Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Datanomi, tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
13.1.2020
Haku päättyy: Jatkuva haku
   
Forssa
Työelämän tutkinnot
Datanomin koulutus

Datanomi, tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto

Datanomiopinnoissa opit toimimaan tieto- ja viestintätekniikan palvelutehtävissä eli kouluttamaan, avustamaan ja neuvomaan yrityksen muita työntekijöitä tai asiakkaitasi. Opintojen aikana opettelet ohjelmoimaan, tuottamaan sähköisiä verkkopalveluita sekä perustamaan, ylläpitämään ja kehittämään tietoverkkoja.

Datanomina työskentelet useimmiten työyhteisön atk-tukena. Voit työskennellä myös it-tukihenkilönä, järjestelmätukihenkilönä, ohjelmistovastaavana, tietokoneasentajana tai -avustajana, verkkokaupan ylläpitäjänä, peliohjelmoijana tai tietoverkkopalveluiden tuottajana.

Koulutuksen toteutus

Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa määritellään opiskelun sisältö ja aikataulu sekä näyttötilaisuudet.

Opiskelija, jolla on kattava ja monipuolinen ammatillinen osaaminen, voi osoittaa ammattitaitonsa myös suoraan näytöissä, ilman osallistumista valmistavaan koulutukseen.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu sinulle, joka haluat työskennellä tieto- ja viestintätekniikan työtehtävissä.

Kustannukset

Koulutus on maksutonta. Opiskelija kustantaa itse oppikirjat sekä muun tarvittavan opetusmateriaalin. Perustutkinto suorittaville opiskelijoille tarjotaan maksuton aamupuuro ja lounas (ei koske oppisopimus, eikä työvoimapoliittisessa koulutuksessa opiskelevia).

Koulutus voidaan suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimuskoulutus on maksutonta sekä työntekijälle että työnantajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Datanomi, tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä Facebookissa

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

»Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä somessa

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymästä löydät Forssan ammatti-instituutin ja Faktia Oy:n koulutuspalvelut. LHKK:sta löytyy osaajia liike-elämän, palvelualojen, rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin. Laaja koulutusalojen kirjo mahdollistaa monipuoliset koulutus- ja kehittämisratkaisut perusammattitaidon hankkimisesta esimiestason osaamiseen asti. Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymässä voit suorittaa työelämän arvostaman ammatillisen perus-, ammatti-...


Lue lisää kouluttajasta Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Saksankatu 27
30100 Forssa

 Näytä puhelinnumero
www.lhkk.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 18 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Datanomi, tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto täytä seuraavat tiedot: