Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Oman minän johtaminen®

LMI Finland Oy Ab
Yhteenveto
8 – 10 kuukautta
Koulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
Sopimuksen mukaan yksilönä tai ryhmänä

Verkossa
Sopimuksen mukaan yksilönä tai ryhmänä

Video

Suurin hyöty on se, että meidän ihminen oikeasti voi kehittyä työssään, kertoo Johannes Kangas, CEO, Forenom. Suomi tarvitsee kansainvälistyviä yrityksiä, jotka pystyvät skaalautumaan ja kasvamaan. Forenom on juuri sellainen. Tämän vuoksi olemme valinneet Forenom The Client of the Year – Vuoden asiakkaaksi Suomessa.

   
Oman minän johtaminen® | LMI Finland Oy

Oman minän johtaminen®

Oman minän johtaminen® on konkreettinen, käytännönläheinen ja kustannustehokas prosessi, joka soveltuu erinomaisesti moniin erilaisiin kehittämistarpeisiin. Oman minän johtaminen® – valmennuksen läpikäynyt on positiivisesti sitoutunut, tavoitteellinen ja henkisesti kypsä johtamaan itseään ja ryhmäänsä.

Vahva itsensä ja muiden johtaminen, elämän tasapaino

 • Vahva itsensä johtaminen ja vastuunkanto
 • Kirkkaat arvot ja vahvuudet
 • Itseluottamus ja motivaatio
 • Päämäärien asettaminen ja saavuttaminen
 • Työ- ja yksityiselämän tasapaino
 • Kommunikointitaito ja muiden johtaminen

Hyvä johtaminen on avain organisaation menestykseen

Tehokas ja kommunikoiva johtaminen on avain organisaation hyvinvointiin ja menestykseen. Johtaja on esimerkki ympärillä oleville ihmisille ja vaikuttaa merkittävästi organisaation työskentelytapoihin sekä tuloksen tekoon.

Oman minän johtamisen kehittäminen alkaa sisältä

Onnistuminen ja tuloksien aikaansaaminen riippuu suurelta osin taidosta johtaa itseään. Tämän vuoksi aito johtamisen kehittäminen tapahtuu sisältä ulospäin.

Ohjelma perustuu tietoiseen ja tavoitteelliseen kykyjen, vahvuuksien ja sisäisen johtajuuden kehittämiseen. Otat ohjat, etkä anna olosuhteiden estää sinua.

Keskity oleelliseen omassa työympäristössäsi

Positiivisessa ja motivoivassa prosessissa työstät omia aitoja tilanteitasi ja haasteitasi sekä löydät niihin uusia näkökulmia ja ratkaisuja. Sovellat tavoitteet, suunnitelmat ja oivallukset vaiheittain käytäntöön ja huomaat, että kasvat samanaikaisesti tehtävässäsi.

Kehität johtajuutta omassa työympäristössäsi keskittymällä sinulle tärkeisiin osa-alueisiin. Uniikki ja tutkitusti tuloksellinen materiaali luo selkeän rakenteen kehitysprosessiisi.

Henkilökohtaisen tuen ja ohjauksen saat kokeneelta LMI-johtajuuskehittäjältä. LMI Finland käyttää eri metodeja (valmennus, coaching, konsultointi ja moniaistinen oppiminen) ja haastaa sinut tekemään vaadittavat muutokset.

Lisätietoa toteutuksesta

LMI Finland valmentaa normaalisti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi ja tarvittaessa myös muilla kielillä. Koulutukset voidaan järjestää myös etänä ja useimpien ohjelmien materiaalit löytyvät online/e-learning ympäristössä.


Personligt Ledarskap®

Effektivt och kommunicerande ledarskap är nyckeln till organisationens välmående och framgång. Ledaren utgör ett exempel för de andra och påverkar starkt både arbetssätt och resultat.

 • Starkt självledarskap och ansvarstagande
 • Klara värderingar och styrkor
 • Självförtroende och motivation
 • Målinriktning och produktivitet
 • Balans mellan arbete och privatliv
 • Kommunikation och att kunna leda andra


Effective Personal Leadership®

Effective and communicative leadership is the key to organizational well-being and success. A leader provides an example to people surrounding him or her and has a significant effect on work habits and producing results.

 • Strong personal leadership and accountability
 • Clear values and strengths 
 • Self-confidence and motivation
 • Goal-orientation and productivity
 • Work-life balance
 • Communication skills and leading others

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Oman minän johtaminen®, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Ohjelma sopii johtajien ja johtoryhmien lisäksi myös esimiehille, myyntihenkilöstölle ja asiantuntijoille – niin yksilöille kuin ryhmillekin. Ohjelma suunnitellaan ja toteutetaan vastaamaan organisaation ja osallistujan tavoitteita ja kehittämistarpeita.

Aikataulu

Tapojen, toimenpiteiden ja asenteiden pitkäkestoinen työstäminen aikaansaa mitattavia tuloksia ja pysyviä muutoksia. Siksi ohjelmamme suositeltu kesto on 8 – 10 kuukautta. Edistymistäsi seurataan ja mitataan  koko prosessin ajan.

Kustannukset

Pyydä tarjous yrityskohtaisesta ratkaisusta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta LMI Finland? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

LMI Finland Oy Ab

LMI Finland Oy Ab – johtajuuskehityksen uranuurtaja

LMI Finland – johtajuuskehityksen uranuurtaja

Leadership Management® International eli LMI® on henkilökohtaisen ja motivoivan johtajuuden kehittämisen uranuurtaja. LMI:n perusti yhdysvaltalainen Paul J. Meyer vuonna 1966 auttamaan yrityksiä kehittämään työntekijöiden kykyjä. LMI toimii yli 80 maassa ja ohjelmiin on osallistunut tähän mennessä yli kaksi miljoonaa organisaatioiden...


Lue lisää kouluttajasta LMI Finland Oy Ab ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

LMI Finland Oy Ab

Vallonintie 1
65610 Mustasaari

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Haluatko tietää lisää kouluttajasta LMI Finland? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: