Arvioinnit aiheesta Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Keskiarvo: 4,5

Leila Johansson
Tuttua asiaa. Onnistunut koulutus näin etänäkin.
Kirsi
Asia on erittäin tärkeä ja kouluttaja jalkautti asian mielekkäästi, esimerkkejä kertoen sekä saada myös valtaosan osallistujista keskustelemaan. Oli valaisevaa myös kuulla muiden kokemuksia ja rohkeita kertomuksia. Lakien, asetusten ja sääntöjen kertaaminen, esille nostaminen ja käytäntöön tuominen toimi hyvin. Kiitos Leealle!
Marina Aalto
Hyvä kokonaisuus, antaa eväitä toiminnan jatkolle.
Salla Koivisto, LHKK-ammatillinen ohjaaja, sekä hyvinvointiyrittäjä
Hyödyllinen koulutus ja kouluttaja oli todella hyvä, paljon asiaa. Herätti kiinnostavia keskusteluja. Koulutukseen osallistujat olivat eri aloilta ja eri ikäisiä, se oli myös hyvä.
Lotta Saine, Vihdin seurakunta
Erittäin hyvä, hyödyllinen ja mielenkiintoinen kokonaisuus. Loistava, osaava ja osallistava kouluttaja. Ehdottomasti kaikille suositeltava kokonaisuus!
Tarja jaakkola, LHKK
ammattitaitoista ja hyvää koulutusta, tuttu asia, josta pitää muistutella ja herätellä asian äärelle säännöllisesti, tässä toteutui hyvin
Hanna
Hyviä esimerkkejä, mielenkiintoista kuunnella, hyvä rauhallinen vetäjä.
Minna Miettinen
Opetus työturvallisuuskorttikoulutuksessa oli selkeää ja hyvin ymmärrettävää.
Jouni pilvinen
Osallistuja
Satu Honka
Koulutus oli hyvä ja vaikka kuulin huhua että nukahtamisvaara on niin itse koin että ei ollut ollenkaan tylsää tai puuduttavaa ja kiinnostus pysyi aiheeseen.
Jukka-pekka järvinen
Todella hauska ja mielen kiintoinen.
Kari kulmala
Asiallinen, tehokas koulutus
Al-nueni salem
Jyrki Soininen
Sari Lähteenmäki
Hyvä ja mielenkiintoinen
Tiina Kilpelä
Koulutus oli kaikilta osin hyvä! Esimerkkejä myös paljon. Pitäjä oli rento ja esitti asian mielenkiintoisesti.
Sari Paavilainen
Koulutus oli erittäin ammattitaitoista ja mielenkiintoisesti toteutettua. Sai jopa ajattelemaan,että voisikin olla mukavaa opiskella. Ja tämä on iso asia minulle,jolla on ollut negatiivinen asenne opiskeluun aiemmin.
Opiskelija vm-63
Opettaja esitti asiat selkeästi ja niin että väki pysyi hyvin hereillä!
Kirsi tuomarmäki
Jan Riuttala
Hyvin juonnettu koulutus. Ei tylsä. Asiassa pysyminen.
Maritta Viitala
Hyvä että koulutuksessa on pääosin vain aikuisia. Wahlman on hyvä kouluttaja.
Jenni Salomaa
Hyvä kouluttaja Kivasti otti huomioon koulutettavat ja tauot Materiaalit hyviä
Jyrki Aaltonen
Koulutus varmasti alan henkilöille tarpeellinen. Itselleni kiinteistöalan koulutuksessa en ollut varma tarpeellisuudesta mutta yleisesti tosi hyvä että tuli käytyä.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.