Haaveiletko arvostetun Aalto MBA for Executives -ohjelman suorittamisesta? Hae MBA-stipendiä 13.6. mennessä!💎

Arvioinnit aiheesta Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Keskiarvo: 4,5

Leila Johansson
(4)
Tuttua asiaa. Onnistunut koulutus näin etänäkin.
Kirsi
(5)
Asia on erittäin tärkeä ja kouluttaja jalkautti asian mielekkäästi, esimerkkejä kertoen sekä saada myös valtaosan osallistujista keskustelemaan. Oli valaisevaa myös kuulla muiden kokemuksia ja rohkeita kertomuksia. Lakien, asetusten ja sääntöjen kertaaminen, esille nostaminen ja käytäntöön tuominen toimi hyvin. Kiitos Leealle!
Marina Aalto
(5)
Hyvä kokonaisuus, antaa eväitä toiminnan jatkolle.
Salla Koivisto, LHKK-ammatillinen ohjaaja, sekä hyvinvointiyrittäjä
(5)
Hyödyllinen koulutus ja kouluttaja oli todella hyvä, paljon asiaa. Herätti kiinnostavia keskusteluja. Koulutukseen osallistujat olivat eri aloilta ja eri ikäisiä, se oli myös hyvä.
Lotta Saine, Vihdin seurakunta
(5)
Erittäin hyvä, hyödyllinen ja mielenkiintoinen kokonaisuus. Loistava, osaava ja osallistava kouluttaja. Ehdottomasti kaikille suositeltava kokonaisuus!
Tarja jaakkola, LHKK
(5)
ammattitaitoista ja hyvää koulutusta, tuttu asia, josta pitää muistutella ja herätellä asian äärelle säännöllisesti, tässä toteutui hyvin
Hanna
(5)
Hyviä esimerkkejä, mielenkiintoista kuunnella, hyvä rauhallinen vetäjä.
Minna Miettinen
(5)
Opetus työturvallisuuskorttikoulutuksessa oli selkeää ja hyvin ymmärrettävää.
Jouni pilvinen
Hyvä opetus
Osallistuja
Ihan hyvä oli
Satu Honka
(4)
Koulutus oli hyvä ja vaikka kuulin huhua että nukahtamisvaara on niin itse koin että ei ollut ollenkaan tylsää tai puuduttavaa ja kiinnostus pysyi aiheeseen.
Jukka-pekka järvinen
(5)
Todella hauska ja mielen kiintoinen.
Kari kulmala
Asiallinen, tehokas koulutus
Al-nueni salem
Ihan ok
Jyrki Soininen
(4)
Erilainen kuin ennen, mutta mielenkiintoinen.
Sari Lähteenmäki
Hyvä ja mielenkiintoinen
Tiina Kilpelä
(5)
Koulutus oli kaikilta osin hyvä! Esimerkkejä myös paljon. Pitäjä oli rento ja esitti asian mielenkiintoisesti.
Sari Paavilainen
(5)
Koulutus oli erittäin ammattitaitoista ja mielenkiintoisesti toteutettua. Sai jopa ajattelemaan,että voisikin olla mukavaa opiskella. Ja tämä on iso asia minulle,jolla on ollut negatiivinen asenne opiskeluun aiemmin.
Opiskelija vm-63
(5)
Opettaja esitti asiat selkeästi ja niin että väki pysyi hyvin hereillä!
Kirsi tuomarmäki
Oli loistava!
Jan Riuttala
(5)
Hyvin juonnettu koulutus. Ei tylsä. Asiassa pysyminen.
Maritta Viitala
(4)
Hyvä että koulutuksessa on pääosin vain aikuisia. Wahlman on hyvä kouluttaja.
Jenni Salomaa
Hyvä kouluttaja Kivasti otti huomioon koulutettavat ja tauot Materiaalit hyviä
Jyrki Aaltonen
(4)
Koulutus varmasti alan henkilöille tarpeellinen. Itselleni kiinteistöalan koulutuksessa en ollut varma tarpeellisuudesta mutta yleisesti tosi hyvä että tuli käytyä.
Helena
Hyvä tietoisku.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.