Webinaaripäivä tulee jälleen 2.12. Katso ohjelma ja ilmoittaudu ➡

Learn2Help

Miksi Learn2Help?

Voit luottaa siihen, että Learn2Help tekee kuten on sovittu. Asiakas on ykkönen ja Learn2Help haluaa asiakkaan myös huomaavan sen!

Learn2Help:issä työskentelee kokeneita ensihoitoalan ammattilaisia ja yleisesti kiinnostuneita alasta, joten he ovat jatkuvasti ajan hermoilla.

Learn2Help ei sitoudu liian tiukasti kiinni mihinkään muottiin, vaan he sopeutuvat asiakkaan tarpeisiin joustavasti.

Lapsen ensiapu

Onko turvallisempaa tunnetta, kuin tietää, että vaikka jotain ikävää sattuisi omalle lapselle, osaa itse kuitenkin toimia oikein tilanteessa kuin tilanteessa? Kerää läheiset koolle ja kutsu Learn2Help kouluttamaan kaikki ne henkilöt, jotka viettävät aikaa lapsesi kanssa! Learn2Help tekee koulutukset joustavasti juuri sinun ja perheesi tarpeiden ja aikataulujen mukaan.​

Aikuisen ensiapu

Aikuisten ensiapu on tärkeä taito, sillä ihmisten liikkuessa yhä enemmän ja väestön ikääntyessä, et voi ikinä tietää milloin joudut tilanteeseen, jossa joudut auttamaan hädässä olevaa ihmistä.

Yrityksille ja yhdistyksille

Olipa kyseessä kuntosali, ravintola, hotelli tai toimisto, kaikkialla on omat erityspiirteensä mitä tulee ensiapuosaamiseen. Learn2Help tekee yksilölliset koulutuspaketit, jotka palvelevat juuri Teidän yritystänne!​

Palloilulajeissa nivelvammat ja murtumat, yleisurheilussa revähdykset, kirkossa pyörtymiset, kouluissa ja päiväkodeissa kaatumiset ja allergiset reaktiot. Learn2Help kouluttaa teidät auttamaan apua tarvitsevia.​

Learn2Help myy myös sydäniskureita, jotka saat heiltä kilpailukykyisin hinnoin. Kysy lisätietoja!

Haluatko lisätietoa Learn2Help:in koulutusvalikoimasta?

Saat lisätietoa Learn2Help:in koulutuksista alla olevasta koulutuslistauksesta. Voit myös kysyä lisätietoa suoraan kouluttajalta täyttämällä alta löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Sosiaali- ja terveysala
Ensiapu Kesto Hinta Paikka Alkaa
Ensiapukoulutus yritykselle (esim. Hätäensiapu 4h, Ensiapu 8h) Suomi Sopimuksen mukaan
Lapsen ensiapu Suomi Sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Learn2Help? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Learn2Help

Kappelikuja 6 B
02200 Espoo

learn2help.fi

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Ota yhteyttä

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan Learn2Help täytä seuraavat tiedot: