Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Isännöinnin ammattitutkinto

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
Kesto: 1 vuosi
Hinta: 340 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 340 EUR)
Aloituspäivämäärä: 22.1.2019
   
Paikkakunta: Forssa
Koulutustyyppi: Työelämän tutkinnot

Isännöinnin ammattitutkinto

Kohderyhmä
Isännöinnin ammattitutkinto, IAT soveltuu alan työkokemusta jo hankkineelle osaamisen tunnustamiseen tai ammattitaidon kehittämiseen. Koulutus voi olla myös väylä uudessa ammatissa tarvittavan ammattitaidon osoittamiseen. Tutkinnon suorittaja voi toimia asunto-osakeyhtiön, vuokrataloyhtiön tai teknisen isännöinnin parissa, tai olla hakeutumassa näihin tehtäviin.

Toteutus
Vuoden mittainen koulutus toteutetaan työelämälähtöisesti monimuoto- ja verkko-opiskeluna, johon sisältyvät tarvittavat opiskelujaksot ja oppimistehtävät mm. lainsäädäntöön, taloushallintoon, riskienhallintaan, elinkaarikustannusten hallitsemiseen, asukas- ja asiakaspalveluun liittyen. Kursseittain, tutkinnon osittain ja moduuleittain toteutetaan 14 verkkoluentoa. Opiskelija saa verkkoympäristöstä myös oppimateriaalit ja ohjauksen.

Kuvaus
Koulutus koostuu tutkintoon valmistavasta verkkokoulutuksesta ja näyttötutkinnon suorittamisesta. Tutkintoon liittyvät näytöt tehdään omalla työpaikalla tai taloyhtiössä omissa työjavastuutehtävissä. Isännöinnin ammattitutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta (isännöinnin toimintaympäristön hallinta) sekä kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta. Opiskelija valitsee itselleen sopivat valinnaiset tutkinnon osat oman osaamisensa ja työtehtävien sekä työpaikan mukaisesti.

Valinnaiset tutkinnon osat, ryhmä I (valitaan yksi)
• Asunto-osakeyhtiön isännöinti (60 osp)
• Toimitilaisännöinti (60 osp)
• Vuokratalon isännöinti (60 osp)
Valinnaiset tutkinnon osat, ryhmä II (valitaan yksi)
• Asumisneuvonta (30 osp)
• Tekniset palvelut isännöinnissä (30 osp)
• Uudiskohteen isännöinti (30 osp)
Isännöinnin ammattitutkinnon valinnaisena
tutkinnon osana voi olla tutkinnon osa yrittäjän
ammattitutkinnosta (30 osp).

Hakuaika
Jatkuva haku

Kustannukset opiskelijalle
Osallistumismaksu 340 € . Koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa omaehtoista ammatillista koulutusta.

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Lisätietoja Taina Sipilä, 040 3474 002, taina.sipilä(a)lhkk.fi

Opiskelun henkilökohtaistaminen
Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa määritellään opiskelun sisältö ja aikataulu sekä tutkintotilaisuudet.
Opiskelija, jolla on kattava ja monipuolinen ammatillinen osaaminen, voi osoittaa ammattitaitonsa myös suoraan näytöissä, ilman osallistumista valmistavaan koulutukseen.

Lisätietoja antaa
yrityspalvelupäällikkö Raija Salo, 040 3474 263, raija.salo(a)lhkk.fi ja opettaja Marketta Inna, 040 3474 012, marketta.inna(a)lhkk.fi

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Isännöinnin ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä Facebookissa

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

»Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä somessa

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymästä löydät Forssan ammatti-instituutin ja Faktia Oy:n koulutuspalvelut. LHKK:sta löytyy osaajia liike-elämän, palvelualojen, rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin. Laaja koulutusalojen kirjo mahdollistaa monipuoliset koulutus- ja kehittämisratkaisut perusammattitaidon hankkimisesta esimiestason osaamiseen asti. Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymässä voit suorittaa työelämän arvostaman ammatillisen perus-, ammatti-...


Lue lisää kouluttajasta Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Saksankatu 27
30100 Forssa

 Näytä puhelinnumero
www.lhkk.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
          (4,0)
Perustuu 10 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Isännöinnin ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: