman toteuttavat yhteistyössä Työterveyslaitos ja Laurea-ammattikorkeakoulu.

MBA-ohjelma

Koulutuksen pääperiaatteina ovat joustavuus ja muutosherkkyys huomioiden toimintaympäristössä tapahtuvat muutokset sekä uudet innovaatiot ja tutkimukset.

MBA-ohjelman toteutusmalli ja sisällöt palvelevat sekä osallistujan että hänen organisaationsa tavoitteita ja muutoshaasteita. Koulutuksen aikana osallistujan tahto, taito ja ymmärrys toimia moniammatillisessa ekosysteemissä laajenee. Koulutus tukee ja rohkaisee osallistujaa oman työn uudistamiseen ja kehittämiseen, sekä mahdollistaa uudenlaiset urapolut.

Ohjelma koostuu neljästä kokonaisuudesta:

 • osaamista uudistavista opintojaksoista,
 • osallistujan omaan organisaatioon tehtävästä kehittämistehtävästä,
 • ammatillista kehittymistä tukevasta mentoroinnista 
 • sekä Eurooppaan suuntautuvasta ulkomaan koulutusjaksosta.

Koulutuksen toteutus

Sosiaali- ja terveyspalveluiden johtaminen muutoksessa MBA-ohjelma on laajuudeltaan 60 op. Työn ohessa suoritettava koulutus on kestoltaan 1,5–2 vuotta.

Lähipäiviin orientoituminen alkaa ennakkovalmistautumisella 2–3 viikkoa ennen lähipäiviä. Opintojakson lähipäivät koostuvat mm. asiantuntijapuheenvuoroista, keskusteluista, case-esimerkeistä sekä ryhmässä tapahtuvasta yhteiskehittämisestä.

Välipäivien aikana sisältöteemaa reflektoidaan omassa työssä tehtävien ketterien kokeiluiden avulla. Jokaisen opintojakson sisältöteemoja käsitellään käytännönläheisesti teorioiden antamien viitekehysten ja ajattelumallien avulla.

Koulutuksen aikana saat välittömän omakohtaisen kokemuksen ja palautteen omassa organisaatiossa tehdyistä kokeiluista, jotka vievät organisaation kehitystä eteenpäin.

Koulutuksen hyödyt

 • Parannat valmiuksiasi kohdata sote–muutoksen tuomat haasteet ja mahdollisuudet muuttuvassa toimintaympäristössä ja osaat toimia työyhteisössäsi muutosagenttina.
 • Saat tukea oman työn uudistamiseen, kehittämiseen sekä uusiin urapolkuihin. Koulutus antaa työkaluja luoda innostavan työn imussa toimivan tiimin.
 • Tahtosi, taitosi ja ymmärryksesi moniammatillisessa palvelukentässä laajenee. Verkostoidut hyvinvointipalveluiden tutkija-, kehittäjä- ja innovaatiotoimijoiden kanssa.
 •  Saat konkreettisia työkaluja ja menetelmiä johtaa ja kehittää tulevaisuuden sote -palveluita digitaalisessa ympäristössä. 
 • Osaat soveltaa Service Design – ajattelua ja palvelumuotoilua osana asiakaslähtöisten palveluiden kehittämistä ja tuotteistamista.
 • Osaat arvioida tuotettujen sote-palveluiden laatua ja vaikuttavuutta. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosiaali- ja terveyspalveluiden johtaminen muutoksessa | MBA -ohjelma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu sosiaali- ja terveysalan julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoille, joilla on kokemusta johtamis-, esimies- tai kehittämistehtävistä (vähintään 2 vuotta) sekä soveltuva yliopistotutkinto-, ammattikorkeakoulu- tai opistotason tutkinto.

Aikataulu

Opintojaksot:

 • Kick Off ja Toimintaympäristön tulevaisuus, 3 lähipäivää
 • Itsensä johtaminen, 2 lähipäivää, jatkuu mentorointina
 • Osallistava palvelumuotoilu, 3 lähipäivää
 • Johtaminen muutoksessa, 3 lähipäivää
 • Tiedolla johtaminen, 3 lähipäivää
 • Talousymmärrys johtamisessa, 3 lähipäivää
 • Ulkomaan koulutusjakso

Kustannukset

MBA-ohjelman hinta on 18 500€ + alv. Hinta ei sisällä kotimaan matkustus- ja yöpymiskustannuksia, eikä ulkomaan matkustus-, yöpymis -tai ruokailukustannuksia. Kysy erillinen tarjous, jos organisaatiostasi olisi tulossa koulutukseen useampi henkilö.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaali- ja terveyspalveluiden johtaminen muutoksessa | MBA -ohjelma? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE

Laurea-ammattikorkeakoulu Täydennyskoulutus, Laurea EduGATE

Laurea EduGATE – kohti osaavampaa tulevaisuutta

Haluatko työelämän ammattilaiseksi? Laurea EduGATE tarjoaa Laurea-ammattikorkeakoulun täydennyskoulutuksia. Työelämälähtöinen koulutustarjonta on monipuolista ja räätälöitävissä organisaatioiden tarpeisiin. Kouluttajina toimivat kunkin koulutusalan asiantuntijat ja tilat mahdollistavat monimuotoisen koulutustoiminnan. Laurea EduGATE on kumppanisi innovatiivisella matkalla, jolla kehität itsestäsi ja organisaatiostasi tulevaisuuden menestyjän.  Laurea...


Lue lisää kouluttajasta Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE

Ratatie 22
01300 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.laurea.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Sosiaali- ja terveyspalveluiden johtaminen muutoksessa | MBA -ohjelma täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Haastaako esimiestyö?

Haastaako esimiestyö? Tarvitsetko lisää työvälineitä johtamiseen? Haluatko kehittyä johtajana? Johtamiskoulutus livenä tai verkossa – tutustu!