Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Ajoneuvonosturinkuljettajan ammattitutkinnon osatutkinto, perusosaaminen, Havator

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
5 kuukautta
540 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 540 EUR)
2.1.2023
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Tutkinto
Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Ajoneuvonosturinkuljettajan ammattitutkinnon osatutkinto, perusosaaminen, Havator

Ajoneuvonosturinkuljettajan ammattitutkinnon osatutkinto, perusosaaminen, Havator

Toteutus
Koulutuksen aikana suoritat ajoneuvonosturinkuljettajan perusosaaminen, tutkinnon osan, joka on osa maanrakennusalan ammattitutkintoa ja oikeuttaa käyttämään ajoneuvonosturia nostotöissä.

Opinnot sisältävät mm. seuraavia aiheita: vastuut, riskit, turvamääräykset, nosturin ja nostotapahtuman perusteet sekä nosturin käyttö ja siirrot.

Koulutus alkaa tammikuussa ja kestää 100 päivää eli noin 5 kuukautta.
Lähiopetuksen teoriaopetus (15 pv) toteutetaan verkossa ja ajoneuvonosturien käsittelyharjoitukset (15 pv) Havatorin toimipisteessä. Osallistujille tarjotaan käsittelyharjoitusten ajaksi tarvittaessa maksuton majoitus. Työssäoppimisjakson voi suorittaa missä tahansa Havatorin Suomen toimipisteessä. Toimipisteet löydät Havatorin nettisivuilta.

Hakijoilta edellytämme: Motivaatiota ja innostusta opiskella tätä kiinnostavaa ammattia, C-luokan ajokorttia, normaalia stereonäköä ja hyvää terveydentilaa. Eduksi katsomme valmiuden matkustaa.

Kuvaus
Havator on nostopalveluita, erikoiskuljetuksia, elementtiasennuksia ja satamanosturipalveluita tarjoava konserni. Havator toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Baltian maissa. Konsernin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on noin 550 työntekijää.

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä (LHKK) on nostoalan koulutusten edelläkävijä, joka on järjestänyt alan koulutuksia valtakunnallisesti jo kuudella vuosikymmenellä. LHKK on työelämän rohkea uudistaja, sekä kokonaisvaltainen kumppani, joka tarjoaa ratkaisuja ympäristönsä alati muuttuviin tarpeisiin, meillä opiskelee vuosittain noin 2700 opiskelijaa 150 ammattilaisen opastuksella.

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä tarjoaa sinulle yhdessä Havator Oy:n kanssa mahdollisuutta kouluttautua ja työllistyä ajoneuvonnosturinkuljettajaksi. Koulutus on valtakunnallinen ja koostuu lähiopetusjaksosta (30pv) ja työssäoppimisjaksosta Havatorilla (70pv). Hakijalta edellytetään C-ajokorttia.

Lähiopetuksen teoriaopetus toteutetaan verkossa sekä ajoneuvonosturien käsittelyharjoitukset Havatorin Vaasan toimipisteessä, käsittelyharjoitusten ajaksi tarjoamme sinulle maksuttoman majoituksen tarvittaessa. Työssäoppimisen voit suorittaa missä tahansa Havatorin Suomen toimipisteessä. Toimipisteet löydät Havatorin nettisivuilta.

Kustannukset opiskelijalle
Koulutuksen hinta osallistujalle 540 €

Lisätietoja antaa
Juha Etelätalo, juha.etelatalo(a)havator.com tai 050 513 0089
Tapani Hara, tapani.hara(a)lhkk.fi tai 050 313 4850

Haku koulutukseen päättyy 18.11.2022, paperivalinnat tehdään 25.11.2022.
Haastattelut pidetään 18.12.2022 mennessä ja opiskelijavalinnat julkaistaan 19.12.2022.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ajoneuvonosturinkuljettajan ammattitutkinnon osatutkinto, perusosaaminen, Havator? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä Facebookissa

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

»Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä somessa

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymästä löydät Forssan ammatti-instituutin ja Faktia Oy:n koulutuspalvelut. LHKK:sta löytyy osaajia liike-elämän, palvelualojen, rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin. Laaja koulutusalojen kirjo mahdollistaa monipuoliset koulutus- ja kehittämisratkaisut perusammattitaidon hankkimisesta esimiestason osaamiseen asti. Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymässä voit suorittaa työelämän arvostaman ammatillisen perus-, ammatti-...


Lue lisää kouluttajasta Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Saksankatu 27
30100 Forssa

 Näytä puhelinnumero
www.lhkk.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 36 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ajoneuvonosturinkuljettajan ammattitutkinnon osatutkinto, perusosaaminen, Havator täytä seuraavat tiedot: