Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Valmentava johtaminen®

LMI Finland Oy Ab
Yhteenveto
8-10 kuukautta
Koulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
Sopimuksen mukaan yksilönä tai ryhmänä

Verkossa
Sopimuksen mukaan yksilönä tai ryhmänä

Video

Suurin hyöty on se, että meidän ihminen oikeasti voi kehittyä työssään, kertoo Johannes Kangas, CEO, Forenom. Suomi tarvitsee kansainvälistyviä yrityksiä, jotka pystyvät skaalautumaan ja kasvamaan. Forenom on juuri sellainen. Tämän vuoksi olemme valinneet Forenom The Client of the Year – Vuoden asiakkaaksi Suomessa.

Valmentava johtaminen® | LMI Finland Oy

Valmentava johtaminen®

Valmentava johtaminen® – prosessin aikana kehität kykyäsi innostaa muutokseen ja kasvuun. Käytännönläheinen ote takaa, että saat ryhmäsi ymmärtämään ja sitoutumaan tavoitteisiin ja visioihin. Proaktiivinen johtamisotteesi toimii hyvänä mallina muille ja johdat tietoisesti organisaatiosi menestykseen.

Sitoutuneiden ryhmien kehittäminen ja johtaminen

 • Tehokas ja motivoiva johtaja
 • Selkeä tulevaisuuden suunta ja kommunikointi
 • Muutoksen ja innovaation johtaminen
 • Ihmisten ymmärtäminen ja sitouttaminen
 • Tuottavien tiimien rakentaminen
 • Organisaation johtaminen

Ihmiset ovat kehityksen lähde

Liike-elämän muuttuessa taitavien johtajien tarve on suuri. Organisaatioiden madaltuminen ja tulospaineet vaativat motivoitunutta ja tavoitteellista työotetta niin yksilöiltä kuin tiimeiltäkin.

Ihmiset ovat kaiken kehityksen lähde ja siten avain menestykseen. Tullakseen vahvaksi organisaatioksi, on sen kehitettävä kaikkien johtamistaitoja.

Valmentava johtaminen® -ohjelman avulla johdat ryhmäsi menestykseen

Tehokas johtaminen on mahdollista vain, kun rakennat luotettavan suhteen tiimisi jäseniin ja  saavutatte tuloksia yhteistyössä. Valmentavalla otteellasi johdat ja haastat henkilöitä kehittymään ja käyttämään energiaansa ja kykyjään luovasti ja tehokkaasti.

Valmentava johtaminen® on LMI:n The Total Leader -konseptin mukainen tavoitteellinen kykyjen, vahvuuksien ja johtajuuden kehittämisprosessi.

Johdat tietoisesti ryhmäsi ja organisaatiosi menestykseen.

Keskity oleelliseen omassa työympäristössäsi

Positiivisessa ja motivoivassa prosessissa työstät omia aitoja tilanteitasi ja haasteitasi sekä löydät niihin uusia näkökulmia ja ratkaisuja. Sovellat tavoitteet, suunnitelmat ja oivallukset vaiheittain käytäntöön ja huomaat, että kasvat samanaikaisesti tehtävässäsi.

Kehität johtajuutta omassa työympäristössäsi keskittymällä sinulle tärkeisiin osa-alueisiin. Uniikki ja tutkitusti tuloksellinen materiaali luo selkeän rakenteen kehitysprosessiisi.

Henkilökohtaisen tuen ja ohjauksen saat kokeneelta LMI-johtajuuskehittäjältä. LMI Finland käyttää eri metodeja (valmennus, coaching, konsultointi ja moniaistinen oppiminen) ja haastaa sinut tekemään vaadittavat muutokset.

Lisätietoa toteutuksesta

LMI Finland valmentaa normaalisti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi ja tarvittaessa myös muilla kielillä. Koulutukset voidaan järjestää myös etänä ja useimpien ohjelmien materiaalit löytyvät online/e-learning ympäristössä.


Motiverande ledarskap®

Utveckla och leda engagerade team

 • Effektiv och motiverande ledare
 • Tydlig vision och kommunikation
 • Leda förändring och innovation
 • Förstå människor och uppnå engagemang
 • Bygga produktiva team
 • Leda organisationen


Effective Motivational Leadership®

Efficient leadership is possible only when you are able to build positive, trusting relationship with your team members and achieve results together. Through motivational leadership you lead and challenge your team members to evolve and to use their energy and skills creatively and efficiently.

 • Efficient and motivational leaders
 • Clear purpose, vision and communication
 • Leading change and innovation
 • Understanding people and gaining commitment
 • Building productive teams
 • Leading an organization

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Valmentava johtaminen®, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Ohjelma sopii johtajille, johtoryhmille, esimiehille sekä ryhmän-/tiiminvetäjille ryhmänä tai yksilöllisesti. Ohjelma suunnitellaan ja toteutetaan vastaamaan organisaation sekä osallistujan tavoitteita ja kehittämistarpeita.

Aikataulu

Tapojen, toimenpiteiden ja asenteiden pitkäkestoinen työstäminen aikaansaa mitattavia tuloksia ja pysyviä muutoksia. Siksi ohjelmamme suositeltu kesto on 8 – 10 kuukautta. Edistymistäsi seurataan ja mitataan koko prosessin ajan.

Kustannukset

Pyydä tarjous yrityskohtaisesta ratkaisusta!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta LMI Finland? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

LMI Finland Oy Ab

LMI Finland Oy Ab – johtajuuskehityksen uranuurtaja

LMI Finland – johtajuuskehityksen uranuurtaja

Leadership Management® International eli LMI® on henkilökohtaisen ja motivoivan johtajuuden kehittämisen uranuurtaja. LMI:n perusti yhdysvaltalainen Paul J. Meyer vuonna 1966 auttamaan yrityksiä kehittämään työntekijöiden kykyjä. LMI toimii yli 80 maassa ja ohjelmiin on osallistunut tähän mennessä yli kaksi miljoonaa organisaatioiden...


Lue lisää kouluttajasta LMI Finland Oy Ab ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

LMI Finland Oy Ab

Vallonintie 1
65610 Mustasaari

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Haluatko tietää lisää kouluttajasta LMI Finland? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: