Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
Yhteenveto
3,5 h itsenäistä opiskelua ja 3,5 h yhteinen verkkotapaaminen
270 EUR + alv 24 % (yht. 334,80 EUR)
Verkkotapaaminen 9.11.2022
Haku päättyy: 10.10.2022
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Työhyvinvointikortti ®

Työhyvinvointi auttaa organisaatiota menestymään, pidentää työuria ja vähentää sairaus- ja eläkekuluja. Hyvinvoiva henkilöstö on motivoitunutta, sitoutuu työhönsä ja toimii tehokkaasti. Parhaiten työhyvinvointia edistetään työpaikalla yhteisvoimin.

Työhyvinvointikortti-koulutuksen avulla työhyvinvoinnin kehittäminen saadaan alkuun organisaatiossa. Koulutus vahvistaa yhteistä käsitystä työhyvinvoinnista, jäsentää rooleja ja vastuita sekä tiivistää yhteistyötä. Työhyvinvoinnin kehittäminen hyödyttää työpaikkaa tehokkaimmin, kun se on osa työpaikan kokonaiskehittämistä.

 • Koulutuksen sisällöstä vastaa Työturvallisuuskeskus TTK.
 • Koulutuksen suorittaneet saavat koulutuksesta työhyvinvointikortin ja voivat hakea maksutonta digitaalista osaamismerkkiä.
 • Koulutus järjestetään verkkokoulutuksena. Verkkokoulutuksessa osallistuja opiskelee itsenäisesti 3,5 tunnin verkko-opinnot omassa tahdissaan ja loppuosa koulutuksesta suoritetaan 3,5 tunnin mittaisena verkkotapaamisena ryhmän kanssa. Itsenäisesti opiskeltavat verkko-opinnot on suoritettava loppuun viimeistään kaksi vuorokautta ennen verkkotapaamista.
 • Yhteinen verkkotapaaminen järjestetään 9.11.2022.
 • Koulutuksen suorittamiseksi osallistuja tarvitsee käyttöönsä tietokoneen, internet-yhteyden sekä kuulokkeet mikrofonilla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työhyvinvointikortti ®, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Työhyvinvointikortti-koulutus on tarkoitettu esimiehille, työsuojelun yhteistoimintahenkilöstölle ja kaikille muille työpaikan työhyvinvoinnin kehittämisestä kiinnostuneille.

Tutkinto / todistus

Koulutuksen suorittaneet saavat Työhyvinvointikortin.

Kun olet saanut postissa oman Työhyvinvointikorttisi, voit hakea myös maksuttoman, digitaalisen osaamismerkin. Sen avulla voit kertoa esimerkiksi ansioluettelossasi tai sosiaalisessa mediassa, että olet ottanut työhyvinvoinnin asiaksesi: osaat jäsentää, mistä työhyvinvointi koostuu ja miten sitä edistetään yhteistyössä oma rooli ja vastuu tuntien.

Tarvitset merkin vastaanottamiseksi digitaalisen osaamismerkkipassin. Voit avata sen esimerkiksi maksuttomassa suomalaisessa Open Badge Passport -palvelussa.

Aikataulu

Koulutukseen sisältyy ennakkotehtävä, jossa työpaikan voimavaroja ja kehittämiskohteita arvioidaan. Koulutuksen aineistot, keskustelut ja ryhmätehtävät auttavat työstämään kehittämiskohteita koulutuksen jälkeen.

Verkkotapaaminen järjestetään 9.11.2022. Itsenäisesti opiskeltavat verkko-opinnot on suoritettava loppuun viimeistään kaksi vuorokautta ennen verkkotapaamista. Seuraavan toteutuksen ilmoittautuminen avataan edellisen sulkeuduttua. Kouluttajana verkkotapaamisessa toimii Laurean lehtori Timo Ryynänen.

Työhyvinvointikortti -koulutuksen aiheet

Työhyvinvoinnin kokonaisuus

 • Mistä työhyvinvointi koostuu?
 • Kehittäminen, roolit ja vastuut
 • Säädösperusta
 • Tuottavuus ja työhyvinvointi

Johtamalla työhyvinvointia

 • Esimiestyö ja työhyvinvointi
 • Itsensä johtaminen
 • Ammattitaito ja osaaminen
 • Työkyvyn edistäminen

Toimiva työyhteisö

 • Yhteistyö ja hyvä työkäyttäytyminen
 • Häiriötilanteet ja toimintamallit häiriötilanteissa
 • Ilmapiirin ja työyhteisötaitojen kehittäminen

Kertaus ja loppukeskustelu

Aiheiden käsittelyjärjestys voi poiketa yllä kuvatusta.

Koulutuspaikka

Koulutus järjestetään verkkokoulutuksena. Verkkokoulutuksessa osallistuja opiskelee itsenäisesti 3,5 tunnin verkko-opinnot omassa tahdissaan ja loppuosa koulutuksesta suoritetaan 3,5 tunnin mittaisena verkkotapaamisena ryhmän kanssa. Itsenäisesti opiskeltavat verkko-opinnot on suoritettava loppuun viimeistään kaksi vuorokautta ennen verkkotapaamista.

Yhteinen verkkotapaaminen järjestetään 9.11.2022.

Kustannukset

Koulutuksen hinta 270,00 € + alv 24%.

Koulutus laskutetaan ilmoittautumisen vahvistamisen jälkeen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työhyvinvointikortti ®? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE

Laurea EduGATE – kohti osaavampaa tulevaisuutta

Haluatko työelämän ammattilaiseksi? Laurea EduGATE tarjoaa Laurea-ammattikorkeakoulun täydennyskoulutuksia. Työelämälähtöinen koulutustarjonta on monipuolista ja räätälöitävissä organisaatioiden tarpeisiin. Kouluttajina toimivat kunkin koulutusalan asiantuntijat ja tilat mahdollistavat monimuotoisen koulutustoiminnan. Laurea EduGATE on kumppanisi innovatiivisella matkalla, jolla kehität itsestäsi ja organisaatiostasi tulevaisuuden menestyjän.  Laurea...


Lue lisää kouluttajasta Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE

Ratatie 22
01300 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.laurea.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Johtamisen tehokurssit verkossa

Urano Oy:n tehokkaat johtamisen verkkokurssit mahtuvat kätevästi kalenteriin ja käyvät läpi kaiken oleellisen menestyäksesi johtajana.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työhyvinvointikortti ® täytä seuraavat tiedot: