Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Life Coach Academy

Life Coach Academy on coaching-koulutuksen kehittäjä!

Life Coach Academy on uudistanut yhteistyössä Kesäyliopistojen kanssa ammatticoachin pätevyyden antavan LCAF Certified Coach® -koulutuksen.

LCAF Certified Coach® -koulutus on vuoden kestävä monimuoto-opiskeluna toteutettava ammatillinen täydennyskoulutus, jossa opiskelija saa kansainvälisesti määriteltyjen coachingin ydintaitojen lisäksi mm. syvällisen tietotaidon ihmisen kokonaisvaltaisuudesta ja elämäntaidoista, kuten mielen ja tunne-elämän johtamisesta, vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaidoista sekä perusopit työhyvinvointi- ja uravalmentamisesta.

"Meillä opit enemmän!"

Koulutus on suunnattu ihmissuhdetyön ammattilaisille tai sellaiseksi aikoville, esimerkiksi HR-, esimies-, hoito- tai kasvatustyössä toimiville sekä työnohjaajille, personal trainereille ja yrittäjille. Ylipäätään koulutus sopii ihmisille, jotka haluavat kehittää itseään sekä oppia ymmärtämään ja ohjaamaan ihmisiä kokonaisvaltaisesti ja ratkaisukeskeisesti.

Ratkaisukeskeinen, valmentava ote on tämän päivän työelämässä yhä tärkeämpi taito ja toimintamalli.

“Kasvat henkilökohtaisesti ja ammatillisesti, tutustut uusiin ihmisiin ja saat itsekin paljon inspiroivaa ja kehittävää valmennusta opiskeluvuoden aikana”

Mitä on coaching?

Coaching on voimallinen prosessimainen ohjausmuoto, jossa valmentaja auttaa valmennettavaa saavuttamaan tavoitteensa. Coachingia voidaan käyttää yksityiselämän alueilla (life coaching) tai työelämässä ja organisaatioissa (business coaching).

Coaching auttaa selkeyttämään ja kirkastamaan valmennettavan ajattelua ja tavoitteita, löytämään strategioita tavoitteiden saavuttamiseksi, sekä vahvistamaan valmennettavan omia voimavaroja niin, että hän kykenee saavuttamaan tavoitteensa.

Coach kannustaa ottamaan vastuuta omasta elämästä ja tukee valmennettavaa prosessin aikana niin, että valmennettava saavuttaa haluamansa tulokset. Coachingissa kehittymistä tapahtuu niin ajattelun, taitojen kuin toiminnan tasolla.

Coachingin juuret tulevat mm. kognitiivisesta psykologiasta, positiivisesta psykologiasta, aikuiskasvatustieteistä, urheiluvalmentamisesta, johtamistieteistä ja siinä hyödynnetään mm. myös NLP:tä.

Coaching-prosessi

Coaching-prosessi rakentuu kahdesta ulottuvuudesta: rakenteesta ja dialogista. Näistä ensimmäinen pitää huolen suorituksen ylläpidosta ja tavoitteen saavuttamisesta. Jälkimmäinen tukee valmennettavan kehittymistä.

Rakenne lyhykäisyydessään sisältää valmennettavan asiayhteyteen liittyvän tavoitteen asettamisen, nykytilanteen kartoittamisen, toimintavaihtoehtojen tarkastelun sekä toiminnan ylläpidon valmentajan tukemana.

Coaching tekniikat

Coachingissa käytetään useita eri tekniikoita, tärkein niistä on coaching dialogi. Dialogin välityksellä voi tutkiskella omia ajatuksiaan, uskomuksiaan ja pyrkimyksiään.

Kysymysten avulla pyritään siihen, että asiakas löytää itse vastauksia eikä niitä anneta hänelle suoraan. Dialogin vahvuuksia onkin, että se opettaa ajatteluun, eikä pelkkään ulkoapäin tulevan tiedon vastaanottamiseen.

Hyvän valmennuksen jälkeen valmennettava näkee oman tilanteensa selvemmin, ymmärtää itseään paremmin, luottaa itseensä ja mahdollisuuksiinsa, tiedostaa omat voimavaransa paremmin ja on valmis keskittymään niihin asioihin, jotka vievät hänet kohti tavoitteitaan, hänelle sopivin askelin ja sopivassa aikataulussa.

Hienointa valmennuksessa on valmennettavan omat oivallukset mahdollisuuksistaan ja voimavaroistaan, sekä vahvistunut kyky ratkaista ongelmia passiivisuuden sijaan.

Coaching-prosessiin voi kuulua myös toiminnallisia menetelmiä, kuten roolinvaihtotehtäviä, visuaalisia harjoituksia, kinesteettisiä harjoituksia, luovia harjoituksia kuten kirjoitus- ja piirrustustehtäviä, erilaisia kartoituksia ja analyysejä sekä narratiivisia menetelmiä.

Coaching-prosesseja voi hyödyntää myös itsensä kehittämisessä, asiakaspalvelussa, myyntityössä, johtamisessa sekä työyhteisöiden kehittämisessä

Haluatko saada lisätietoa Life Coach Academyn koulutuksista?

Löydät lisätietoa Life Coach Academyn koulutuksista alta löytyvästä koulutuslistauksesta. Voit myös kysyä lisätietoa suoraan Life Coach Academylta täyttämällä alta löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Kasvatus / Ohjaus
Coaching Kesto Hinta Paikka Alkaa
LCA® Psykologisen joustavuuden Coach -koulutus verkossa 6 kuukautta 1 490 EUR Verkossa 28.1.2023
LCAF Certified Coach® -koulutus 1 vuosi 3 990 EUR Useita (2)
LCAF Certified Coach® -koulutus verkossa 3 490 EUR Verkossa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Life Coach Academy? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Life Coach Academy Facebookissa

Yhteystiedot

Life Coach Academy

90100 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.lifecoachacademy.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 21 arviointiin

Kaisa R.
Suosittelen koulutusta aivan kaikille, ketkä haluavat oikeasti oppia ymmärtämään itseään ja toisiaan. Jo ensimmäinen moduuli oli game changer, en ollut tajunnutkaan miten paljon olin rajoittanut itseäni omilla uskomuksillani! Vuoden aikana tutustuin itseeni ja opin valmentamaan myös muita ihmisiä. Ratkaisukeskeisyydestä on tullut pysyvä mindset,...
Näytä kokonaan
Birgitta
Lähdin hakmeaan unelmaani, Coaching pätevyyttä. Valitsinkin laajemman kokonaisuuden. Sain tuplasti enemmän mitä hain. Lisäksi huikeita yhdessä vietettyjä voimaannuttavia lähipäiviä, läsnä ja etänä, aivan mielettömiä uusia heimolaisia. Löysin itsestäni uutta potentiaalia. Jotkut uskomukset saivat "synninpäästön". Erityiskiitos Aulin tempaavalle...
Näytä kokonaan
Minna Vitikainen tmi, Coach
Koulutus on koottu laajasti tutkittua ja tieteeseen perustuvaa tietoa käyttäen. Upeat työkalut ratkaisukeskeinen valmennukseen. Auli vie upealla tavalla Suomen coachingia maailman tasolle. Upea matka omasta minästä tasapainoiseksi valmentajaksi.
Arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 21 arviointiin
Ota yhteyttä

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan Life Coach Academy täytä seuraavat tiedot: